Sevgili Rıhtımseverlerin buluştuğu yeni bir konu daha.
Günlük sporunu yapan, antrenmanını yapan ya da spora başlamak isteyen arkadaşlarımızın günlüklerini paylaşım birbirini motive edeceği bir başlık olması dileğiyle.
Hedefim yıl sonuna kadar her gün idman yapmak. Bisiklette 35 km/s ortalamaya ulaşmak, dolayısıyla daha iyi bir bisiklet almam gerek. Koşuda ise 10km ortalama yapmak ve bir de maraton koşmak istiyorum. Bu benim bugünkü idmanım:
Dürtmeyin kardeşim… Daha 1 sene oldu satali bisikleti. 1000 pişmanım. Bisiklet var iken oturduğum yer çok aşırı tepelik biryerdi. Fakat şimdi tam yeni kentleşen bir köy yerinde oturuyorum, hafif eğimli yolları var. Tam bisikletçi bölgesi. Üstelik çok fazla parkur var. Ayrıca freestyle takilabileceğin tepe köyler var. Amma işte bendeki köpek korkusu hep bastırıyor bu hevesimi. Su günleri atlatalım hele 2.el bişi almayı düşünüyorum.
Ben de bugünkü yürüyüş istatistiklerimi atayım o zaman. Salon kapalı olunca yürüyüşle yetiniyoruz.
Not: Tenha yerde yürünmüş olup herhangi bir temas olmamıştır.
Bir yerli markasının roller ürettiğini öğrendim bugün ve bu benim için mükemmel bir şey. Bu sayede evde kalacağım umarım. Maalesef trainer ve rollerlar bir aydır stoklarda tükenmiş durumda. Bunu alırsam evde antrenmanlarımı çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirim ve kargo dahil sadece 800 TL.