Amazon’dan 1 Kasımda 230 tlye aldığım Witcher siparişim bugün geldi. Ben hafif hasarlı bekliyordum ama kitaplar çok temiz. Hatta kutusu bile sağlam. Memnun kaldım.
Hayırlı, uğurlu olsun. Darısı 8. kitaba artık diyelim
Teşekkür ederim Evet, artık 8. kitabı bekliyoruz.
Kobaylık bir durum yok hocam, ilk kitabı okumaya başlayın, elinizden bırakamayacaksınız. Kitaplarla ilgili başka yazarların yazdığı tanıtım yazılarını hiç ciddiye almam ama bu kitap serisi için yazılan bütün yazılara imzamı atarım. Seriyi bitirdikten sonra da unutamıyorsunuz, Knausgaard içinizde yaşamaya devam ediyor.
Teknik olarak değerlendirmem gerekirse de kitap otobiyografi ama kronolojik anlatım yok. Aşırı gerçekçi (hiperrealist) bir üslup kullanılmış. Coğrafi mekanlar Norveç ve İsveç. Son kitabın neredeyse yarısı kuramsal bir bölüme sahip. Orada özellikle Adolf Hitler’in hayatıyla ilgili yazdıkları çığır açıcı.
Üstad kobaylık konusu şakaydı, yazarın konusunda yorum istemiştim , cevap olmayınca ben de bu konuda bir espri yaptım Yorumlar için çok teşekkür ederim. Benim böyle akıcı biyografilere merakım vardır, o yüzden tüm seriyi aldım. Hızlı okunabilen, yormayan bir kitap tahmin ediyorum.
Ooo harika '‘Abjeksiyon’'u anlatıyor. Bunu sevdim cidden. Teşekkür ederim emeğin için dostum.
Ne güzel kitaplar Grimm Masalları için kararsız kalmıştım, kitap hakkındaki izlenimlerinizi ve zahmet olmazsa birkaç sayfa paylaşabilir misiniz?
Dolap uygulaması 20TL kod tanımlamıştı. Bende Asimov’un Currents Of Space (Uzay Akımları) kitabını bulup aldım fakat satıcı “Kitabı aradım bulamadım Naked Sun isterseniz gönderebilirim” dedi. Benim de şansa Robot Serisi içinde tek eksiğim buydu, kabul ettim Robot serisini büyük ölçüde tamamladım.
Amazon 9 saat içinde Ankara’ya getirdi ürünleri. Sanırım bu bir rekor. Şirkette olduğum için resimleri atamıyorum.
Kan ve Bal (Ciltli)
Kan ve Külden
Conan Cilt 2 (Ciltli)
@Agape Ne ayraç çıktı ne poşet ne de fatura. Kutunun üstünde etiket bile yok. Acaba Ankara’da depoları varda oradan mı geldi ki?
Sima abla ya da onun kızmayacağı şekilde Sima her ne kadar aramızda 12-13 yaş olsa da bana abla diyene ben de abla derim dediği için Sima olarak devam edeceğim aslında benim sınıf arkadaşım bölümden. Kendisi çocuk kitapları yazarı, çevirmen ve bir editör ve hayatımda gördüğüm en ışık saçan insanlardan birisi. Ben de dedim ki o kadar kitap alıyorum, bir hoşluk olsun Amazon’da indirime girmişken neredeyse %50’ye alayım dedim minnoşumun kitabını. İşlerinden dolayı her zaman derslere gelemese de o gelene kadar çantamda kitap kılıfında gezdireceğim ve gördüğüm yerde imzalatacağım
Zam görmeden bir seriyi daha tamamlayabildim çok şükür. Yalnız hangi arkadaş koca yapışkan etiketini kitapa yapıştırmış anlamadım. Kitaba zarar vermeyeyim diyip çıkarana kadar yoruldum. Hâlâ yapışkansı bir his var.
@matma bu arada Fihrist’in kitaplarına yakından bakma fırsatım oldu. Orta kalitede (kağıt kalitesi ki şu dönemde anlıyorum bunu da) güzel basım yapılmış. Örnek olarak;
Ajın 5,Titana Saldırı çöküşten önce 2 ve ana serideki bazı bitmiş mangaları nereden buldunuz acaba?Özellikle Çöküşten Öncenin baskısı 1 yıldır en az yok.
Yine BKM %50 leri patlatmış, yine dayanamayıp girdik bu batağa Geçen sefer iyi gelmişti, hadi bakalım BKM.
ANK9 bende çalışmadı, 2 ay önceki siparişte kullanmıştım muhtemelen ondan diye düşündüm ama bilemedim. DONANIMHABER kodunu denedim 10 TL indirmiş olduk. + 15 TL papara cashback sayesinde 5 kitap 95 TL ye gelmiş oldu.
Ben Piranesi’yi 2 hafta önce sipariş etmiştim BKM’den ve bugün iptal ettirip diğer kitapları kargoya vermelerini istedim. Umarım siz beklemezsiniz o kadar.
Aha bkm yi beklerken çıldıranlar başlığına uğrayacağız o zaman yine Tutar 100 tl yi geçsin diye eklediğim son kitaptı ya hatta yeni çıktı tedarik ederler bunu diye düşünmüştüm. Bakalım neyle karşılaşacağız