Sana Bir Bilimkurgu Roman Önerelim mi?

Yaptığım seçimlerden sonra bana önerilen kitap Çocukluğun Sonu oldu. Bakalım size hangi kitaplar çıkacak. :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Bana da Dune çıktı. İnşallah önümüzdeki iki yılda okuyacağım. Belki, galiba, sanki, acaba, herhalde, sanırım… :buyucu:

7 Beğeni

Bende de Dune çıktı.

2 Beğeni

Herkese çıkmaz inşallah. Azıcık havamız olsun. :joy:

1 Beğeni

Dune’un gözünü seveyim :smirk:

Kesin test bozuk. :expressionless::expressionless::expressionless:

1 Beğeni

Herkese dune çıkıyor galiba. Bana da çıktı :slight_smile:

1 Beğeni

Kesin kesin :unamused::unamused::unamused::unamused: (20)

1 Beğeni

capture-20191031-195512

3 Beğeni

Arkadaşlarla Vampir testi yapmıstık. Beşimiz de Kont Dracula çıkmıştık :sweat_smile:

Onedio’da böyle testlerden köşeyi dönmüştü.

2 Beğeni

Bana da Dune çıktı,seriyi okuduğum için anketi tekrar ettim bu sefer Bitmeyen Savaş çıktı.

Dune çıktı bana da…

Net bir karar veremediğim için sadece ilk sorunun cevabını değiştirerek 3 kez yaptım. Maymunlar Gezegeni, Dr. Moreau’nun Adası ve Kaplan! Kaplan! çıktı.

1 Beğeni

Zaman Makinesi iki kere çıktı, bir kere de Doktor Moreunun Adası. İşin kötü yanı bu iki kitap ilk okuduğum bilimkurgulardan ki ikisi de edebi yönden beğendikleri maden.

Cyberpunktan gittim ve Kaplan! Kaplan! çıktı.

2 Beğeni

ve benimki😇
en kısa zamanda edinip okumalıyım😎

2 Beğeni

Verdiğim cevaplardan vakıf verir gibi gelmişti.

1 Beğeni

Neden bilmiyorum hep kaçındığım bir seri oldu Dune :grimacing: Yakın gelecekte okuyacağımı sanmıyorum. Aklımın bir köşesinde dursun yine de :grin:

Çok övülen, çok beğenilen bir seri.
Ama ben beğenmedim. Karakterler iki boyutlu gibiydi. Hepsinin yapacağı önceden tahmin edilebilirmiş, kimsenin ölümü kimseyi etkilemiyormuş gibi hissettim.

2 Beğeni