Rıhtım Kamarası

Dün veledi kaptım dedim hele şu güzel Ankara’da MTA müzesine bir gidelim. İyi de yapmışım…

23 Beğeni

Özellikle küçük çocuklarda uzay ve dinozor sevdası olması çok hoşuma gidiyor. Doğuştan filan mı yükleniyor acaba bunlar bize. Sevmeyen erkek çocuğuna denk gelmedim hiç. Büyüdüm ama hala çocuklar gibi büyüleniyorum şunları görünce. :joy:

2 Beğeni

Dinazor kemikleri gerçek mi? Ben Japonya da gezerken oğluma hep diyordum. Bu dinazor kemiklerini Türkiye de göremezsin diye. Ama yanılmışım sanırım. Bende burayı listeye ekliyorum. Ankara’ya geldiğimizde gideriz bizde. Paylaşım için teşekkürler. Çocuklar olunca gezme rotaları farklı oluyor.

1 Beğeni

Bazilari gerçek sanırım. Bazı yerlerde ABD ithal bilgisi vardı. Ama müze büyük ve güzel. Çok az bir çaba ile çok harika olabilir. 2 yaşında bir çocuk ile bize yarım gün geçirtti.

3 Beğeni

Kitapyurdu bunu yıllardır yapıyor.

https://x.com/i/status/2048679570597986589

4 Beğeni

Arama sekmesine jelibon yazdım çıkmadı, 8 cilt yayınlamışlar gizli maddeleri koymamışlar.

“Türkiye Jelibom çıkaramaz, yasak” maddesi yok. :slight_smile:

5 Beğeni

Bu siteden haberim yoktu ilk olarak bunun için teşekkürler. Ne varsa ben biraz sömürürüm burayı.

Tarihin her dönemin amipler vardı. Bu amipler kendi aralarında anlattıkları hikayelere inanıyorlardı gerçek diye. Ama tarihte ilk defa amipler seslerini internet sayesinde her yerde duyurmaya, tek hücrelerinden çıkanları bizlerin önüne düşürmeye başladılar.

2 Beğeni

Vakıfbank’ın yarı final maçı harikaydı 2-0’dan dönüp maçı aldılar :volleyball:

6 Beğeni

Malazan’ın 5.kitabını aldım, 5 kitaptan ikisinde kart çıkmadı. Kızmak istemiyorum ama insan kızıyor. Yani işi ya doğru düzgün yapın, ya da hiç yapmayın. Zaten bu seriyi toplayayım, yayınevinden hiçbir şey almam kesinlikle.

8 Beğeni

Benim de bir tanesinde çıkmadı. Yazdım yayın evine sallamadı, elli tane saçma bahane sundu. Ben de bıraktım peşini. En güzeli iade edip doğru şekilde gelene kadar tekrar tekrar almak.

6 Beğeni

Zaman Çarkı kitabım baskı hatalıydı, onu bile umursamadılar kart umurlarında olur mu :face_with_bags_under_eyes:

3 Beğeni

Benim aldığım kitapları görmüşünüzdür. Yırtık kitap, kapakları kıvrılmış, citlerin alt ve üstleri zarar görmüş, kapağa tutkal yapıştırmışlar sökmüşler. Bunu birde paketleyen adamlar insan yani. Robot yada otomasyondan paketlenmiyor. Bunları göz göre göre sen müşteriye gönderiyorsun.

3 Beğeni

İlkinde çok kızdım, yapmadım dediğinizi. (Senelerce kitap almadığın için Malazan da yarım kaldı) Şimdi de tam olmayacak. Zaten incecik kalitesiz kart koymuşlar, onu da koyamamışlar, insanları yoruyorlar.

1 Beğeni

Oo beğendim ben. :smiley:

7 Beğeni

Ehm @J.S hocam romları sayarken zor olmuyor mu? :grin:

2 Beğeni

Sen deyince baktım da 10 bin olmuş :laughing: Harcayacak yer olmayınca sadece birikiyor :joy:

1 Beğeni

Forumda yapay zeka ile video oluşturma uygulamalarından anlayan var mi?

Ben kendimce uğraşıyorum bu konu üzerine.

1 Beğeni

Wannart’ta yazdığım içeriklerle 200 bin okunmaya ulaştım. :partying_face: Okuyan, beğenen, destek olan herkese çok teşekkür ederim. Sevgiler! :face_holding_back_tears::sparkling_heart::cherry_blossom:

13 Beğeni

Bende 34 bine gelmişim. Hiç tahmin etmiyordum ve çok mutlu oldum. Herkese çok teşekkür ederim.

13 Beğeni