Rıhtım Kamarası

Benim adaylarım şöyle:

-Yüksek Şatodaki Adam

-Çocukluğun Sonu

-Kaplan Kaplan

-2001: Bir Uzay Destanı

-Hyperion

-Ben, Robot

-Yıldız Gemisi Askerleri

-Dune

5 Beğeni

Açıkçası şöyle bir şeye hayir demem​:sob:

Önceki sert kapak hali özel baskı değil ki ama sadece ciltli versiyonu :melting_face:

5 Beğeni

Umarım Hyperion da kazanir. Bakalım hangi grupta

2 Beğeni

Dune kutulu mu kutulu, bez ciltli mi bez ciltli, şömiz de var mı var. Bence o özel baskı sayılır :smiley:

3 Beğeni

Dune’un bu baskısını çok beğeniyorum. Hatta birkaç yıl önce forumda paylaşmış ve keşke böyle bir baskımız olsa demiştim :slight_smile:. Umarım olur.

2 Beğeni

Ben de şöyle sunuyorum:

Dune

Hyperion

Rama Buluşma

2001 Uzay Destanı

Çocukluğun Sonu

Neuromancer

Ben,Robot

Yıldız Gemisi Askerleri

3 Beğeni

Her halükarda kazandı ya zaten djdj

2 Beğeni

İnşallah ya :slight_smile: böyle çıksın hemen kapayım da gerisi kim olursa severiz :grin:

2 Beğeni

Rama’yı ben de yazmıştım ama sonra sildim çünkü Clarke’ın üç kitabı oluyordu listede. Üç kitabını bu şekilde basmaz İthaki. Ben ikiye indirdim. Ama Dune’u yazmayı unutmuşum :slight_smile:. Düzelteyim.

2 Beğeni

Dediklerine göre anketler ne derse o olacak. Umarım arkasında durulur :eyes:

2 Beğeni

Centipede press baskılarına bakmanızı öneririm​:upside_down_face:

2 Beğeni

Bakayım hemen , merak ettim :grinning_face:

Şaka mı bunlar :scream::melting_face::melting_face:

4 Beğeni

Bu kitap kutusu buarada, ikiye ayrılıyor. İçerisinde ekstra çizimler, haritalar vs. var kitapların. Baskı böyle yapılır.:upside_down_face:

7 Beğeni

Olağanüstü ama böyle bir şey bizde olsa muhtemelen 6k falan olurdu :pensive_face:

2 Beğeni

6k olsa yine iyi 16k olurdu :joy:

Böbreğini getir kitabını götür kampanyasıyla alınırdı :grin:

5 Beğeni

Tabi. O da en kötü yani , 3 tanesini falan alırdık :laughing: açıkçası merak ediyorum özel baskının nasıl yapılacağı ve fiyatını. Şimdiden kenara 3-5 atsak yeter mi acaba djdj

2 Beğeni

Kutulu ciltlisi bile şuan iyi para sanırım. Tek kitap 4-5k olursa eğer bir elin parmağını geçmez alan diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Bence de ayrıca tüm seriye mi yoksa ilk kitap mı o da tam belli değil. Serinin her kitabı bir grupta mı olacak mesela? Mesela 1,2 kazandı 3,4 kazanamadı n’olacak jsjss belirsiz gibi sanki.

Set olarak yapılmayacaksa uygun olur set ise tuzlu olur.

2 Beğeni

Zaten tüm seriye olacağını sanmıyorum. 30-40 bin kaç kişi verebilir. Her kitabı 5’ten hesapladım ve zam yapmadım :smiley:

2 Beğeni

O kutlu günü iple çekiyorum :grin:

2 Beğeni