Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Abonelik sistemi güzel bir şey ama bir sonraki projeleri ne olacak acaba diye beklemek sıkıntı olabilir. Orada da oylama vs yapılıyorsa tadından yenmez. Kaliteli olduktan sonra fiyat benim için önemli değil. En azından kaliteden emin oluyorsun. Ülkemizde böyle bir girişim var mı acaba?

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Scalzi’nin Yaşlı Adam’ın Savaşı ile ilgili geçen aylarda okumq etkinliği vardı ama ne yazık ki kaçırdım. Genellikle (özellikle YaşlımAdamın Savaşı için) okuması oldukça zevkli ve eğlenceli olarak yorumlar var. Ramazan ayında ya da bayramda seriye başlamayı umuyorum.

1 Beğeni

Çizgi roman tarafında olabilir. Ondan da emin değilim.

Yarısından çoğu Amazon’dan olmakla birlikte birkaçı ortaya karışık, birkaçını da yakın dostlarımla iddialaşarak kazandığım ve uzunca bir süre (Malazan’a kadar) beni alışveriş çılgınlığından uzak tutmasını umduğum okunmamış yeni maceralarım.

32 Beğeni

Serisi hangi kitaplardan oluşuyor, başlangıç kitabı hangisi acaba ?

1 Beğeni

İlk kitap Yaşlı Adamın Savaşı, toplam 4 tane kitap var.

Şöyle bir konu var:

1 Beğeni

amazon prime.

27 Beğeni

Alice benim de aklımda %35’ den fazla indirim görmeyecek galiba ama.

49 tl’den aldım, daha aşağısına düşmesi pek olası değil.

Evet uzun süredir o fiyatta kitap.

Presstij’in yeni çizgi romanları ve ikisi de Amazon’dan

21 Beğeni

Boyalı Kuş’u okurken bile rahatsız olmuştum görselli halini tahmin bile edemiyorum. :sweat_smile:

2 Beğeni

Bu görselli değil ama tavsiye üzerine çok merak ederek aldım. Yasaklı kitaplar arasındaymış zamanında. Bugün ya da yarın okuyacağım. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

1 adet gönderi şu konuya taşındı: Hangi Kitabı Okuyorsunuz?

Gazete kağıdına basıp yollayabilirlerdi.

1 Beğeni

Görselli olmaması iyi o zaman ben çok gençken okumuştum böyle ağır bir kitap olduğunu bilmiyordum hatta şimdi sizden görünce yıllar sonra tekrar okusam mı diye bir düşünmedim değil. :sweat_smile: İyi okumalar, hepsini iyi günlerde okuyun.

1 Beğeni

Hem fiyatı yükseltelim hem de kaliteyi düşürelim. İğrenç bir yayın evi.

3 Beğeni

İthakiler Kidegadan, epey iyi indirimle aldım (%65?) ancak etiket fiyatı sağ olsun ederine almış gibi oldum. Kitaplar hasarsız ve zamanında geldi.
İnce Memed ve H.P. Lovecraft bütün eserleri kitapsepetinden, %55 indirimle almış oldum ki bu yayınevlerinde (YKY ve Alfa) bu indirimleri görmek çok zor. Neredeyse hasarsız geldi bu siparişim de, Alfa ciltlerinin kenarlarında hafif kıvrılmalar var ama iki oynasam düzelir gibi duruyor.

36 Beğeni

Üstteki beyazlar Ceberut hariç aynı fiyat, İş Bankası bir şeyler deniyor sanırım.

Pan için de sevgili @_Ged’e teşekkür ediyorum, filmi en sevdiğim filmlerden birisidir.

35 Beğeni

İki aydır kitap almıyordum. Cumartesi günü amazon’dan verdiğim siparişler geldi.
Alfakitap ve kitapyurdu siparişlerim hazırlanıyor.

Alfa’dan aldıklarım.
Stanislaw Lem - Soruşturma
PKD - Toplu Öyküler 4
PKD - Aksın Gözyaşlarım Dedi Polis.

Kitapyurdu’ndan aldıklarım.
Pervin Dalgıç - Simülasyon & Büyük Deney
Burak Cem Coşkun - Kusur
Murat K. Beşiroğlu - Bir Zaman Gezgininin Anıları
Yusuf Kudsi Koç - Bir Zamanlar Dünya

Amazon’dan gelenler. Dik duran kitaplar kızımın istedikleri.

27 Beğeni