Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Trendyol 100 tl ve üstüne 40 TL olacak şekilde bir seni özledik kuponu tanımlamıştı,ben de burada sürekli adı geçen bir seri olan Pandora Hearts’ın olan sayılarından en uygunlarından birini seçerek 104 TL’lik mangayı 64’e aldım.Tek sorun bunu nasıl tamamlayacağım.

14 Beğeni

teşekkürler, sabah görüştüm tekrar, iade kaydı oluşturdular kargoyla gönderdim,cevabı bekliyorum bakalım

2 Beğeni

En son gördüğünüz bu kuleyi satın almıştım :slight_smile: Kurgu eser fazla okumuyorum ama arada bir iki tane okumayı da seviyorum.

32 Beğeni

13Gezegen üzerinden aldığım Wolverine: The Adamantium Collection 2 gün gibi kısa bir sürede elime ulaştı.Kitaba tek kelimeyle hayran kaldım…Gerçekten koyacak yer bulamadım, dolaba koysam kirişi diğer kitaplarla birlikte kesin kırar.Ne yapacağım bilmiyorum…:sweat_smile:

Yanına hediye bir fasikül koymuşlar.

Absolute Dark Knight hem içerik hem baskı, boyut olarak en sevdiğim kitaplardan birisi, ama o bile yanında çok küçük kaldı.

Kitap kendi kutusuna sahip, ek olarak devasa bir başka kutusu daha var.Bir hayli şaşırdım.

@malady battım ama mutlu bir şekilde battım. :joy:

13Gezegen’in paketleme kalitesi Edessa ve Presstij kadar iyi, bir hayli beğendim.Alışveriş konusunda emin olamıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.Tek sıkıntı site tasarımları gerçekten çok eski, keşke güncel hale getirseler dedirtiyor.

34 Beğeni

Sitenin güncel olmaması sebebi bence aslında şirket olmayışı.Fark ederseniz para direkt bir kişinin hesabına aktarılıyor,şirket ismine falan değil.Siteye güncelleme getiremiyor olabilir bu yüzden.

4 Beğeni

Alfa yayınları, tanıtım olacağını umarak, kanka kontejanıyla kitap dağıtıyor olduğundan ve bu dağıttığı kitapların büyük kısmını, samimiyetsiz şekilde okumadan paylaşımını yapan hatta satan kişilerin varlığını bildiğim için, özellikle alışveriş yapmadığım, para kazandırmak istemediğim yayınevlerindendir. (sırf bu sebepten mitoloji serisi/dizisi artık herneyse almaya devam etmedim, çünkü bu dizinin kitaplarının dağıtıldığını gördüm; hatta kitabı dağıttıkları bir arkadaşım takip ettiğimi bildiği için okumadan tanıtımını yapıp 3 ve 4. kitapları bana hediye etti. Alın size tanıtım 🤷😁)

Fakat bu kitap dağıtılan kitaplar arasında olamadığından edinmek istedim. 25 TL gibi bir para ödedim, 2019 baskı olmasına rağmen çok iyi korunmuş, içeriğine de göz gezdirdim iyi görünüyor.

İçimi de dökmüş oldum, ara ara geliyorlar böyle idare edin :grin:

20 Beğeni

Bu çok güzel bir kitap, benim kitaplığımda da var. Hatta devamı da çıksa keşke diye düşünmüştüm kitap bittiğinde.

3 Beğeni

Hepside ikinci el neredeyse bedavaya geldi sayılır, sıfır kitap almak kadar ikinci el kitaplarda uygun, sağlam ve ihtiyaç hasıl olduğunda alıyorum…Toplamda 25 TL verdim :face_with_hand_over_mouth::relaxed::face_with_hand_over_mouth:

16 Beğeni

Teşekkür ederim düzeltim…

2 Beğeni

Amazon. Bu ara biraz psikoloji ağırlıklı gidiyorum.

26 Beğeni

Nöbet çıkışı gelen güzel hediye için teşekkür ederim :cherry_blossom:

48 Beğeni

Hayalet Gemi’yi okumadım ancak aynı yazarların Yok Oldu isimli Phiadelphia Deneyi üzerine yazdıkları kurgu kitabı okumuştum ve çok güzeldi. İyi okumalar şimdiden.

2 Beğeni

İdefix siparişleri…

32 Beğeni

Ne düşünceli tanıdıklarınız var. Size hediye gelen kitaolarla ayrı bir kütüphane kurulur. :blush:

3 Beğeni

Vallahi devamlı gittiğim bir sahaf var oraya gidince az da dertlerimi unutuyorum binlerce kitap arasına girip hem arayıp bulamadıklarını, hem de başka dünyalara dalıyorum sağolsun bu kitaplara bakarken kardeşim Türk kahvesi getirdi onun eşliğinde güzel dakikalar geçirdim… Esasında Jaws kitabını da alacaktım sırt kısımları hep açılmış bende kitabın temiz olmasını isterim her daim yoksa onu da alacaktım… İyi oldu ikinci el ama eskinin roman serileri de ayrı bir güzel edisyonlari da farklı bazısı ciltli bazısı şu andaki kitapların yarışı formunda, hatta bazısının dışı naylon kaplı…Bulabildiklerimi alıyorum…

2 Beğeni

Evet kitapsever dostlarımla ayda bir olsa bile kitap hediyeleşmesi yapıyoruz zaten bir kitapsever için en güzel hediye kitaptır :relaxed::cherry_blossom:

4 Beğeni

Sağ taraftaki kitaplar babil’den alındı. Geceyarısı aldığım kitapları o günün sabahı kargoya verdiler.

Sol tarafta olanlardan “İnsan Neyle Yaşar” kitabını normal fiyatıyla sadece HB’de bulabildim, oradan aldım. Diğer HAY’lar İş Kültür yayınlarının kendi sitesinden.

40 Beğeni

Değiştirilmiş Karbon’dan tanıdığımız Richard Morgan’ın Thin Air kitabını aldım. Cyberpunk/Detective Noir türünde bir roman olduğu için çok ilgimi çekiyordu, çoktandır alışveriş listemdeydi. Amazonda %75 indirim ile 20 küsür TL’ye düşmüştü :slight_smile:

23 Beğeni

Geçen yaz İthaki yayınlarına “Thin Air” kitabını sorduğumda çevireceğiz demişlerdi, henüz ses soluk yok. :slight_smile: Ben de kitabın çevrilmesini bekliyorum.

4 Beğeni

Güle güle okuyun, Kör Saatçi kitabından birkaç fotoğraf atabilir misiniz? :slight_smile:

2 Beğeni