Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Dün gece İdefix’te İş Bankası yayınlarında %40 + %5 sepette indirim vardı. 15+10 indirim kodlarıyla beraber bayağı uygun fiyata geliyordu kitaplar. Ama ciltli mi yoksa ince kapak mı karar veremediğim için alışveriş yapamadım :grin:. İnce kapakların fiyatı çok uygun. Ciltliler ise biraz tuzlu. O yüzden kararsızım. Sayfa sayısı fazla olan (Monte Cristo, Savaş ve Barış vs) kitapları ciltli almak daha mantıklı geliyor. Ama almak istediğim kitapları ciltli alırsam meblağ yüksek oluyor.

Size şunu sorayım, İş’in ciltli ve ince kapak kitaplarının boyutu aynı mı?

2 Beğeni

Karton kapak ile ciltli kapak arasında fiyat farkı çok. Ayrıca karton kapakların çok büyük kısmı sürekli yeni baskı yapıyor, okudukça satın alınabilir, ciltliler ise çoğu tek baskı gördüğü için geciktirmeden almak gerekiyor.

Mantıklı olanı karton kapak almak ama yine de insan iyi baskısı olan kitabı edinmek istiyor. :slight_smile:

Ebatlarında biraz farklılık var. Ciltli baskılar biraz daha büyük.

18 Beğeni

Kutulamare Zaferi idefix, diğerleri Amazon ve Kitapyurdu karışık. Bu aralar tarihe yüklendim biraz. :grinning:

31 Beğeni

Evet durum aynen böyle :slight_smile: Şimdi kafam daha fazla karıştı :slight_smile: Boyutlar aynı olsaydı karton kapak alacaktım. Kalın kitaplarda küçük boyut sevmiyorum. Karar vermek zor olacak.

@alper bey bu arada size bir şey daha sormak istiyorum. Savaş ve Barış’ı İş Bankası’ndan mı Alfa’dan mı tavsiye edersiniz? Alfa’nın mor sırtlı 4 kitaptan oluşan Savaş ve Barış baskısı vardı sizde yanılmıyorsam.

1 Beğeni

Ben de Monte Cristo Kontu karton kapaklı ve hiç sıkıntı yaşamadım, taş gibi duruyorlar :slight_smile:

3 Beğeni

13 Gezegen furyasına forumdaki bir de ben ekleme yapayım. Perşembe sipariş verdim,Cumartesi kargodaydı,bugün elime ulaştı.TokyoPop olunca almak istedim mangaları çünkü şirket şuan batmasa da manga basmıyor artık. Yabancılar bunlar için 2-3 saat yol gidip,kenar köşe kitapçıları,çizgi romancıları bir elden geçiriyor.Bunlar 2005-2006 basımı zaten. İkisine kargo ile 101 TL verdim bu arada.

7 Beğeni

Hayırlı olsun katıksız mutluluk kitabını nerden aldınız

Başlıkta aktiflik fazla olduğu için buradan sormak istedim, daha önce Amazon Uk üzerinden kitap alan ve kargosu kaybolan oldu mu? Teslim tarihine 3-4 gün var, bana kargomun kaybolduğuna dair mail geldi, para iadesi yapılmış.Bu kaybolan kargo yarın bir gün bana gelir mi merak ediyorum. :sweat_smile: :grin:
Siparişim hala aktif gözüküyor.

3 Beğeni

O kitabı yeni almadım. @Blackheart karton ve ciltli kitapların ebatları aynı mı diye sormuştu. Elimde tek karton kapak bu olduğu için onunla fotoğrafladım ciltlileri.

1 Beğeni

Anladım teşekkür ederim :relaxed:

1 Beğeni

Akira (amazon) Batman- Ben Gotham(jbc kendi sitesi) diğerleri İstanbul Kitapçısı ve bu sefer hiçbiri hasarlı gelmedi . Sevindim.

21 Beğeni

Trendyolda indirimlerle ikisi 78 tl gibi bir rakama geldi :slight_smile:

18 Beğeni

Pegasus’lar Trendyol kaydet-kazan kuponu ile, diğerleri Amazondan hem %10 sepet indirimi hem de 25 lira DH25 kodu ile çok uygun gelmiş oldu.

33 Beğeni

Amazon kod hala geçerli mi?

Prime üyelik ve İlk alışverişiniz olması gerekiyor. O şekilde geçerli sanırım. Ben dün kullandım.

1 Beğeni

Üstteki İdefix, diğer üçü Amazon’dan. Kitaplar biraz hasarlı geliyor ancak yapacak bir şey yok, çünkü bunlar zaten zor bulunuyor bu sitelerde.

23 Beğeni

Gardrops’ta basımı olmayan kitabı kargo ücretiyle 20₺ aldım :relaxed:

50 Beğeni

Son aldıklarım elime ulaştı. Andre gidenin tasarımlarına bayıldım, kitapyurdu puanlarımla aldım. The dutch house ve kahve soğumdan önce D&R dan alındı.

16 Beğeni

Tasarımları gerçekten güzel duruyor. Gide’nin bu sene telif süresi bitecek. Bakalım diğer yayınevlerinden neler çıkacak.

3 Beğeni

Listem budur. Para biriktikçe listeden bazılarını alıyorum. II. Dünya Savaşı For Dummies ve Vincent’ın Yıldızlı Gecesi & Sanat Tarihi Öyküleri bugün alacağım iki kitap.

16 Beğeni