Hepsiburada 50/100 kampanyası ile aldığım kitaplar öğleden sonra geldi.Kondisyonları çok iyi, paketleme güzel yapılmıştı.Şurası sadece 53 tl
@Kitapdeposuu Tekrar teşekkürler.
Hepsiburada 50/100 kampanyası ile aldığım kitaplar öğleden sonra geldi.Kondisyonları çok iyi, paketleme güzel yapılmıştı.Şurası sadece 53 tl
@Kitapdeposuu Tekrar teşekkürler.
Hayırlı olsun rica ederim
Marco Polo’yu okudunuz mu??
Alfa Yayınları’nın Büyük Fikirleri Kolayca Anlayın serisi çok hoşuma gidiyor. Şu fotoğrafı görmek bile mutlu etti beni. Sizin elinizde tüm seri var mı?
Merhaba hayır sadece 14 kitabı mevcut basımı olursa sanat ve edebiyat kitabını almayı düşünüyorum
Mahfi Eğilmez Hocanın önerilerini yavaştan tamamlamaya çalışıyorum, Amazon’da güzel indirimdeydiler, az önce AGT ile ulaştı. Çok fazla kağıt israfı oluyor, defalarca Amazon’a iletmeme rağmen hala aynı israfa devam ediyorlar. Kitapların hasarlı gelmesini artık göze alacağım gerçekten, o kadar kağıda içim acıyor.
Bende de 5 kitabı mevcut. Edebiyat, sanat ve sinema kitaplarını ben de bekliyorum. Siz benim aklımdasınız ben de sizin aklınızda olayım da basımları olursa birbirimize haber edelim
@Kitapdeposuu Ben de teşekkür edeyim size. İlk basılı mangalarımı aldım. Tahmin ettiğimden küçükmüş ikigamiler. Ama Oldboy’u gayet iyi buldum boyut olarak.
Olur tabi umarım en kısa zamanda basımları olur
Hayırlı olsun rica ederim keyifli okumalar dilerim
İkigamiler büyük bile aslında,ondan daha minikleri de var.
Ben 2,3 ay önce okumuştum. Tavsiye ederim. Seyehatnamesinde ve adına söylenen efsaneleri ve gerçekleri açıklıyor mantıklı bir sıraya sokup bize anlatıyor Marco Polo’nun hayatını.
Bunlarda benim HB 100/50’den aldıklarım. Ciltli Modern Klasikleri kampanyalarla çok düşük fiyatlardan güncele ulaşmak üzereyim. Hepsi 59 liraya gelmiş oldu.
Başka şehir taşınma işleri uzadığı için kitap okumaya bir süre ara vermiştim. Bu dönemde forumada yazamadım ama uzaktan takip ediyordum. Kitapların hiçbirini getiremedim bunlar yeni evden ilk siparişler. Soldakiler amazondan sağdakiler trendyoldan. Trendyol siparişimin devamı gelecek. İndirimi paylaşan arkadaşlara çok teşekkürler
Harita Üzerinde Kaşifler, Dahi Haritacılar ve Hiç Var Olmamış Dağlar kitabını okudunuz mu? Öneriyor musunuz?
Keyifli okumalar dilerim, Kemal Tahir’ in 3-5 cümlesini merak ettim.
Şiirin yazılmasındaki amaç, insanların bu şiiri kullanmasındaki amaç ve alakasızca o mısralara yüklenen anlamlar ile ilgili 3-5 kelimeydi.
Henüz okumadım. (20 karakter)