Rüzgarın Gölgesini çok beğenerek okumuştum. Güzel kitaplar, iyi okumalar.
“Yüzyıllık Yalnızlık” yazarın Macondo olarak adlandırdığı hayali bölgede geçen olayların yer aldığı son eser ve yamulmuyorsam da ilk romanıdır. Yani Macondo evreninin son kitabıdır. Márquez, ailesini/çevresini/ülkesini anlamlandıracağı bir Ev hikayesi yaratmak istiyor ve Macondo evrenini kuruyor. Bu evrene dair ilk kitap da “Yaprak Fırtınası”. Bu nedenle önce “Yaprak Fırtınası” kitabının okunması bence daha keyifli olur. Sonrasında “Albaya Mektup Yok” ,“Hanım Ana’nın Cenaze Töreni” ve “Şer Saati” ile devam edebilirsiniz. Özellikle “Hanım Ana’nın Cenaze Töreni” kitabındaki “Cumartesinden Sonra Bir Gün” öyküsünde "Yüzyılık Yalnızlık"ın gelişini görebilirsiniz.
Son olarak; Gabo’yu severseniz Gabriel García Márquez’e Giriş kitabına da bir bakın derim.
İyi okumalar.
Amazon’un son indiriminden iki yüz yetmiş liralık ciltli Dune serisini alan var mı ?
Eğer aldıysanız nasıl geldi kitapların kondisyonu neydi bilgi verebilir misiniz ?
Anladığım kadarıyla Amazon’da son zamanlarda hızlı bir bozulma mevcut, epeyce hasarlı kitap gönderdiği söyleniyor.
Ben satın aldım yarın teslim görünüyor geldiğinde fotoğraf atarım.
Teşekkürler (202020)
Uygulama nedir acaba?
“Gülün Adı” benim okuma listemde uzunca bir süredir bekliyor. Yazarın diline karşı bir ön yargım var sanırım kitaba henüz cesaret edemedim. Hatta bu kitaptan sonra "Metinlerarasılık"ı görmek için Orhan Pamuk’un “Benim Adım Kırmızı” kitabını okumayı planlıyorum. Belki siz de böyle bir sıra izlemek isteyebilirsiniz. “Gülün Adı” nı okuduğunuzda cesaret gerektirip gerektirmediğini yazın lütfen
Diğerlerine gelince;
Şaka şaka Süper Lig’de olmasından mutluluk duyuyorum ve destekliyorum.
Ama sadece Süper Lig’de.
Gülün Adı amazonda inanılmaz bir indirim gördü. Sağolsun yakın bir arkadaşım da bana hediye olarak aldı. Almadan önce ben de forumda görüş sorduğumda çok olumlu geri dönüşler aldım. Şimdi kütüphanede sırasını bekleyecek.
Diğerlerine gelince
Düşünceleriniz için teşekkürler.
Wardstone Günlükleri serisi Kidega’da indirim mi gördü acaba? Şu an %30’luk indirim oranı var.
Tudem’in kendi sitesinde indirim oranı %20.
İndirim hakkında bilgim yok ne yazık ki. Toplu olarak sadece Kidega sitesinde bulduğum için oradan aldım.
Google keep 20202020202020
Amazon’dan aldıklarım. Orman Sakinleri çok iyi bir fiyatta satışdaydı. Uykuda Çocuk Ölümleri için çok heyecanlıyım

Teşekkürler çokça
Rica ederim Kullanım açısından en çok beğendiğim not tutma uygulaması oldu.
Ben aldım dün geldi paketleme zaten Amazon paketlemesi İthaki de kutuyu jelatinlemiş o yüzden kusursuzdu hepsi hiçbir sorun yok.
Sonunda Lone Wolf serisini almayı tamamladım.Son 7 cildim eksik olduğu için bitmesinler diye diğer ciltleri okumaya ara vermiştim artık devam edebilirim.
Edessa üzerinden aldım, her zaman olduğu gibi çok güzel paketlemişlerdi.
Orman Sakinleri ne kadardı acaba?
Babil kitaplığından elimde olmayan kitapları ararken yeni bir site keşfettim. www.sakinkitap.com İzmir merkezli, stoklu çalışan bir site. Alacağım kitaplar birçok sitede bitmiş görünüyordu. Sakinkitap’da stokta görünce Whatsapp üzerinden ulaşıp teyit ettim. Dün 16:30’da sipariş verdim; 1 saat sonra kargoladılar, bugün 16:30’da elime ulaştı. Kitaplar tertemiz, hasarsızdı. Fikir sahibi olunması açısından paketleme ile ilgili görselleri de paylaşmak istedim. Babil kitaplığının 27 kitabı stoklarında görünüyor, arayan arkadaşlar varsa değerlendirebilirsiniz. Ayrıca cüzi bir miktar da olsa alışverişlerden puan kazanıp, hediye çekine dönüştürülebiliyor.