İkinci el aldım hepsini. Ama Garcia’lar sıfır, hiç okunmamış geldi. Grange ve King de sıfır ayarında. Sorunsuz ve hızlı geldi. 54TL tuttu hepsi.
Teşekkürler.
Önceki baskı Karton kapak ile aralarında tek fark ebat ve bu yeni baskının kapağı sert mukavva kapak olması.
Bu görüntüyü yaşamamak için öğretmenlik seçmedim işte.
Gıda Mühendisiyim(işsiz)
İki hafta önceki sahafçıdan yaptığım alışveriş özellikle Doktor Jivago, Rosemary’s Baby eski edisyonlari hoşuma gittiği için aldım, diğerleri de Ziya Gökalpın seri halinde görünce alayım dedim. Diğerini de karıştırırken buldum…
Amazon’dan yakın zamanda bunları aldım.
Küçükken Zorro’nun filmlerini çok severdim, parmağımın ucuyla her yere Z çizerdim izlediğimde Kitabına denk gelince okumak istedim.
Çınar Yayınları’ndan daha önce Klasik Bilim Kurgu Öyküleri’ni okumuştum. Ortalama bir kitaptı. Bu sefer de polisiye öykü derlemelerine bir şans vermek istedim.
Gece Yarısı Kütüphanesi Goodreads’te 2020’nin en iyi kitabı seçilince araştırdım ve konusunu çok ilginç buldum.
Diğer ikisi de Taht Oyunları’nın devam kitabı zaten biliyordur çoğu kişi. Ödüm kopuyor ben seriyi bitirince altıncı kitap çıkmayacak diye ama okumamı daha fazla erteleyemeyeceğim Hadi ama artık Martin dedem…
Gece Sirki tahminimin üzerinde iyiydi, güzel bir seçim olmuş.
@JrThoth alınca ben de alayım dedim. Umarım hasarsız gelir de para iadesi istemek zorunda kalmam. Kitabı okuyan oldu mu acaba, nasıldır kendileri?
Konu dağılıyor ama yine de soracağım, bu seriyi tavsiye edersiniz herhalde değil mi? Neden?
Ben de arkadaş tavsiyesiyle aldım. Genelde yargı, pegem ve benim hocam yayınlarını önerdiler. Şimdilik soru bankası aldım. Bunlar bitince deneme alcam.
Klişe bir kitap, benzerlerinden ayrılan bir yönü yok. Akıcı bir kitap ama okuduktan sonra pek akılda kalmıyor.
Kitapyurdunda birikmiş puanlarım kalmış. İndirimli fiyat üzerinden puanlı kitaplar bulunca duramadım😊
Dar Kapı’yı okumuş ve beğenmiştim ve ben de başka siteden aldım bu baskısını. Keyifli okumalar.
Daha önce yapıldı mı bilmiyorum, satın aldığım kitapları video olarak paylaşayım. Forumda da bir ilk olsun
Like,izleme,yorum,abonmanlık desteklerini esirgemeyin.
Zorro Amazon’dan. Forumda kampanyalı fiyat paylaşılınca okumak aklımda yokken aldım. HAY’lar BKM’den.
Mevlid kitabını okuduğumu anlamam diye okumak - almak düşüncem yoktu ama Kemal Tahir’in “Karılar Koğuşunda” yazdığı 3-5 cümle sonrası okumaya - almaya karar vermiştim ve HAY baskının bir sayfası eski dil diğer sayfası dil içi çeviri olarak basılmış.
1-2 haftadır Tolstoy HAY ciltli baskıların hepsini toplamaya çalıştım, “Diriliş” bugün yarın gelir ama kalan iki HAY baskısını normal fiyatlarla bulamam gibi. (Efendi ile Uşağı ve Üç Ölüm) Yeni baskı da zor gibi.
Mini minnoş bir alışveriş yaptım Amazon’dan. 12 saat içinde teslim edildi herhangi bir kusur yok her zamanki gibi.
Alışveriş sebebim Münzevi. Yazarın, bugün ön siparişe açılan Kalp Çarpıntısı çizgi romanı ile popülerliği artar diye düşünüyorum. Kitap belki kısa sürede baskı yenilemez diye bitmeden almak istedim.
Catana ve Sarah Instagram hesaplarını severek takip ettiğim çizerler. Aynı şekilde Kalp ve Beyin’i de çok seviyorum. Aslında yayımlandıklarından beri aklımdaydı kitaplar ama roman peşinde koşmaktan bir türlü sipariş aşamasında hatırlayamıyordum. Aklıma gelince sevdiğim tüm karikatür kitaplarını sipariş ettim.