Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bkmkitap Alfa yayınevi siparişim geldi. Yine bkmkitaptan tedarikte olan bir siparişim daha var ancak bkmkitap konusunda ben yanılmışım, forumdaki arkadaşlar haklıymış, pişmanım. Daha önce 2 büyük sipariş vermiştim, sıkıntı olmamıştı, bu sefer o kadar şanslı olamadım.

1. Sipariş ettiğim kitapların özellikle citli olan birçoğu tedarik edilemedi diyip iptal edildi. Kitapların neredeyse hepsi inanılmaz kirli ve deforme olmuş kitaplar. Kitapçıda yıllarca rafta kalsa bu hale gelmezler. Depoda kirlenmiş, ezilmiş ya da kondüsyonundan dolayı iade edilecekler kitaplar gibiler. Sanki bkmkitap böyle 2.kalite sayılacak kitapları indirim adı altında siteye koyup bize satıyor gibi. Fotodaki kitapları sildim ama birçok çıkmayan leke, ve kitapların çoğu yerinde deformasyonlar var.
  2. Alfa yayınevinden kampanya yapılıp yayınevinin en çok sattığı ciltli kitapları tedarik edememek garip. Bence kampanya süresince yayınevinden tedarik edilen birşey yok, kendi depolarındaki eski ve kötü olmuş kitapları gönderiyorlar.
    Sonuç olarak iade ile uğraşmayacağım. Diğer siparişim de gelsin, daha bkmkitaptan kitap almayacağım. Bu da bana ders olsun. Mesela ilknokta kampanyasından yüklü sipariş geçtim. Kitaplar daha gelmedi ama jilet gibi geleceğine eminim.
47 Beğeni