Tebrik ederim. İçeriklerinizin okunması hep artsın, daha çok insana ulaşsın ![]()
Kitabın bittiği son kısım bu
Bundan sonra 6-7 sayfa kadar biografiler var. Sonrası 10 sayfa kadar boş
Çok teşekkür ederim. Son 10 sayfanın boş olması kafamı karıştırmıştı.
En azından kapak eleştirisini ciddiye almışlar, bu da bir şey. Sırada düzgün çevirmen ve editöre iş vermek kaldı.
Eksikparça bizi çok iyi yazarlarla tanıştırıyor bu bakımdan sevdiğim bir yayınevi. Eğer editörlük ve çeviri kısmına da dikkat ederse favori yayınevimiz olur, okurların çoğundan takdir görür. Bu da onların elinde.
Çok teşekkür ederim. Şimdi baktım da tam bir “öküz” gibi (Burada hayvanlara hakaret düşünülmemiştir, sadece tabir kullanılmıştır. Zira çoğu hayvan insandan çok daha iyidir.) kendimi yazmışım. Lütfen kusura bakmayın. Bu asla bahane olmamalı ama işte bazen hayatsal sıkıntılarım böyle “öküzlükler” ile ortaya çıkıyor.
Ellerinize sağlık, yazılarınızın ve başarılarınızın devamını dilerim. Umarım çok çok daha fazla insana dokunabilirsiniz.
Ben de öyle umuyorum. Aşırı bilinmeyen veya kuytu köşelerde kalmış yetenekli yazarları seçiyorlar. Tek eksikleri edit ve çeviri dediğiniz gibi. Dikkate almalarını umuyorum.
Eksikparça çeviride vs hep eleştirdik ama sanırım hiç bu kitap kadar sert eleştiri alan yoktu. Kadim Irk kitabında hatalar kitaptan soğuttu beni. Şu an okuduğum Starling Malikanesi mesela orijinal metinle karşılaştıramıyorum ama akıcı ve anlaşılır.
Vay özel edisyon alırım bir dal diyeceğim de ne yapayım ecnebi edisyonu. ![]()
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, çok naziksiniz. Hiç öyle düşünmedim; bazı şeyler o an dile getirilmese bile sezgilerimizle neler olduğunu anlayabiliriz. Aksi bir şey aklıma gelmemişti yani. ![]()
![]()
Geçtiğimiz aylarda kızımın proje diye başlayan serüven artık bir girişim haline geldi…
https://youtube.com/@darcraixaistudio?si=Pf2gsj3kmjr9Uh5M
Bir beğeni, bir abonelik ve yorumunuzla desteğini bir dal alırım ![]()
![]()
Başarılar diliyorum.
Teşekkür ediyorum. İnşallah iyi olur.
Söz ve bestesi bana ait olan ilk şarkım yayınlandı. Fikirlerinizi merak ediyorum. Her türlü geliştirecek eleştiriye açığım. ![]()
Üstteki bağlantı Spotify’e yönlendirecek. Bağlantıya tıklamak istemezseniz, tüm müzik platformlarında “Arafta Bir Galaksi-Pulsar” olarak aratıp dinleyebilirsiniz.
Çok beğendim emeğinize sağlık. Listeme aldım ![]()