Rıhtım'ın Evcil Hayvanları

Benim imam arkadaşlarım da var tamam mı xd

3 Beğeni

Beni onlarla tanıştırır mısın? Ben de rahip arkadaşlarımı çağırırım. Kaynaşırız, bara gideriz, fantastik kitap etkinliklerine katılırız. Kedi seven insanların dostluklarının önünde hiçbir engel yoktur.

Alter ego’m olan Mark Twain’den gelsin:

“Bir adam kedileri seviyorsa tanışmaya gereksinmeden onun arkadaşı ve yoldaşı olurum.”

3 Beğeni

Mark’ın eril dilini bir kenara bırakırsak sana yeni bir arkadaş ve yoldaş getirdim xd

3 Beğeni

Güzel dostumun sevdiği birkaç uyku pozisyonu. Sondan ikisine catfaceplant deniyormuş. :slight_smile:

Dört buçuk yaşında ve dört yıldır bizimle yaşıyor. Aslında biz onun yanında, kendisinin sahiplenmediği odalarda ve eşyalarla yaşamaya çalışıyoruz. Son üç-dört aydır sabahları henüz yatakta uzanırken gelip başını boynuma gömüyor, öylece mırıldanarak uyuyor.

En başından beri insanlara sempati duyan bir kediydi. Hayvan barınağında kedilerin bulunduğu bölmeye girdiğimizde diğer tüm kediler saklanacak yer arayıp kendilerini geri çekerken bu sırtüstü dönüp bana karnını sevdirmişti. Eve tamirci gelince gidip ayaklarına sürtünürdü. Tanımadığın insanlara bu kadar güvenmen kedi doğasına aykırı çocuğum, hayatının ilk altı ayında sokaklarda bu mentaliteyle nasıl hayatta kaldın diye uzun bir tirada başlamıştım ki uyuyakaldı.

Yıllar boyunca bize gösterdiği sevgi katlanarak arttı, artık yanımdan 5 dakika bile ayrılmaya katlanamıyor.

21 Beğeni

Ben de benim eski kedi reyizi paylaşayım. Kendisiyle 2 yıl kadar süren bir gardaşlığımız olmuştu, akabinde evlenirken eşimin alerjilerinden ötürü içim yanarak sahiplendirmek zorunda kalmıştım.

Yokluğunda yandı gönülüm.

14 Beğeni

Bu da bizim kedi. Eski sahibinin alerjileri artınca sahiplendik. Yaklaşık 6-7 aydır bizimle. Cins kediler gerçekten cins oluyormuş, onu deneyimliyoruz. :slight_smile:

20 Beğeni

Belki daha önce duymuşsunuzdur ama bir kere daha söylemek istiyorum.
Köpek dermiş ki; bunlar bana bakıyor bunlar beni seviyor. Yoksa bunlar benim Tanrım mı?

Kedi dermiş ki; bunlar bana bakıyor bunlar beni seviyor. yoksa ben bunların Tanrısı mıyım?

3 Beğeni

Evcil değil ama bir süre önce çektiğim fotoğrafı sizinle paylaşmak istiyorum…

7 Beğeni

Ailemizin yeni üyesi: Bonbon Kucukgedik

28 Beğeni

Üşüyor diye kombiyi çalıştırdığımız yetmiyormuş gibi bir de kıyafet diktik. :rofl:

23 Beğeni

Dünya buna güzel :joy:

2 Beğeni

Evcil değil. Yağmurdan sonra üşümüş galiba mama verdikten sonra atladı kucağıma.

13 Beğeni

Bugün itibariyle 8. ayı bitti. Çocukluktan beri civciv, ördek, balık, kuş çeşitleri beslemiştim. En son çok akıllı bir tavşanım olmuştu, onu kaybettikten sonra on sene ara vermiştim. Geçen yazdan beri bizimle. Keşke daha önceden olsaydı diyorum. Köpekler gerçekten diğer hayvanlardan farklı.

9 Beğeni

3 yıllık değişim. Bizim kedi biraz obez oldu :sweat_smile:

9 Beğeni

El ısırma huyu geçti mi? Nasıl geçiyor?

Eşim, “Oğlum aç aç bakıyor” diye diye verdi yaş mamayı, bizimki de obez olacak bu gidişle. :smiley:

2 Beğeni

Hocam yaş mama çok faydalı bir şey değil. Hele ekonomik olanlar full zarar, o yüzden hapur hupur götürüyorlar zaten. :slight_smile:

İlla verecekseniz de yaş mamayı haftada 1 filan verin.

4 Beğeni

Veteriner de haftada bir verin dedi, ben de ısrar ediyorum haftada bir diye ama kedi aç gözlerle bakınca eşim dayanamıyor :smiley:

2 Beğeni

Oho o ne ki? Küsecek, trip atacak, poposunu dönecek, odasına (masanın altı) bile çekilecek.

Hayatımdaki en güzel şey. :smiling_face_with_three_hearts:

8 Beğeni

Bakışları şunu hatırlattı. :sweat_smile:

6 Beğeni

Aklıma bu geldi :joy: (Video burada gösterilmiyor ama dakika 1:50 çok iyi :joy:)

2 Beğeni