Evet hem tek başına hem de yavru. Ama korkuyor gibi gelmedi. Baya bi oyuncu hatta
Somut bir korkudan değil, içgüdüsel bir sığınma ve güvende hissetme davranışından bahsediyorum. Sürü hayvanı oldukları için farklı bireylere de ihtiyaç duyarlar. Elbette bu sizin nazarınıza kalmış bir şey.
Bazı muhabbet kuşları böyle acayip hareketler yapmaya bayılıyorlar. Bizimki de öyle, o da yemliğin önündeki boşluktan kafasını sokuyor, tünekten aşağı takla atıyor, tüneği mekik çeker gibi tersten tutuyor… Normalde neşeli bir kuşsa aşırı hiperaktiflik ve şımarıklıktan yapıyorlar yani .
Bizim prenses eksik kalmasın dedim. Sultan papağanı, adı Lupin. Tek meziyeti kendisini sevdirmek ve evi pislemek
(çilek yemişti)
teşekkür ederizz
Bu da benim köpeğim Topuş . Anne vakasından dolayı dışarıda kalıyor
.Ama bir haftadır fotoğrafdaki yerde duruyor.Anlamıyorum, yanıma da gelmiyor,yemek de yemiyor.Bazen su içiyor.Babam çocuğunun olduğunu söyledi ama baktım çocuğu da yok.1 haftadır ordan dışarıya çıkmıyor.Onun bu haline çok üzülüyorum.Neyi olduğunu da anlamıyorum.
Köpekler duygu değişimlerine çok açık hayvanlar. Durumlarında ya da ortamlarında bir değişkenlik olmuşsa küsebilir. Durduğu yer rahat bir yere benzemiyor. Böcek de sokmuş olabilir, maması değişmişse alışamamış da olabilir, soğuk almış olabilir, kötü bir şey yemiş olabilir, diğer köpekler (varsa) onu korkutmuş olabilir… Her şey olabilir yani.
Bu da bizim kızımız Arya
Hiç böyle süt dökmüş kedi gibi zarif durduğuna bakmayın, isminin hakkını fazlasıyla veriyor.
Aslında 1 hafta önce ot yedi ve kusdu.Babam dedi ki, köpekler ve kediler çok kötü bir şey yediklerinde ot yemeye başlarlar.Köpeğim bazen dışarı çıkıyor benim.Dışarı çıktığında kötü bir şey yemiş olabilir.
Kakasına bakabilirsiniz. İshal ya da kanlı ishal ise problemli olabilir.
Tamam, teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Önemli değil. Kakasını düzgün yapıyor mu onu kontrol edin ilk olarak. Olumsuz bir durum uzun süredir devam ediyorsa en sağlıklısı veterinere danışmak tabii ki.
Sizi Çiko ile tanıştırayım. Adını komşumuzun küçük kızı koydu, çocuk tam olarak konuşamadığı için ağzından çıkan en anlamlı söz çiko olduğu için. Adı çiko kaldı.
Kimse yokken ben Lady Sif diyorum. Ancak pek oralı olmuyor.
Ya ama bu çok tatlı…
Arkadaki sarışına shirohige ismi de yakışırmış
kedim yulaf, kendisi tam bir bed boy
şekeri ve kutuları çok sever
bunlar da tatlı mı tatlı yunus balıklarım, yemek vakitleri geldiğinde yüzeye çıkarlar çok akıllılar
Teşekkür ederizz (20)