Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Aquila Rift amazondan diğerleri sahaftan :slight_smile:

Camp Concentration, Metis BK serisi dahilinde Kobaylar Kampı adıyla yayınlanmış. Konusu ilgimi çekti. Bir hapisanede üst-insanı yaratmak için mahkumların üzerinde yapılan deneyleri konu alan transhümanizm temalı distopik bir bilimkurgu kitabıymış.

Heinlein’ın Puppet Masters’ı aslında yazarın uzaylı istilasını konu alan bayağı bilinen bir romanı ama buralarda pek ilgi görmemiş. 1954 yılında Çağlayan Yayınevi tarafından yazarın adı kitabın üzerine yazılmadan “Merihten Saldıranlar” olarak ve daha sonra Atak Yayınevi tarafından “Merih’te Panik” adı ile çevirilmiş. Sonra kimsenin umrunda olmamış.

Crawlers Türkçede Bioshock Rapture Şehri, Yeni Tabular gibi kitapları bulunan John Shirley’in Korku/Bilimkurgu türündeki romanı.

Beyond The Aquila Rift’in içinde Alastair Reynolds’ın derlemeye adını veren Beyond The Aquila Rift, Zima Blue, Diamond Dogs, Minla’s Flowers gibi öyküleri bulunuyor. Bu öyküler Türkçeye de çevirilmiş fakat Indie yayınları Love, Death & Robots dizisine yetiştirebilmek için eserleri mahvetmiş. Konu hakkında çevirmenin yazdığı detaylı bilgileri burada bulabilirsiniz

31 Beğeni