Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Hepsi Amazon’dan. McCarthy’nin The Border üçlemesinin 3. ve 2. kitapları, tanesi 30 TL idi. Howards End’i ise 7 TL’ye aldım, hala şaşkınım.

17 Beğeni

idefix’ten. Zaman Çarkı’na altıdan sonra ara vermiştim, özledim. Ne kadar laf etsem de seriye, okumadan da duramıyorum. İthaki çevirmen ismini kitapta yanlış yazarak yeni bir çığır açmış hata yapmakta. 7. kitap için künyede çevirmen Gamze Sarı olarak yazılmış. :yawning_face:

33 Beğeni

Akmar pasajından aldığm Stephen King kitapları. Çılgınlığın ötesi ilk baskı ve çok az yıpratılmış.

18 Beğeni

Amerika’dan özel olarak sipariş… Şaka yapıyorum sahaftan 5TL’ye aldım.

17 Beğeni

Amazon kampanyasından aldığım İş Bankası kitaplarımın bir kısmı geldi bugün…

34 Beğeni

Amazon’dan kitabı hasarlı gelenler ürünleri iade etten mi iade ediyor?

Evet. Ürünleri iade ete tıklayıp ilerleyin. Size bir kod verecek.

1 Beğeni

Amazon ve nadirkitap . Artık bu yaz başka kitap almam umarım :man_shrugging:

32 Beğeni

Bu cümleyi kuranların yüzde doksan beşi bir ay geçmeden yeni kitaplar alıyor. Demedi demeyin. :slight_smile:

12 Beğeni

Böylesine mükemmel içeriği olan bir kitaba zengin görseller yakışırdı. Bugün YKY baskısını inceleme fırsatım oldu. Alfa çok alt kalitede. Biraz okudum ve malesef yazım yanlışları konusunda aynı yerdeler. Kendilerine uzak değil, Everest’in son okumasını yapan çalışanlarına rica etseler bile işi epey düzeltirler. Kusura bakmasınlar ama her defasında pişmanlık yaşatıyorlar. Çok iyi kitapları basmakla bu iş olmuyor… Yapamıyorlar…

2 Beğeni

Benim için de bu baskılar beklentimin çok altında kaldı. Acele ettiler o nedenle oldu diyemiyorum her zamanki Alfa özensizliği.

1 Beğeni

Son kitap da sorunsuz geldi. Baskısı çok güzelmiş.

25 Beğeni

Uzun zamandır İdefix kullanmıyordum. Kodla uyguna geldi ve paketleme çok iyiydi, hasar yok. Fullmetal’i toplamaya başladım :heart_eyes_cat: . BKM’den de bir siparişim var, orada da arada kalan sayıları var. Bir de bu forumda bir daha kitap almayacağım falan diye yazmayacağım. Lanet var, söz tutulmuyor.

29 Beğeni

Maalesef tutmuyor…Almayacağım dedikten sonra daha 1 hafta geçmeden 3. siparişi verdim.Bu hep böyle oluyor. :joy:

İyi okumalar güzel kitaplar almışsınız.
Modern İran Tarihi kitabından birkaç sayfa atarsanız müteşekkir olurum.

Ek olarak Aytunç Altındal daha önce okudunuz mu? Kendisini çok severim, bu yüzden kitabını alan, okuyan birisini görünce mutlu oluyorum.

3 Beğeni

Satın Aldığınız Kitaplar ve Yeni Çıkan Kitaplar konusu oldukça o söz tutulamaz ve lanet devam eder :smiling_imp:

Aytunç Altındal çok bilgili birisiydi. Televizyonda denk geldikçe izlerdim. Bilinmeyen Hitler kitabı da güzeldir. Keyifli okumalar :slight_smile:

5 Beğeni

Rembrandt pıraym dey indirimlerinden, diğerlerini idefix’den aldım. Idefix’de zaten %40 indirimdeydi, ek %5 sepet indirimi ve sepet kodu kullanınca ikisi de tam %50 indirime denk geldi.

29 Beğeni

Lovecraft- Bütün Hikayeleri fiyatı düşünce Amazon’dan almıştım ama hala gelmedi, başka böyle bir durum yaşayan var mı?

1 Beğeni

@Who_Sametto @J.S Bu laneti kırmak için burdan uzak durmak lazım. Ama o da imkansız :joy: . Aytunç Altındal’ı daha önce hiç okumadım. Üniversiteden hocam bu kitabını tavsiye etti. Ama çok fazla eseri var. Bu kitaptan sonra onlara da bakmak isterim. Hatta sizden tavsiye de alırım seve seve :slight_smile: .

3 Beğeni

Gül ve Haç Kardeşliği, Hangi İsa, Devlet ve Kimlik kitaplarını kesinlikle öneririm.Bunlar haricinde diğer kitapları da çok iyidir. :nerd_face:

4 Beğeni

Bunu ben de okumuştum, güzel kitaptır.

2 Beğeni