Hahah, senle aynıymışız hocam bu konuda.
Evet hocam okurken fark ettim. Bir de benim şu alttaki mesaj silinse iyi olacak sanırım. Saçma sapan duruyor orada sürekli ![]()
Edit: Anaa, üste çıktı mesaj. Buradan devam o zaman. ![]()
Başlıklar karıştı. ![]()
bende çok saat meraklısı biriyimdir. evden kolumda saat olmadan asla çıkmam. bir erkeğin en önemli aksesuarı sonuçta. 2 defa akıllı saat aldım ve pişman olup sattım bana göre değil hiç sevmedim. aklımda olan çok beğendiğim bazı saatler de var kutu zamanla dolacak gerçi fiyatlar uçuyor ama bakalım.
Güzelmiş saatleriniz. Japon ağırlıklı ![]()
teşekkür ederim. moda markaları ve akıllı saatlerden uzak dururum. Sadece zamanında 1 tane Armani aldım Polat Alemdarın taktığı saat diye almıştım sonra pişman oldum 2 kere arıza yaptı tamir gördü.
Ben de tercih etmiyorum normalde ama bende de var Armani meselâ. Bazen bir modeli bir şekilde sevebiliyoruz.
Tabi Polat gibi bir durum yoktu benim tercihte. ![]()
Diğer başlığa attığım fotoyu buraya da atayım. Son zamanlarda yeniden casio retrolara ve bazı başka Casiolara yöneldim.
Entegre bilezik Royal Oak havasını daha iyi veriyor, o yüzden oyumu bilezikten yana kullanıyorum.
Ya şu benim mesaj çıkıp duruyor, yok mu bir admin Allah rızası için o mesajı silse de kurtulsak…
Edit 1: Ben kendim sildim bakalım ne olacak. ![]()
Edit 2: Hayır bir de her mesajıma "4 yıl sonra diyor, halbuki 4 saat önce yazmıştım konuya. ![]()
Bu konuda aynı düşünmüyorum ya. Royal oak havası zaten saatin kasasında var. E Royal Oak değil, tadında bırakmak lazım. Azıcık esinti, azıcık özgünlük. Fena değil. ![]()
Casio’nun GBM 2100 1a2 serisi de yeni çıkış yaptı bir göz atın derim GA 2100B seven biri olarak hoşuma gitti.
Ana konu buradaymış. Küçük gereksiz ama bir o kadar da etkileyici makinelere bakmak ne güzel iştir diyerek diğer yazımı da buraya ekleyeyim.
Bu da benim cânım saatim. Yazın elime ufak bir para geçince koşarak Galataport Casio bayisine gitmiştim. (Casio-AE-1500WH-2AVDF) “10 YEAR BATTERY” yazısı cezbetti en çok.
Sarı kadran aklımda.