Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kitap okunamayacak durumda yollandıysa tabii ki durum başka; ürünü iade edip yenisini talep etmek doğal hakkımız. Ancak üstteki yorumdaki kitap açıkça iyi durumda, sadece bir iki yeri buruşmuş. Hepimiz kitaplarımızı seviyoruz ve onları pırıl pırıl bir vaziyette kitaplığımızda bulundurmak istiyoruz, eyvallah. Ancak bu kadarı da oluyor artık online alışverışlerde, bunu kabullenelim.

İyi insanlar, sorumluluk sahibi insanlar olarak artık sadece kendimizi değil, doğayı nasıl daha fazla yıpratmayacağımızı ve doğal kaynaklarımızla nasıl geçinecegimizi de dikkatlice düşünmek mecburiyetindeyiz.

3 Beğeni

Ben mümkün mertebe göndermem, hata bugüne kadar benzer düşüncelerden dolayı hiç kitap iade etmedim.
Bu biraz yıpranmış diye fikir alayım dedim.

Forumda aldığım bu tuhaf, akıl verici yorumlar sıkmaya başlıyor artık beni, benzer şekilde fikir isteyen yüz tane paylaşım gördüm. Kimsede, “iade etme, doğayı kurtar” yorumu görmedim.

Bana nasipmiş diyelim.

Iı evet güzel yorumum şaka amaçlıydı

7 Beğeni

Toplu fotoğraf için bekleyince unutuyorum. Ortalarda olmayan fakat ilgililerinin olabileceğini düşündüğüm bir kitap, bu yüzden paylaşımı riske atmayayım dedim :slight_smile:

13 Beğeni

Hasar size fazla gelirken bir başkasına önemsenmeyecek kadar küçük gelebilir, tamamen kişisel tercih meselesi. Bence içinize sinmediyse geri gönderebilirsiniz. Kimse bedavaya kitap almıyor, almışken de ödediği paranın ve ettiği hevesin karşılığını almak istiyor.

3 Beğeni

Kesinlikle öyle, çoğu zaman zaten hak ettiğinden çok daha pahalı fiyatlara kitap alıyoruz, bir de hasarlı gelince insanın morali bozuluyor.

3 Beğeni

Prime Day. Yabancı’nın %50 indirime girmesini uzun süre -6 ay kadar- bekledim ama nedense King’ in tüm kitapları 50’leri 60’ları görürken bu kitap en fazla %45’i gördü ve ben de kaderime razı oldum.

24 Beğeni

Kampanya bitmeden atayım dedim. Hepsiburada da kitaplarda 100 liraya 25 tl indirim+ininal ödemelerinde %20 indirim kampanyalarını kullanarak bu kitapları aldım. “Vakıf Kurulurken” bu kadar şeye rağmen anca bu kadar düşebildi Hepsiburada’daki indirim oranı ciddi anlamda düşüktü çünkü.

8 Beğeni

Hepsiburada siparişim :relaxed:

51 Beğeni

Son beş eksiğim kaldı. Bütün koşuşturmamın içinde bana eşlik etmeleri güzel. Hepsini okumak için sabırsızlanıyorum.

34 Beğeni

Bugün aldıklarım

21 Beğeni

Satıcı Hepsiburada olarak da oluyor ama sepete eklerken ithakiyayıngrubu çıkıyor çünkü teslimat tarihi daha erken. onlar da hepsiburada’da düşük indirim oranı uyguluyorlar.
isterseniz bir kontrol edin.
**Evet şu anda hepsiburada satıcılı bitmiş %40 idi dün yanılmıyorsam hb satıcılı.

1 Beğeni

Hepsiburada 25/100 indirimiyle 2 farklı hesaptan aldığım kitaplar geldi…

Doğan Egmont paketlemeyi çok iyi yapmıştı Narnia çok güzel geldi ama gel gelelim Hepsiburada’nın yaptığı kargolamaya…4 ciltli kitabı kargo poşetine koymuşlar, baya baya sadece kargo poşetine koyup göndermişler.2 kitapta hafif hasar mevcut, nemden de etkilenmişler ek olarak o koydukları tek poşette yırtık geldi.Sinirden fotoğraf bile bulanık çıktı.:sweat_smile: Geçen Hepsiburada siparişim gayet güzel paketlenmiş gelmişti, artık kitaplar böyle gelecek diye sevinmiştim boşuna sevinmişim…Sanırım paketleyen kişilerde sıkıntı var.İade edip etmemek arasında kaldım, biraz daha inceleyip kararımı vereceğim.:roll_eyes:

25 Beğeni

Bugün gelen Hepsiburada siparişimde 2666 bu şekilde geldi resmen sayfayı sanki okuyucu görmeyecekmiş gibi gizlemeye çalışmışlar ürünü hemen iade ettim

25 Beğeni

Ciltli baskılar sanırım. Çok değişik şömiz yapmışlar ve en iyi paketleyen sitede bile biraz hasar görüyor. Ben bu kitapları şömizsiz saklamayı ciddi ciddi düşünüyorum.

Bu arada HepsiBurada masum değil tabi, ben de 4 tane sipariş ettim bunlardan ve incecik bir kutuda, başka hiç bir şeye sarmadan göndermişler. Şömizdeki hasarları umursamıyorum artık.

1 Beğeni

Evet ciltli baskılar, şömizi Can’ın ciltli baskılarındaki şömizler gibi çabuk hasar görüyor ama ben İş Bankası’nın bu yeni ciltli baskılarını bir hayli beğeniyorum.Tabi son zamanlarda hasarlı gelen kitaplarım hep İş Bankası ciltlilerden oluyor, biraz sinirimi bozmaya başladı. :sweat_smile:
2-3 hafta önce yine HP üzerinden Ruth ciltli baskıyı almıştım ve çok güzel kalın bir zarfa koyup göndermişlerdi, herhangi bir hasar oluşmamıştı.Bence burada paketleme kısmında bir umursamazlık söz konusu, hangi aklı başında kişi kitapları doğrudan poşete koyup gönderir anlam veremiyorum. :confused:

Düz poşete koyup göndermelerindense bu kutuya bile razıyım.

@Kitapdeposuu Ahh HP ahh…

3 Beğeni

Felsefeye bunca emek vermişken sosyoloji okuması başlamasa ayıp olurdu :purple_heart::heart:

26 Beğeni

İade et ve yenisini al seçeneği oluyor bende. Yenisini gönder diyorum ama gelmiyor, iadeye düşüyor. sepette indirim kampanyasıyla alıyorum genelde Hepsiburadadan fakat almayacağım sanırım daha. Rezillik…

ürünün fotoğraflarını taleplerim kısmına ekleyip durumu izah edin ve geri ödemeyi seçip iade edebilirsiniz

1 Beğeni

Talihsizlik diyebilirim ama böyle alımda da %55 gibi bir orana denk geldi sanırsam, hiç yoktan iyidir.

1 Beğeni

iade oluyor, onda sıkıntı yok. Ama ucuz diye aldığım ürün kusurlu geldiğinde değişim talebim kabul olmuyor. Aynı ürün stokta olmasına rağmen hem de.