Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitap365 siparişim. Kitapların 6-7-8-9 TL civarındaydı fiyatları. 2. Resimde daha çok kitap vardı ama eşimin kitaplarını çıkarınca yamuk yumuk oldu. :slight_smile:

26 Beğeni

Bu ciltli baskı mı?

Kitapta fotoğraf, resim, çizim yok mu?

1 Beğeni

Evet ciltli baskı. Kitapta hiçbir görsel, resim ya da şema yok. Hatta kapak içi dahi sade ve tek renk.

1 Beğeni

Ben yanlış biliyormuşum. Kitapta resimler, çizimler var zannediyordum.

2 Beğeni

Acaba Yapı Kredi baskısında var mıydı? Elinde olan bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.

2 Beğeni

Yine çok güzel kitaplar almışsın. Sanırım yakında kallavi bir alışveriş de ben yapacağım. :grin:

2 Beğeni

Hepsiburada siparişi :partying_face: İninal karta özel 100 tlye 20 TL indirimini kullandım. Kardeşime de kendime de birkaç kitap aldım. Bunlar benimkiler. Buyrunuz efendim.

34 Beğeni

@alper @pervane YKY baskısında her bölüm başında şu şekil 5-6 sayfa gözüküyor. Gerisi düz metin.

8 Beğeni

Anlaşılan Alfa bunları baskıya almamış, neden almadılar acaba?

20 Beğeni

Amazon’dan Kan Varsa %73 H.P Lovecraft Bütün Hikayelerini ise %67 indirimli olarak aldım :blush:

53 Beğeni

BKM alışverişim papara cashback ve kod ile 30 Tl daha az ödedim. Ama canım sıkıldı çünkü belli hasarlar var özellikle Edip Cansever- Iki Satır Iki Satırdır kitabının sırt kısmı yırtılmış.

26 Beğeni

Kan Varsa’yı Amazondan 15 TL’ye, Injustice/ Tanrılar Aramızda Dördüncü Yıl 1. cilti Sinop Kitabevi’den 30 TL’ye aldım.

28 Beğeni

Hasarlı gelen fandeyşın’ı sahafa iade ettim, hasarsızını aldım. Gods Themselves İthakiden son çıkan İşte Tanrılar kitabı.

32 Beğeni

Her yerde aşırı güzel olduğu söylenen efsane serinin ilk iki kitabını alayım dedim (Amazon’da %50 indirimdeydi), malum zam falan gelecek diyorlar, son eksiklerimizi tamamlayalım. :sweat_smile: Bir de Beşinci Mevsim de 10 TL falandı, onu da okur yorumları güzel olduğu için aldım. :upside_down_face: Bu arada tamamen bilmediğim için soruyorum, İnce Memed’in ilk iki kitabı arasında renk tonu farkı mı var yoksa bendekilerin biri güneşte fazla mı kalmış? :joy:

24 Beğeni

Baskıları farklıysa ondan olabilir. Benim de D&R dan son alışverişimde aldığım niteliksiz adam setinin birinci kitabı farklı baskı olduğu için renk farkı vardı. İndirimden aldığım için iade etmedim.

1 Beğeni

Maalesef farklıymış, ilki Mayıs 2021, ikincisi Mart 2021’miş. :neutral_face: Teşekkür ederim bilgi için. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Sizin ki biraz fazla güneşlenmiş galiba yoksa renk tonları hemen hemen aynı. :sweat_smile:

2 Beğeni

Amazon’un en güzel yanı kargo sınırıyla uğraşmadan, keşfettiğin tek bir kitabı alabilmek ve hemen ertesi gün teslim edilmesi. :heart:

24 Beğeni

O kadar da temiz gelir, sağlam gelir diye Amazon’dan alayım demiştim… Sağlık olsun, ne yapalım. :sweat_smile: