Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Komplo teorisi değil, çoğu zaman böyle oluyor.

1 Beğeni

Nadir Kitap / Atlantis Sahaf alışverişim. Dün sipariş vermiştim az önce elime ulaştı.

18 Beğeni

Bayılıyorum bu foruma. Alınan kitapları gördükçe herkesin ne denli çeşitli okumalar yaptığını fark ediyorum ve imreniyorum. Harika okurlarsınız. Hepinize saygı duyuyorum.

20 Beğeni

Ben de aynı düşüncedeyim çoğu kişinin adını dahi bilmiyorum ama aynı düşüncede olmak kitaplarla ilgilenmek, alınan kitapları incelemek not almak veya yeni çıkan kitaplarla ilgili konuşmak çok hoş .

12 Beğeni

Kampanya başlığında gördüm, hazır Amazon kargo limiti 25’e çekilmiş iken, fırsattan istifade sipariş verdim. @GastronotBey teşekkürler. :raised_hands:

Sürekli ertelediğim Shakespeare’in eserlerine sonunda başlama kararı aldım.Romeo ve Juliet başlamak için doğru eser mi emin değilim ama onu okumayı çok istiyordum, bu yüzden başlangıcı onunla yapayım dedim. :sweat_smile:

9 Beğeni

İskandinavya, Orta Doğu, Güney Amerika, Türkiye, Yunanistan ve İtalya. Bunların hepsi psikolojisi sorunlu, intihara meyilli memleketler. Hayata tahammül etmeyi öğrenmek için psikoanalizin üstadı Dostoyevski reyizi okuyorlar. :slight_smile:

Avrupa ve Amerika’nın tuzu kuru tabii. Onlar Anna Karenina takılsınlar.

8 Beğeni

Shakespeare için güzel bir başlangıç. Diğer yandan Othello, Macbeth, Hamlet eserleri de iyi seçenekler olacaktır. Ben ‘‘Koryalanus Faciası’’ ile başlamıştım. Güzel bir eser olmakla beraber bence yazarla tanışmak için en uygun başlangıçlardan biri değil :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kitapyurdu; Sol alt üçlü bugün gelenler. Üstündekiler geçen hafta gelmişti unutmuşum paylaşmayı :flushed:

Sağ taraftakiler de Amazon’cuğumdan :heart:

38 Beğeni

Altı bana, bir oğlana :slightly_smiling_face:

39 Beğeni

Performans düşüyor Hacer Hanım. Sizden 1000 TL altında alışverişler görmeye alışık değiliz. :slight_smile:

7 Beğeni

Bu forumda Carlos Ruiz Zafon pataması mı yaşanıyor bana mı öyle geliyor? :smiley:

3 Beğeni

:rofl::rofl: Definenin dibini gördüm şuan dibini sıyırıyorum malesef :woozy_face:

@Arcade ben de sık görünce alayım okuyayım bari dedim benim minik canavardan vakit bulabilirsem :grin:

1 Beğeni

Kesinlikle.Vardır bir bildikleri diyerek ben de listeye ekledim.

1 Beğeni

Valla ben de almak istiyorum ama bu sıralar kitap almak istemiyorum,birkaç odamla ilgili planım var,hibrit eğitime geçti fakültem,ondan bir süre daha buradayım bazı günler.

3 Beğeni

Ben de toplu alışverişlerin son demindeyim, bundan sonra muhtemelen çok yüksek bir indirim olmadığı sürece satın al tuşuna elim gitmez. Listemdekilerin birçoğunu tamamladım, biriktirdiğim serilerden yeni çıkanlar oldukça alırım ancak. :sleepy:

3 Beğeni

Ben ne okudum diyeceksiniz. Tavsiyeme kulak verin. :slight_smile:

3 Beğeni

Ben çok eskiden Meleğin Oyunu kitabını okumuştum ve çok sevmiştim. Okumanı tavsiye ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Müfettiş ve Sonluluğun Sonrası’nı İş Bankası mağazasından aldım. Diğerlerinin hepsi Amazon’dan. Körleşme’yi almak bu aralar planımda yoktu ama 55₺ fiyat güncellemesi olunca 22₺’den aldım.

23 Beğeni

Sizin kaç kitabınız var merak ediyorum maaşallah ne kadar çok kitap alıyorsunuz bunları almanın yerinde bir de bu kitaplara için ciddi bir yer lazım…Çok sıkı kitap alıcılardansınız tebrik ediyorum…

Monster’ı “Ya biterse?” korkusuyla Hepsiburada’dan sipariş ettim, kargo ödememek için yanına İkigami’nin ilk cildini ekledim.
Diğer üç kitap Amazon’dan, dün kampanya sayfasında görüp sipariş vermiştim, haber verenlere teşekkürler.
image

23 Beğeni