Bu kampanya bitti mi devam ediyor mu?
5 saat önce aldığımda devam ediyordu.
Eşimin hesaptan denedim ama olmadı. Daha önce kullanmadığına da eminim. Ya geç kaldım ya da bir şeyi yanlış yapıyorum. Herhangi bir kod girilmiyor değil mi, 100’ü aşınca otomatik 50 indiriyor?
Bende de 12 yıllık bir tane var. Pek yoğun kullandığım söylenemez ama eğer tatile falan gideceksem mutlaka alırım yanıma.
Modelini falan bilmiyorum zamanında Japonya’dan almıştım. O zamanlar memlekette kindıl mindıl yoktu valla. 7. jenerasyon muydu paperwhite mıydı… Her neyse işte 
Bildiğim özellikleri e ink var, 6" ekranı var, wifi var, 4 gb da hafızası var. Yeter 
Aynen otomatik indiriyor.
Bence en önemli özellik ışıklandırma, gece okumalarını inanılmaz kolaylaştırıyor. 6 inch taşıma ve okuma konusunda optimum. Wifi de hepsinde olsa gerek. En az önemli olan da hafıza, 4 GB zaten yüzlerce kitap alır.
Teşekkürler.
O zamanlar Edison daha doğmamıştı ![]()
Işıksız bu maalesef.
Kidega’dan alışveriş yapan var mı? kargo hızı,paketlemesi falan nasıl acaba? Daha önce alışveriş yapmadım.
Paketleme aynı, pek sıkıntı olmuyor. 3-4 aydır tedarik - kargoya verme süresi kötü 12-13 günü bulan siparişlerim oldu.
Güncel son siparişlerimin üzerinden 8-9 geçti, henüz bir hareket yok.
Hepsiburada üzerinden aldığım İş Bankası ciltli kitapları hasarlı gelmişti, onları iade edip 20/100 indirimiyle Edessa üzerinden bu kitapları aldım, paketleme gayet iyiydi. 
Tüh bu kötü oldu. Dün ilk defa bir sipariş verdim 2 tane yeni çıkan 3 tane yeni çıkmayan kitaplardan, muhtemelen bayramdan sonra veya bayramdan 1-2 gün önce elime ulaşır.
Lovecraft’lar kaçıncı baskı ve içindekiler sayfası eklemişler mi? Ekledilerse içindekiler sayfalarını paylaşabilir misiniz?