27 TLlik Churchill elime temiz bir şekilde ulaştı, bekleyenlerin gözü aydın.
Harvest of Stars Poul Anderson’ın aynı isimli serisinin ilk kitabı. Daha politika ve sosyoloji temelli bir bilimkurgu.
Damascus Gate Kudüs’de geçen bir tarihi kurgu. Bu da kudüs ve bölge coğrafyasındaki politika ve inanç sistemleri temelinde ilerliyor.
Byzantium’da Kells kitabını Bizansa götürecek heyetin içinde yer alan sıradan İrlandalı bir keşişin hikayesi anlatıyor. Yorumları baya olumluydu.
City Of Golden Shadow, Otherland serisinin ilk kitabı. Bilimkurgu-Fantastik türünü harmalayan bir roman. Sanal Gerçeklik ve Cyberpunk temasını işliyor. Altın Gölgeler Şehri olarak 6.45 çevirmiş fakat kitabı Komşu Evren, Kızıl Kralın Dönüşü ve Bir Başka ülke olarak üçe bölmüş.
Bu üçlüyü Amazon’dan aldım. Pessoa hasarlı geldiği için iade ettim. Bu arada normalde para iadesi yapılıp kitabı müşteride bırakma gibi bir politikaları var malum ama bu aşırı rahatsızlık verici bir durum olduğu için müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Onlarda iade işlemini gerçekleştirebildiler.
Bu yeni baskısı mı oluyor yoksa eski baskısı mı? İyi okumalar diliyorum…
Yeni baskı.(20202020)
Yine on ikiden vurmuşsunuz hedefi maaşallah… 

Şöyle müstakil 250 M2 ev biz kitap severler için çok uygun olacağını düşünüyorum. Kitap almayı geçtim her seferinde nereye yerleştireceğim kaygısını beni bitiriyor 

Keyifli okumalar diliyorum…

Evimden memnunum ama kitapları nereye koyacağım diye düşünmekten bu gidişle evimden de soğurum herhalde. Miras falan gelse daha büyük ev arayışına girerim
Malum artık ev fiyatları aldı başını gitti, ancak miras, piyango falan paklar.
Kitapyurdu’ndan verdiğim sipariş bugün geldi. Kitaplar ulaştıktan sonra biraz inceledim, iki kitabın da kapsamlı ve değerli olduğunu düşünüyorum.
İmzalı Batman Dünya elime ulaştı. İkinci fotoda normal ciltlere göre boyutunu görebilirsiniz.
Harika bir baskı olmuş. Teşekkürler @JBC
Bizim yavru Churchill hala bekliyor bir türlü gelmedi.