Power Rangers Megaforce Pink Ranger ablamız güzelmiş bu arada 
İsminin bu kadar havalı olduğunu bilmiyordum
Yirmi küsür sene önce (lanet olsun zaman nehrine) sadece pembe rencırdım.
Normalde Pink Ranger yani Pembe Ranger zaten sadece karakterin ait olduğu sezonun adı Power Rangers Megaforce.Her sezonda sanırım Dino Thunder hariç bir pembe ranger olduğu için hangisi olduğunu belli etmek için sezonun adını başa eklemek zorundayız.
Show Tv yayınlıyordu hey gidi ya 
Çocukluğumun dizilerinden. O zamanlar TV de bir şey yoktu. TV’nin başında başlasın diye beklerdik.
Küçük küçük oyuncakları vardı onları birleştirince robot falan oluyordu diye hatırlıyorum. 
Zorundayız. Peki. Haklısın. Madem adı “Megaforce Pink Ranger” o zaman benim de kendisine resmi adıyla hitap etmem uygun düşer. ![]()
Kardeşimle tv önündeki en güzel nokta için mücadele veriyorduk ![]()
Bende oyuncakları yoktu ya o kısmı bilmiyorum. ![]()
Sanki benim izlediğim sezonda ,artık hangisiyse, bunların hayvanları vardı
ama birleşince robot da oluyordu. Belki de karıştırdım. ![]()
Ya doğru cümleyi bulamadım sonlarda aslında. Demek istediğim havalı adı seriden geliyor yoksa düz pembe ranger. Yanlış anlaşıldıysam affola. ![]()
Döngü’den Hikayeler Amazon’dan. Metis’leri Kidega %50, Stephen King’leri Kidega %55 indirimden aldım. Son Cüret ve Kilit kitapları ise Kidega’nın hediyesi.
Yirmi küsür sene önce ben de kırmızı rencırdım.
Hey gidi çocukluğumuz, güzel zamanlardı.
Ben de Yeşildim. Hepimizin bir Power Rangers karakteri olmuşluğu var demek ki 
Hayır yanlış anlamadım. Bir serisinin olduğunu bilmiyordum. ![]()
Sınıfımdaki diğer pembe rencır ile aramda rekabet vardı.
Kıskanç iki pembe rencırdık. Çocukluk ![]()
Yeşili hiç hatırlamadım ya
![]()
Yeşil olan düşmandı yani power rangers’a düşmandı. Sonradan beyaz olmuştu. Kıyafeti çok şekildi beyazın. Ya da önce beyazdı sonra düşman olup yeşil olmuşta olabilir. Tam net hatırlamıyorum 
Önce yeşildi ana seride sonra beyaz oldu. 2.seride orijinal kadrodan tek o kalarak lider kırmızı oldu. Sonra da 3.seride yine bir süre kırmızı olarak takıldı sonra da görevi devretti seride. Yıllar sonra karakter Power Rangers Dino Thunder serisinde Siyah olarak oradaki yeni ekibe dahil oldu. Günümüzde hala serilerde Tommy Oliver karakteri ara sıra çıkar özel bölümlerde, hikayesi devam eder yani.
Vaay… sen de oruç bozduğuna göre Bkm yeminlisi bir ben kaldım forumda.
Hahaha vallahi abi ikisi 130 liraya gelince şansımı deneyeyim dedim indirim koduyla falan. Beğenmezsen yollarim dedim. Alman Öykü Antolojisi’ni çok merak ediyordum. Bunun aslı 5 cilt İngilizce. Kamuran Şipal çıkartmalar yaparak 2 cilde indirmiş. Geçen ay 85 liraya çıkmıştı üzülmüştüm
şimdi 45 liraya alınca çok mutlu oldum valla