Bunu Herkes Bilir’i okudum. Güzel kitaptır. Bernard Lewis’in yine Kronik’ten çıkan Hata Neredeydi? kitabına benzer konular içeriyor. O kitabı da öneririm. Bir de Eski Dünya Seyahatnamesi’ni Timaş’tan almışsınız. Onun da yeni baskısı çıktı Kronik’ten.
Evet Kinyas ve Kayra favorim ama Piç’de ikinci kez okuduğum bir kitaptır. Onun yeri de ayrıdır.
Son zamanlarda aldığım kitaplar. 4 sebepten dolayı artık çizgi roman ve manga ağırlıklı alışveriş yapmaya karar verdim.
- Kitaplığımda kitap biriktirmeden aldıklarımı hemen okumak istiyorum çünkü ne yerim var ne de vicdanım kaldı.
- Fiyatları uçmaya başladı, gelecek yıl da iyi bir zam yerler diye çekiniyorum.
- Okumayı seviyorum. Araya serperek, okumalarımı daha keyifli hale getiriyorum. Kafam daha rahat oluyor.
- Baskıları tükenirse üzülürüm.
Az önce Wilkie Collins’ten Beyazlı Kadın ve Dan Simmons’tan Terör’ü sipariş ettim. Kitapyurdu’nda birikmiş 10 liram vardı. Onu da kullanınca pek sevindim. Züğürt tesellisi işte.
Dan Simmons’tan Terör’ü nereden aldınız? Bu arada iyi okumalar
Kadıköy gezintimden ufak ganimetler…
Karanlık Kitaplık serisi kitapları Penguen Kitapevi Bahariye mağazasından %50 indirimliydi.
Tudem Yayınevi’nin kendi mağazasında tüm kitaplarda %30 indirimi var. Wardstone serisinin ilk 2 kitabını da bu vesileyle edindim.
Akbaba Amazon’dan, diğerleri Destekdükkan’dan. Karakarga Yayınları’nın kayıp kitaplar dizisini merak etmiştim. Hepsini bir arada sadece kendi sitelerinde bulabildim.
Çok çok güzel bir seri için ilk adımları atmışsınız, önünüzde 13 kitaplık çok güzel bir serüven var, keşke ben de olayları unutup tekrar başlayabilseydim. Ayrıca bu seriden sonra ek olarak 3 kitaplık bir seri daha var ama tudem ne yazık ki o seriyi basmadı. iyi okumalar dilerim 
Adamlar 24 saatte kargoya vereceklerini taahhüt etmişler ama kargodan kaç günde geleceğini belirtmemişler. Şikayet etsen onlar haklı çıkar. 
Rıhtım sakinleri bana Ankara Kitap Fuarı etkinlik takvimi lazım. Ya ben bulamadım ya da daha koymamışlar anlamadım. Ne yaparsam yapayım bulamadım siteyi 
İmza günleri:
Ben .org ile bitene girmişim
Google’dan bakıyorum ama bu site ya aramada çıkmadı ya ben göremedim. Teşekkürler 
Ankara imza günleri henüz eklenmemiş galiba. O ikinci sayfada olur muhtemelen imza günleri.
Pazartesi sipariş verdim, perşembe mesaj attıktan 1 saat sonra verdiler kargoya. Hazırda bekliyor ama vermemişler. Senin mantıkla 24 saatte hazırlar ama göndermeyiz demiş oluyorlar. 
1-2 güne eklerler büyük olasılıkla Cuma fuar başlıyor çünkü.
Şükrü Erbaş 26 Ekim demişler. Bir an gitsem mi dedim ama çok kalabalık olur.
@Ozgur Ankara’da olsa giderdi. 
Kitap fuarının kalabalığı beni de kararsız bıraktı ama bir yandan da aşımı oldum nasılsa diyorum. 2 sene evvel gittiğimde iğne atılsa düşmeyecek bir kalabalık vardı, muhtemelen yine kalabalık olur. Grange imza etkinliği vardı 2 sene önce rahat 4.5 saat bekledim sırada 
Bu sene okullar olmaz tahminim. Daha az kalabalık olacaktır.