Prime Day alışverişi:
İdefix’te birikmiş iki ayrı hediye çekim vardı. Bu çekleri, İş Bankası’nın Türk Edebiyatı Klasikleri’nden eksiklerimi alarak değerlendirdim. Sepette yüzde beş indirim olunca fiyatlar da uygun oldu. Kitaplar hasarsız, tertemiz geldi.
İş bankası ciltliler Hepsiburada 100/25 indirimi ile alındı. 2 tanesinde %44 indirim vardı. Güzel fiyata gelmiş oldu. Üstekiler eşimin Kitapyurdu alışverişinin yanına sıkıştırdıklarım.
Hepsi de harika görünüyor!

Diploma hediyelerim.
Söylemeden geçmek istemiyorum Can’ın baskı kalitesi günden güne düşüyor. Seksek kitabının ciltlemesi berbat, bu hacimde bir kitap için rezalet hatta. Sanki kasten dağılsın diye ciltlenmiş ve sırtı şimdiden iki uçtan dışbükey. Varsın kapak tasarımları ödüllü olmasın ama şu baskı kalitesi elde dağılmayacak seviyeye sabitlensin. 
Ayın 24’ünde verdiğim siparişim için teslim tarihi 31 gözüküyor bende de. Prime üyesiyim, kitap stokta var ve satıcısı Amazon. Galiba Prime Day beklenmedik yoğunluğa sebep oldu…
Bugün gelen son parti ile Prime Day ganimetlerim tamamlanmış oluyor. Büyük Dünya Tarihi’ni gazete kağıdını bastıklarını düşünüyorum bu arada Yakamozun.Kağıt normalden daha sarı ve sineğin kanadı modunda.
Uzun süredir kitap satın almıyordum ve bir süre daha almayacağım galiba ama aldığım şu üç güzel hediyeyi paylaşmak istedim.
En son Can’dan Karamazov Kardeşler’i tercih etmiştim çevirmenden ötürü fakat bahsettiğiniz gibi kitabın hacmine göre cilt kalitesi o kadar saçmaydı ki anında iade ettim ve İş Bankası’ndan devam ettim yoluma.
King okumaya 2013 yılında başladım ve artık sonlara yaklaşmış bulunmaktayım. Artık almam gereken 5 tane kitabı kaldı. (Birisi zifiri karanlık yıldızsız gece diğer ise uykusuzluk. O yüzden Allah sabır versin bana.) Belki basılır diye beklediğim kitaplar basılmayınca ben de mecburen sahaftan almak zorunda kalıyorum. İkisi de sorunsuz fakat sayfalarda sararma mevcut. Neyse ki bu beni rahatsız eden bir unsur değil. Yayınevinin yeniden basmasını beklesem daha çok beklerdim. Dayanamadım aldım ve mutluyum. Zaten bu iki kitabı da yakın zamanda yeniden basacaklarını düşünmüyorum.
Maça Kızı’nı ben de bekliyorum, kitaplığımda eksik olan birkaç kitaptan biri.
Neredeyse bu kitapların çoğunu yakın zamanda aldım…Zeki Veledi Togan hala ambalajinda, Halil İnalcık hocanın setini gecenlerde tamamladım. Celal şengör Kitapyurdu para puanlar ile aldım. Geçen haftada Halil İnalcık hocanın Fatih Sultan Mehmet Han Hazretleri kitabını aldım…

Sizlere de iyi okumalar…
Geçenlerde letgo da gördüm birisi yememiş içmemiş Stephen King in eserlerini nasıl topladı ise toplamis satışa çıkarmıştı neredeyse bütün seri var diyebilirim…Bir bakın isterseniz…Bende buldukça alıyorum. Hiç unutmuyorum ceset kitabını sahafçıda 10 liralık kitapların arasından buldum nadir sahafa baktım 180 e satıyordu ve benim aldığım onunkinden daha sağlamdı…Görünce kitabı hemen aldım…

Çok sevdiğim abimin dükkanından (sahafçı) aldığım harika mitoloji seti nadirsahafta 400 lira ben ise 100 küsur liraya aldim ve sadece bir kere okunmuş bir set imiş, sapasağlam… Kütüphanem mükemmel bir sete daha kavuşmuş oldu…

Migrosta tüm kitaplarda %40 indirim var.
Ayrıca Jack London kitaplarının her biri 7,90 ve indirimle tanesi 4,74 TL ye satılıyor.
Arkadaşlar az önce babilden sipariş verdim ama telefona kod geliyor ya onu girdikten sonra beyaz ekran açıldı ve bir süre sonra düzelmeyince çıktım. Tekrar girdiğimde aldıklarım hala sepetimde gözüküyor ve para provizyon da gözüküyor. Bundan sorun çıkar mı? Başına böyle bir şey gelen oldu mu?
Benim başıma gelmişti. Arafta kalmış ödeme, arayıp iptal ettirmen ve yeniden sipariş etmen gerekiyor.