Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bankayı mı aramam lazım?

Babil’i araman gerekiyor. Onlar iptal edip iadeyi yapıyorlar. 1 gün içinde geçmişti diye hatırlıyorum hesaba.

1 Beğeni

Tamam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.

1 Beğeni

@Erdal_01 provizyonmuş hocam o panikle revizyon yazmışım :joy:

1 Beğeni

Provizyonda ise siparişinizi başarılı bir şekilde vermişsiniz demektir. Provizyondan 1 gün sonra da karta düşüyor genelde ödeme. Ben böyle biliyorum ancak yanlış biliyor da olabilirim.

Mesai saati dışı olduğu için arayamıyorum ama yarın arayacağım. Normalde ödemeyi alınca hemen siparişlerim kısmına geçiyordu ama şimdi ürünler hala sepette ve siparişler kısmına geçmemişler.

1 Beğeni

Ben de aynı sorunu yaşamıştım Babil’de, birkaç dakika sonra İstanbul Kitapçısı’ndan -biliyorsunuz indirimlerden arayüze kadar her şeyi Babil ile aynı- alınca sorun yaşamadım garip bir şekilde. Tabi müşteri hizmetleri ile görüşmeniz en mantıklısı olacaktır.

1 Beğeni

Ben de ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Para iadesi sorunsuz olsun da tekrar sipariş geçerim sorun değil :sweat_smile:

1 Beğeni

Sanırım çoğu King okuyucusunun illa bir kitabı eksik oluyor. Umarım bu kitaplar yeniden basılır da daha rahat alma şansına erişiriz. :slight_smile:

Satın almakla iyi yapmışsınız. Bulunmaz Hint kumaşı gibi olmuş adeta. :sweat_smile: Daha önce hiç letgo üzerinden bir şey satın almadığım için çekiniyorum biraz açıkcası ama yine de bir göz atarım. Yayınevi yeniden basarak bizi bu dertlerden kurtarsa keşke. :upside_down_face:

2 Beğeni

Ben otomatikman provizyon okumuşum. Göz baktığını değil doğrusunu görüyor genelde :grin:

Babil müşteri hizmetleri konusunda en rahat ulaştığım site oldu her zaman, iadeyi de çok kolay yapmışlardı. Sıkıntı yaşamazsınız pazartesi çözerler.

1 Beğeni

Tekrar çok teşekkür ederim :relaxed:

1 Beğeni

Benimde çekincelerim vardı sayısını şu an unuttum, esasında makul fiyatta olanlar var birden fazla alındığında ben öyle düşünüyorum… Esasında Amazon’yn 21 ve 22 Haziran tarihli satışlarında da uygun fiyatlı eserleri vardı kaçırdık. Artık başka bahara.

1 Beğeni

Çok iyi almışsınız, iyi okumalar. :slightly_smiling_face:
Şu anki güncel baskılar bile 200’ü geçiyor. O yüzden asla alamayacağım kitaplar listesindeler. :joy:

5 Beğeni

Teşekkür ederim sağolun yeni baskıların fiyatlarına esasında bakardım lakin gözümden kaçmış. Gerçekten bazen denk gelince fırsatı kaçırmamak lazım benim için de doğru yer ve zamanda olduğum için alabildim… Ben bu seriyi bilmiyordum tesadüf eseri gördüm birazda araştırınca aldım, iyiki de almışım…

Prime day de almadım bitti sonraki gün normal indirimlerle bunları aldım :slight_smile: (bu kitaplar prime day zamanı da aynı fiyattı hiç oynamadı)

26 Beğeni

Amazon Prime alışverişim geldi :grinning_face_with_smiling_eyes::+1:
Ancak Dünyanın Öteki Ucu kitabım biraz hasarlı.

Ne yapsam sizce?

21 Beğeni

Hiçbir şey. Canın sağ olsun, deyip geçmek.

Kaynaklarımızın kıtlığını anımsamak, doğamızın kırılganlığına ve pamuk ipliğine bağlı şu zavallı vaziyetine saygı göstermek ve küresel ısınmaya gereksiz bir kargo iadesi ve petrol kullanımıyla katkıda bulunmamak.

15 Beğeni

:roll_eyes: Iı… Evet tabi güzel :joy: ben de öyle düşünmüştüm :innocent:

3 Beğeni

Harika yorum olmuş şaka bir yana çoğu zaman sallamıyorlar kitap kötü mü, küflü yerlerde mi beklemiş diye düşünmeden yapıştırıp gönderiyorlar…

Aziz Üstel çevirisinin çok başarılı olmadığını duyunca Dolap sitesinden eski basım Dost Körpe çevirisi buldum.

11 Beğeni