Kitapyurdundan çoktandır kitap almamıştım. PTT olmasına rağmen sorunsuz olarak elime ulaştı.
Babil siparişim geldi. Karaçınardan çıkan “Öteki” kitabı yarın temin edilip kargolanacakmış. Bu arada tarihe not düşün İthakiden ilk kez kitap aldım
Karaçınar dizisinden bir kitap almıştım, BK seçkisi veya korku seçkisi olabilir. Baktım okuyacağım yok ya sahafa göndermiştim ya da bir arkadaşa hediye etmiştim.
Güzel kitaplar çıkartıyorlar. Sonra bir şans verin seriye Mesela, Kısa Bir Cehennem Ziyareti’ni ya da Sarı Odanın Esrarı’nı kesinlikle tavsiye ederim
İş Kültür’den aldım, bunu okuyacağım.
BKM ithaki siparişi yine en son gelenlerden biri oldum sanırım. Patpat ile kargo poşetine kutusuz konulmuş. Remarque’nin cildinde hafif hasar var sadece. Kapsüller boyut olarak standart İthaki boyutundan bi tık kısaymış.
Yeter pegasusun keyfini beklediğim. Böyle böyle şımarıyorlar malesef, 2.5 sene oldu. Arkadaş Kitabevinin sitesi olan Kitapbulan’da fiyatları uygundu. 10$ etiket fiyatı olmasına rağmen Atlas ve Fountainhead 50 TL, 8$'lık Anthem 40 TL idi.
Geçen ay sorduğumda şubatta sırasıyla çıkmaya başlayacak kitaplar dendi ama 10 gün kaldı hala bir ses yok. Umarım bir sürpriz olur da görürüz bir şeyler…
Benim de uzun zamandır beklediğimdi, çok iyi oldu bu paylaşımınız ve gerçekten fiyatlar çok çok iyi, teşekkürü borç bilirim:)
Valla 2.5 senedir aynı şeyi söyledikleri için ne dediklerin en ufak bir önemi kalmadı.
@yavanna Bu baskılar mass market paperback denen belli bir standardı tutturacak şekilde en uygun fiyatlı olması amaçlanarak basılıyor. O yüzden çok kaliteli baskılar değiller. Yine aynı sitede daha kaliteli basım olarak Penguin’in baskıları da var. O da etiket fiyatına göre uygundu yanlış hatırlamıyorsam 100 TL’ydi. Sahaflarda dağılmış yırtılmış kitaplar 100 TL’den başlıyor
Ben ciltli olsun, kağıt kalitesi iyi olsun, defosuz olsun gibi detayları açıkçası çok önemsemiyorum. Kitaplığımda istediğim zaman elimin altında olması, ulaşabiliyor olmam yeterli bir kriter. Aynı kitaplar (kapağından dolayı aynı olduğunu düşünüyorum) Amazon’da 160 TL civarı. O yüzden hiçbir problem yok:)
Yine sahaf gezintisi sonucu. Iki kardeş gibi tek başına bir öykü barındıran ve çizimleri böyle güzel hikayelere sardım bu ara. Sualtı Kaynakçısı cidden güzeldi. Böyle arada tamamen farklı hikayeler okumak cok güzel oluyor.
Amazon’dan aldığım kitaplar geldi. Büyük bir merakla aldım ama hepsi hasarlıydı . Sanki biri yıpratarak okumuş ve göndermiş gibi geldiler bana. Genelde pek takmam ufak şeylere ama bunlar gözüme battı
.
Benim aldığım 5 kitaptan 1 tanesi de sizinkiler gibi kapağı yırtık geldi. Diğerleri ise son derece tozluydu hem kapakların hemde sayfalarının üst kısmı.
İadeye gönderdim size de aynısını tavsiye ederim. Eğer kitapları iyi bir indirim ile almışsanız müşteri hizmetlerine kitapların hasarlı geldiğini ve iade edip tekrardan sipariş vermek istediğinizi yazın. Yine aynı kitapları sipariş verirseniz kitaplar elinize geldikten sonra tekrar müşteri hizmetlerine yazınca aradaki farkı iade ediyorlar.
Amazon’da değişim mekanizması olmadığı için böyle bir yöntem izliyorlarmış, aradaki farkı iade ediyorlar.
İade talebi oluşturun kitapları istemezler muhtemelen bir de para iadesi alırsınız.
Malum indirimlerin sebepleri hemen çoğu sitede böyle ayıplı mallar olabiliyor maaaalesef. Hiç şaşırtmıyorlar.
Direkt iade talebi oluşturun amazonun müşteri hizmetleri iyi bu konuda.