Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Gölge yükseliyor neden eski kapak bilgisi olan var mı? (Çünkü Mat olmalıydı)

1 Beğeni

Telif dolayısıyla eski kapağı kullanmak durumunda kalmışlar.

1 Beğeni

Gece gece çiğ köftecide karşıma çıkan ikinci el Semerkant, 5 liraya aldım :yum:

31 Beğeni

Gece gece gelen çiğköfte ye perileri, yanında kitap al perilerini de getirmiş. :grinning_face_with_smiling_eyes:
Bu başlıkta gördüğüm en orijinal alışveriş. :+1:

12 Beğeni

İlknokta.

Korkunç Öyküler 3 Kitap yüzde 50
Hanedanlık üçlemesi yüzde 55 indirimli.

37 Beğeni

Hepsini 43 TL’ye satın aldım. Trendyol.

44 Beğeni

Son 1 ayda Amazon’dan aldıklarım.

36 Beğeni

Kidega siparişim (hele şükür elime ulaştı ).

İlknokta siparişim .

Amazon siparişim .

37 Beğeni

22 Ekim D&R alışverişi. 28’inde kargoya verildi, 30’unda bana teslim edildi. Bu sefer biraz beklettiler.

Kitapları kutuya rasgele koymuşlar. Kutuyu açtığımda direkt böylelerdi. Neyse ki kendi kargo firmaları olduğu için sağda solda çok hasar görmeden gelmişler.

29 Beğeni

DR, Idefix, Amazon karışık. Alfaları zam geleceği için almak zorında kaldım. Diğerleri de sahaflarda satılan yıpranmış ikinci ellerinden bile uyguna geldi.

39 Beğeni

Güle güle okuyun. :slight_smile:

Kuşlar Meclisi’nin baskı kalitesini nasıl buldunuz? Günler Haritası’nın baskı kalitesi önceki 3 kitaba göre çok kötüydü o yüzden cevabınızı bir hayli merak ediyorum.

Teşekkür ederim :relaxed:

Kuşlar meclisi kitabından birkaç örnek .

Buda günler haritası kitabından örnek.Sanki kuşlar meclisi bir tık daha kaliteli geldi bana ama çok bariz bir fark yok.

5 Beğeni

Haha eyvallah hocam :)) cidden iyi bir seri. İyi okumalar diliyorum.

Bu seri tamamlanacak mı acaba? Çok ilgimi çekiyor ama yarım kalacak diye almıyorum.

1 Beğeni

21 Beğeni

İnanın bende bilmiyorum ,malum ithaki yayınlarını biliyorsunuz tamamlamadığı çok seri var :relaxed:

1 Beğeni

Harry Potter’ı İngilizce ve ciltli alacaksanız, 20. yıl özel baskılarına da bir göz atın. Ben Griffindor edisyonunu çok beğendim.

1 Beğeni

Siyah Rus kitabının ilk baskısı uzun zaman önce tükenmişti.
Bir iki hafta önce 2. Baskısı geldi. Gerçekten ilgi çekici bir hayat hikayesi, okumayanlara öneririm.

1 Beğeni

18 Beğeni

Eşekarısı Fabrikası merak ettiğim kitaplardandı. Diyojen çevirisi Koridor ile aynı çevirmenden çıktı.

Şurada @periyodiknesriyat tarafından yapılan bir çeviri karşılaştırması var.

32 Beğeni