Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Son amazon siparişim iletişim yayınlarından. İkisi de temiz ve sağlam geldi.

26 Beğeni

Bir süredir (20-25 gün) sipariş vermemiştim biraz birikme oldu.

19 Beğeni

Geldi iki gözümün cicekleri :heart_eyes:

25 Beğeni

PKD - Azınlık Raporu içindekiler.

37 Beğeni

@Who_Sametto’ya teşekkür ediyorum. :slight_smile:

50 Beğeni

ithaki’de karton kapaklara hiç dokunmadan cilt yapıp 650 liraya satıyor.

4 Beğeni

Hocam sizin profil fotoğrafınızı her gördüğümde Richard Ramirez zannediyorum ya :joy:

1 Beğeni

Şu an Türkçe ciltliyi almaktan vazgeçtim, bu cildi böyle ayrıntılı görmemiştim harikaymış.

1 Beğeni

Serbest piyasa (tekel?) diyelim. :slight_smile:

Ufak bir araştırma yapmak zorunda kaldım. :slight_smile:

Bunun sonraki ciltleri yok ama aklınızda olsun. Sadece ilk cilt için Deluxe Edition var.

4 Beğeni

Kitapyurdu Pegasus indirimli setlerden aklımda olanların bir kısmını aldım. Tanesi 10 lira olunca sorgulamadım pek kitapları beğenmezsem Zebramo’ya :slight_smile:

25 Beğeni

İdefix

19 Beğeni

Bu ay gelenler. Amazon ve Bkm yarı yarıya. Diskdünya serisi idefixten. Kitap sepeti indiriminden gelecek 5 kitapla birlikte bu ay yine planladığım harcama limitini aştığımı görüyorum :sweat_smile: Önümüzdeki ay sanırım bunları okumakla geçecek. Umarım kendimi tutup indirimlere kanmam.

36 Beğeni

Bunu nerden aldınız hocam

1 Beğeni

Forum içinden aldım, @Who_Sametto’dan. O da Amazon’dan almıştı yanlış bilmiyorsam.

2 Beğeni

BKM+Amazon Çıkarması. İthakinin bkm kampanyasından aldıklarım sağlam geldi. Çok şaşkınım :sweat_smile: Zira ne zaman alışveriş yapsam sağlam geldiği olmadı.

26 Beğeni

Hasarsız ulaşmasına sevindim, güle güle kullanın. :slightly_smiling_face:

@HAKOYETO Amazon Us üzerinden alabilirsiniz.

4 Beğeni

İngilizce indirimli kitapları adında bir konu açsanız. Ben size baktıkça imreniyorum,moralim bozuluyor :slight_smile: görmek istemiyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Öyle bir konu fena olmaz.

3 Beğeni

Craig Russell’ın Psikiyatrist’ini beğeneceğinizi düşünüyorum. Ben de şu sıralar okuyorum ve bitirmeme çok az kaldı.

3 Beğeni

Kitapyurdu. Pinhan %55 indiriminden uzun süredir beklettiğim kitapları aldım. Scarlet Witch de kardeşim için. :slightly_smiling_face:

32 Beğeni