Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

1. sayıda yazan cümleyi yazabilir misiniz?

Kidega “Can şenliği” :slight_smile:

29 Beğeni

Amazon. 25 tl kod kullanınca 138 tl tuttu.Yordam pek kaliteli basmamış maalesef hayal kırıklığına uğradım.

23 Beğeni

Yaklaşık 1.5 aydır evde değilim, haliyle aldığım kitaplar baya birikti.:sweat_smile:

İdefix

Amazon

Presstij

Hepsiburada

JBC

Hepsiburada beni bir hayli şaşırttı, kitaplar ebat olarak tam uyumlu kutular içerisinde geldi.Ama maalesef bu kadar kitap arasında tek bir hasarlı kitap var…İdefix’den aldığım Tolstoy Bütün Eserleri Cilt 3 bir hayli yıpranmış ama onun haricinde tüm kitaplar oldukça iyi kondisyona sahip.Hepsini okumak için sabırsızlanıyorum.:drooling_face:

@JBC Gerçekten harika bir baskı olmuş, emeğinize sağlık.Ayraçlar ise tam istediğim ayraçlar, sipariş notunun işe yaramasına seviniyorum.

43 Beğeni

Romeo ve Juliet’i amazondan kaç TL’ye aldınız?

1 Beğeni

29.22 tlye aldım. (202020)

1 Beğeni

Tolstoy 3. ciltlerde genel bir problem bu maalesef. Bana da aynı şekilde yıpranmış geldi, forumda bir kişi daha aynı şekilde yıpranmış olduğundan bahsetmişti. Garip.

1 Beğeni

Biraz sinir bozucu bir durum…Ama 3. cildi saymazsam serinin cilt kalitesini tatminkar buldum, kaliteli baskıya sahip ama açık söylemek gerekirse biraz daha iyi bekliyordum.Ebat olarak da keşke 12,5 x 20,5 yerine 14 x 21 / 16 x 24 olsaymış.

1 Beğeni

Bence değer gerçekten çok kaliteli bir baskı olmuş. İndirim kupon vs. derken 185 TL’ye almıştım ben.

13 Beğeni

‘‘Lifeguard’un elindeki tabancayı söküp aldım.’’ yazıyor :+1:

3 Beğeni

25 Beğeni

Uzun bir süre kitap almamaya karar vermiştim ama Dikenlikler Prensi’nin devamını merak edince diğer kitapları da alayım dedim. Amazondan cuma akşamı aldığım kitaplar cumartesi sabahı gelince azıcık şoka girmedim değil :d

26 Beğeni

Amazon, dün verdim siparişi bugün elimde :blush:

23 Beğeni

30 Beğeni

Churchill kitabını alanlara hayırlı olsun. BKM 27.78 TL üzerinden aldığımız kitapları gönderecek gibi. Sipariş detayında hazırlanıyor aşamasına geçmiş.

7 Beğeni

Artık böyle güzel kapaklar yapmıyorlar azizim…

32 Beğeni

Ya da böyle :slight_smile: Gerçi sizin eklediğiniz daha güzelmiş :blush:. Bu sayfada eski güzel kapaklar paylaşılıyor, öneririm.

12 Beğeni

Mikemmel bı haber güne dair teşekkür ederim sağolun…:heavy_check_mark::hugs::fire:
Churchill’den pek ümidim yok idi bu habere kadar diğer verdiğim sipariş gelirse gelir diyordum ikinci kitapla ilgili bir gelişme yok şaka gibi :grimacing::roll_eyes::unamused:

1 Beğeni

Benim siparişimi de 1-2 saat önce kargoya verdiler.

Opera Anlık Görüntü_2021-09-21_164825_www.bkmkitap.com

7 Beğeni

Aman bunu ciltlemeyesiniz :joy::joy:

3 Beğeni