Rıhtım Sakinlerinin Saatleri

Hahah, senle aynıymışız hocam bu konuda.

1 Beğeni

Evet hocam okurken fark ettim. Bir de benim şu alttaki mesaj silinse iyi olacak sanırım. Saçma sapan duruyor orada sürekli :slight_smile:

Edit: Anaa, üste çıktı mesaj. Buradan devam o zaman. :partying_face:

1 Beğeni

Başlıklar karıştı. :smiley:

1 Beğeni

bende çok saat meraklısı biriyimdir. evden kolumda saat olmadan asla çıkmam. bir erkeğin en önemli aksesuarı sonuçta. 2 defa akıllı saat aldım ve pişman olup sattım bana göre değil hiç sevmedim. aklımda olan çok beğendiğim bazı saatler de var kutu zamanla dolacak gerçi fiyatlar uçuyor ama bakalım.

6 Beğeni

Güzelmiş saatleriniz. Japon ağırlıklı :+1:

2 Beğeni

teşekkür ederim. moda markaları ve akıllı saatlerden uzak dururum. Sadece zamanında 1 tane Armani aldım Polat Alemdarın taktığı saat diye almıştım sonra pişman oldum 2 kere arıza yaptı tamir gördü.

3 Beğeni

Ben de tercih etmiyorum normalde ama bende de var Armani meselâ. Bazen bir modeli bir şekilde sevebiliyoruz.

Tabi Polat gibi bir durum yoktu benim tercihte. :slight_smile:

Diğer başlığa attığım fotoyu buraya da atayım. Son zamanlarda yeniden casio retrolara ve bazı başka Casiolara yöneldim.

4 Beğeni

Casio alacak olursam muhtemelen Casioak diye de anılan GA-B2100 modelini tercih ederim.

image

6 Beğeni

Bunların fabric kayışlıları çıktı, canlı gördüm, çok beğendim gerçekten.

5 Beğeni

Entegre bilezik Royal Oak havasını daha iyi veriyor, o yüzden oyumu bilezikten yana kullanıyorum.

Ya şu benim mesaj çıkıp duruyor, yok mu bir admin Allah rızası için o mesajı silse de kurtulsak…

Edit 1: Ben kendim sildim bakalım ne olacak. :slight_smile:

Edit 2: Hayır bir de her mesajıma "4 yıl sonra diyor, halbuki 4 saat önce yazmıştım konuya. :sweat_smile:

3 Beğeni

Bu konuda aynı düşünmüyorum ya. Royal oak havası zaten saatin kasasında var. E Royal Oak değil, tadında bırakmak lazım. Azıcık esinti, azıcık özgünlük. Fena değil. :slight_smile:

2 Beğeni

Casio’nun GBM 2100 1a2 serisi de yeni çıkış yaptı bir göz atın derim GA 2100B seven biri olarak hoşuma gitti.

2 Beğeni

Ana konu buradaymış. Küçük gereksiz ama bir o kadar da etkileyici makinelere bakmak ne güzel iştir diyerek diğer yazımı da buraya ekleyeyim.

2 Beğeni

Replika olarak, filmdeki melodisiyle beraber;

For a Few Dollars More

7 Beğeni

ORIENT Mako LİMİTLİ SAAT (İndirim kodu içerir)

3 Beğeni

Bu da benim cânım saatim. Yazın elime ufak bir para geçince koşarak Galataport Casio bayisine gitmiştim. (Casio-AE-1500WH-2AVDF) “10 YEAR BATTERY” yazısı cezbetti en çok.:grin:

3 Beğeni

Bu güzelliklerle takılıyorum. Birkaç tane de gözüme kestirdiğim var ama biraz zaman, sadece zaman…

8 Beğeni

Düşüncelerinizi/bildiklerinizi öğrenebilir miyim? :slight_smile:

Casio Royale

6 Beğeni

Severiz. :smiley:

Tsuyosa 37 :blue_heart:

9 Beğeni

Sarı kadran aklımda.