Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Bugün Müze Gazhanedeki Karikatür ve çizgi roman etkinliğine gittim ve biraz cebime zarar vermiş olabilirim ki daha alacak mangam vardı da getirmemiş yayınevleri ya da bitmişti sabahtan.

19 Beğeni

Mangalar ne kadardı fuarda?

Maalesef benimki de basım hatalı çıktı. Amazonun geçen gün yaptığı indiriminden almıştım. Sanırım benim ve benimki gibi olan arkadaşların kitapları ikinci baskı. İkinci baskıda ilk baskıda verdikleri önemi vermemişler hafta içi iade etmeyi düşünüyorum.

3 Beğeni

Gerekli Şeylerin standından Ajın ve Eşsiz Beşizleri aldım normalde 48 tl oluyor etiket fiyatı ben 30’a aldım.Geri kalanını da Paralel Evrenden aldım ama 64 tl yerine 51 ödedim yani indirim çok azdı,Gerekli Şeylerde ise indirimi bayağı iyi buldum ki mangalar çoğu standda var,hepsine teker teker sorarak Paralel’den daha iyi fiyata getirebilirsiniz bir şekilde bence.

Olabilir gerçekten :expressionless:

Gönderecekleri kitap sayısı az ise kargo poşetinin içine hiçbir koruma önlemi almadan kitapları koyup gönderiyorlar. Kitaplar çok ise hiçbir koruma önlemi almadan kutunun içine koyup gönderiyorlar.
Kitapların yolda hasar alıp almaması tamamen şansa ve getirecek kargocunun insafına kalmış durumda.

1 Beğeni

Mağazadan mağazaya değişmiyor zaten genel indirim %20, yapı kredi kartlarına %25 indirim yapılıyor.

Mersin yüzde 35 yapıyor.

Hmm anlıyorum. Doğrudur.

Dostum dalga geçecek bir şey yok, gidersen görürsün bu kadar basit.

Aynen sen haklısın, konuyu uzatmaya gerek yok. Sevgiler.

4 Beğeni

Korsanı genelde önermem ama Google’a “Dune pdf” yazıp ilk linke tıklarsanız Arzu Taşçıoğlu ve Deniz Vural’ın çevirisine erişebilirsiniz.

Chalamet kafamdaki Paul ile neredeyse birebir örtüşse de o kadar iyi bir oyuncu mu ya? Herkes bayılıyor bu çocuğa. Bence donuk bakışlı sıradan biri. Bir de Dune filminin yönetmeni Villeneuve oyuncuları arasında Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Zendaya, Javier Bardem var. Müzisyeni Hans Zimmer. Chalamet bunların arasında bu da birisi demek ki iyi oyuncudur inşallah dedirtiyor bana.

Bir de herkes okumalı Dune’u.

2 Beğeni

Çehov Trendyol, diğerleri BKM Kitap indirimlerinden…

26 Beğeni

L. Hart’ın 2. Dünya Savaşı YKY’den çıkmıştı çok önceleri iki cilt kutulu ve harita eki ile beraber. İş Bankası baskısından çok daha kaliteli idi. Ve dediklerinize katılıyorum. Giriş kitabı değiller.

3 Beğeni

Azil harika bir kitap. Umarım sen de seversin.

1 Beğeni

Hakan Günday’dan okuyacağım ilk kitap olacak; senin ve diğer arkadaşların geçen ayki ‘hangi kitabıyla başlasam?’ konulu tartışmanızdan sonra bunda karar kıldım. :slight_smile:

1 Beğeni

Sadece Kinyas ve Kayra’yı okumadım (bilerek bekletiyorum). Bence en iyi kitabı Azil. Az da Azil kadar iyi gerçi (ikisi arasında gidip geliyorum).

Bu arada ben bu kitapları dinledim. Seslendirme her ikisinde de enfesti. Belki onun da etkisi vardır.

2 Beğeni

Doomsday Key, James Rollins’in Sigma Force serisine dahil olan gizem-gerilim/aksiyon-macera türünde olan bir romanı. Fiyatı 10 TL’ydi. James Rollinsin diğer kitapları da çok uygun fiyatlara satılıyor sahaflarda.

Glory Season, Postacı romanı ile tanıdığımız David Brin’in toplum ve sosyoloji temelli bir bilimkurgu romanı. Yazar dünya dışı bir gezegende kadınların kış aylarında gebe kalarak kendilerini klonlayabildiği, yaz aylarında ise sadece erkekler ile olan gen karışımı yolu ile doğan çocukların dünyaya gelebildiği ve bu yüzden erkek bireylerin sayılarının çok daha az olduğu post-feminist anaerkil bir toplum şeması tasarlamış. Böyle bir toplumda yetişkinliğe erişen klon ikizler Maia ve Leie’nin (kapak görselindeki hanımlar) klanlarından ayrılıp dış dünyaya açılış maceralarını anlatıyor. Buna 5 TL verdim.

Stars Like Dust ise Asimov’un Toz Gibi Yıldızlar kitabı. Bu da nedendir bilmiyorum ama Asimov’un ucuza satılan ender kitaplarından biri :slight_smile: 15 TL’ye aldım.

24 Beğeni

Acabaaaa :roll_eyes: :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Az’ı dinlediğimde aşırı etkilenmiş ve Günday’ın daha iyi kitabı olamaz demiştim. Ama Azil’de yanıldım. Azil’in bende farklı bir etkisi oldu, bilmiyorum, belki Asil karakterinden ötürüdür (oğlumun adı Asil). Bir de Murat Eken de süper iş çıkarmıştı, onun da etkisi olabilir.

Kinyas ve Kayra’yı da özel baskıdan okuyacağım ama bitecek diye korkumdan başlayamadım bir türlü. :slight_smile: Senin favorin KK idi değil mi?

2 Beğeni