Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Her ne kadar Marina aynı tadı vermese de Meleğin Oyunu, Rüzgarın Gölgesi’nden sonra iyi gidecektir.

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum. Arkadaşlar sağolsunlar Dolapta buldular ve aldım Sidharta kitabını. :slight_smile:

1 Beğeni

Bookdepository’nin amazon.com.tr üzerindeki mağazasından 45 TL’ye aldığım Roadside Picnic (Uzayda Piknik) kitabı elime ulaştı. Siparişi verdikten 3-4 gün sonra kargoya verdiler. Kargoya verdikleri gün telefona SMS ile Aramex’den bir form geldi. Ad - Soyad, TC Kimlik No, Doğum Tarihi gibi bilgileri girip gönderdim. Bundan 3-4 gün sonra yola çıktı ve 4 gün sonra aşağıdaki gibi bir paket içinde Yurtiçi ile teslim edildi. Kısaca yaklaşık 10 günde elime ulaşmış oldu.

32 Beğeni

Can 'lar Amazon diğerleri Kidega.

Bir değişiklilk olmazsa Dostoyevski ve Tolstoy kitaplığımı bu ay Alfa biyografileri de alarak zenginleştirme düşüncem var.

32 Beğeni

Hangi yazarı daha çok seviyorsun? Benim Dostoyevski’ye ufak çaplı bir hayranlığım var ama Tolstoy nedense itici gelmiştir hep. Savaş ve Barış’ı iki üç kere okumaya çalışıp beceremediğinden olabilir bu. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de Dostoyevski kitaplarını daha çok beğeniyorum.

Tolstoy da çok beğendiğim bir yazar ama iki yazarın kitapları arasında bir tercih yapınca Dostoyevski benim için de daha ağır basıyor.

8 Beğeni

Tayinim çıktığı için biraz daha uzun sürecek bunları okumam, ama sıradaki okuma listemin çoğunluğu bu kitaplardan oluşuyor.

43 Beğeni

Şöyle bir harita var, google arama sonuçlarına göre ülkelerin tercihleri belirlenmiş:

Sanırım Puskin, Rus edebiyatının kurucusu olarak görüldüğü için Rusyada önde. Dünyanın geri kalanı Dostoyevski ve Tolstoy arasında seçim yapmış.

@alper

19 Beğeni

Amazon’dan Cuma günü sipariş vermiştim ve teslimat tarihi Çarşamba gösteriliyordu ki sabah otomatiği basmadan evde yoktunuz ibaresi yapıştırdıkları için bugün getirdiler sabah.Kalp Çarpıntısınının geri kalanını nasıl alacağım hiç bilmiyorum çünkü etiket fiyatları 60 tl,%50 ile bile 30 Tl’ye geliyorlar,ağlayacağım resmen.Neyse bunu 16 Tl’ye aldım en azından.

18 Beğeni

Kitap yurdundan bu ay ki ikinci alışverişim oldu bu.
Hem Kitapyurdu çekleri hem de banka kampanyaları ile güzel fırsatlar yakaladım. Üç aylık kotamı doldurdum :grinning:

Kitapları AGT getirdi. Kolinin bir kenarı patlamıştı ama kitaplarda sorun yoktu. Başka bir sorun olmadı, bir günde teslim ettiler.

31 Beğeni

Sahaf Festivalinden selamlar🤚🏼

Sıfır kitaplar,50 tl ödedim-ben de şaşkınım:)
Genel olarak fiyatlar uygun geldi bana. Bilimkurgu ve fantastik ağırlıklı birinci baskılar çok gözüme çarptı ilgilenen varsa duyuralım.

36 Beğeni

Şu Skyward’ın sırt baskısını gördükçe deliriyorum hala,ne gıcık bir renk ki DEX’in çok aradığını düşünüyorum o kadar yani.

5 Beğeni

Evet, ben de hiç sevmedim Skyward’un rengini.

Bir de Ithaki’nin Andy Weir kitaplarının sırtlarını birbirlerinden farklı yapmasını sevmedim. Aynı yazarın kitaplarını kitaplığa yanyana koyduğumda bir düzen olsun isterim, çok şey mi istiyorum acaba :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Benim bildiğim 2. Kapak orjinal kapak basılacaktı. Belki değişir 1. Kitabın kapağıda diyeceğim ama güya bu da orjinal basılacaktı, hatta anket bile yapılmıştı, amerikan baskısı mı ingiltere baskısı mı diye :sweat_smile:

1 Beğeni

Aslında hayır, olması gereken sizin söylediğiniz gibi. Ama ülkemizde ne sırt ne de ön kapak düzenine pek dikkat edilmiyor. Benim de canımı sıkan bir konudur.

1 Beğeni

Bizde durum böyleymiş:

Küfür için özür dilerim, sansürlü versiyonunu bulamadım.

17 Beğeni

En azından ülkemin 2014’te direkli,biber gazlı olayları bile kaliteliymiş,onu anladım :rofl:

1 Beğeni

Ama Dostoyevski adamdır :slight_smile:

4 Beğeni

Orijinal kapak tasarımı için de ekstra lisans ücreti maliyeti çıkıyor olabilir. Belki bu yüzden orijinali kullanmıyorlardır. Yine de anket yapıp ilgi toplamaktan geri durmuyorlar tabi.
En azından bir yayınevi bir yazarın kitaplarına kendi içerisinde bir düzen getirmeli bence, tasarım konusunda.
Aklıma şöyle bir şey geliyor şimdi: Andy Weir’in İthaki’den toplam üç kitabı çıkmış oldu. Bundan bir iki yıl sonra bu üç kitap için yeni bir kapak tasarımı yapıp üçünü de set olarak satmayı planlamış olabilirler. Yani baştan bir düzen uygulasalardı elimde bir set olacaktı her kitapla. Şimdi ben kitapları içeriği için satın aldım zaten. İleride de bir set çıktığında belki bu sefer de set için satın alacağım. Daha çok satacaklar. Güzel komplo teorisi :smiley:

Benim gibi başkalarının da olduğunu bilmek içimi rahatlatıyor, normal bir durum demek ki :slight_smile:

2 Beğeni

Çok aramadılar,

s-l400

Şu baskıdaki rengi her tarafa sıvadılar sadece.

10 Beğeni