Rıhtım Kamarası

@J.S Doğum gününüz kutlu olsun. Mutlu yıllar…

3 Beğeni

@J.S Doğum gününüz kutlu olsun. Nice mutlu senelere :sparkler:

3 Beğeni

Doğum gününüz kutlu olsun :birthday_cake: @J.S

3 Beğeni

Sağ olun dostlar @ivy @BerkayBing @iruke @Vordue @AlperYlcnky1903 @taurenim @Epichan @Ezheret :blush:

6 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun Melih :birthday_cake: :confetti_ball: nice mutlu yıllara @J.S .

3 Beğeni

Doğum günün kutlu olsun.

3 Beğeni

@J.S Doğum gününüz kutlu yeni yaşınız güzel olsun nice senelere. :partying_face::partying_face:

3 Beğeni

@J.S Doğum günün kutlu olsun. Sağlıklı mutlu ve bol kitaplı nice yıllara

3 Beğeni

Nice yıllara J.S, sağlıkla, huzurla, bir arada inşallah :birthday_cake:

2 Beğeni

@Duke @Pyrewrath @Vordue Neymiş şu Vox Machina diye bir bakayım dedim 4 bölüm bir yudum su gibi geldi. Teşekkürler arkadaşlar. Muhtemelen sonuna kadar bitirip yeni sezona hasret kalacağım. :smiley:

5 Beğeni

Aynı ekibin Mighty Nein diye bir yapımı da var. O da güzeldir.

3 Beğeni

Vox Machina aşırı eğlenceli çok keyif alacağınızdan eminim. Mighty Nein da eğlenceli ama biraz daha karanlık bir havası var. Ayrıca karakterlerin nasıl tanıştığıyla vs. ilgili çizgi romanları var. Nihayetinde yukarda da dediğim gibi vakit bulabilirseniz campaignleri izlemenizi öneririm. Ancak ortalama üç buçuk saatten 300+ bölüm var. Yıllar yıllar sonra Dungeons & Dragons’a geri dönmemde baya etkili olmuşlardır. Zaten iki ayrı campaign setting kitapları mevcut Dnd için. Oldukça detaylı fandomları da var incelemek isterseniz ama her yeri sürprizbozanla dolu.

4 Beğeni

Ortalama üç buçuk saatten 300 bölüm mü?

8 Beğeni

Adailycloud instagram sayfasının sahibi baba pandemi zamanı kızının çektiği bulut fotoğraflarından ilham alarak eğlenceli çizimler yapmaya başladı ve o günden beri bu sevimli bulut illüstrasyonlarını sayfasında paylaşıyor. İşte bazı örnekler;

:face_in_clouds::cloud::foggy::fog:

15 Beğeni

Hazır Fener de seçim varken :smiley:

3 Beğeni

Arkadaş bu Kayseri’de ne kütüphane varmış ya kiliseyi kütüphaneye çevirmişler dehşet dehşet!!!

13 Beğeni

Özetle kazanan 8 kitaba ciltli özel baskı yapılacak. Koleksiyonluk! Çok iyi konsept,oy verebilirsiniz. @Omerezer mükemmel olmuş :face_holding_back_tears::melting_face:

7 Beğeni

Kazanacak olan 8 kitaba oy verenlere o kitaplar hediye gitsin :melting_face:

Oyumu Kıyamet Kitabı’na verdim ama Dune bayağı önde. Umarım Dune hariç diğerlerinden biri olur. Dune zaten özel baskı yaptı.

3 Beğeni

Dune olması aralık ayındaki filme de yatırım. Ondan hariç tutmazlar @J.S hocam. Kıyamet Kitabı yerine daha zayıf bir kitapla eşleştirseler daha iyi olurmuş. Belki Kıyamet Kitabı ipi göğüslerdi. Ciltli olması gerekenler bence Çocukluğun Sonu, Hyperion, Kızıl Mars. Olursa 100 ve 33. kitaplar.

İthaki az çok kimlerin şampiyon çıkacağını biliyordur. Spor analizcileri gibi analiz kasarız ilerleyen günlerde belki :slightly_smiling_face:.

4 Beğeni

Dört kitap belirlemişler ama Dune açık ara önde. Diğer üçü ittifak etse yine yetişemezler gibi. Dune dışı kitap değişik ve güzel olurdu.

3 Beğeni