Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

15 Beğeni

@Sevki_Can, indirimi haber verdiğin için teşekkür ederim.

17 Beğeni

İlknokta siparişim. Kenan Yarar’ın kitabıni bekliyordum sipariş vermek için. İmzalı olması daha güzel oldu. Kaya’nın Kitabı ve Kayıp Şey de oğlum için.

35 Beğeni

İdefix.

Yolunu bekliyorum diye biraz geç geldi. :slight_smile:

37 Beğeni

Kütüphane gibi olmuştur sanırım eviniz ne ararsak vardır eminim ki :sweat_smile:

3 Beğeni

Idefix pişmanlıktır. Șimdi iade etmeye kalksam on beş gün bekletecekler bir de.

21 Beğeni

İlknokta alışverişimi yapma sebebim olan Uzak Yarın kitabı elime yamuk geldi :joy: :joy: Almayı düşünenlerin haberi olsun bilmiyorum hatalı basım devam eder mi.

22 Beğeni

Rica ederim, iyi okumalar. :slight_smile:

1 Beğeni

Bu taşıma sırasında oluşabilecek bir hasara benzemiyor. Parçalanmış kitabı bilerek göndermişler.

1 Beğeni

Yeni çıkan bir kitap nasıl bu şekilde gelebilir anlamıyorum. İdefix’e bir mail attım bakalım. Geçen sene İdefix’ten bir kitabın iadesini yapmıştım. Tam on küsür gün beni uğraştırmıșlardı. Yapacak bir şey yok, böyle kullanacağım sanırım kitabı.

1 Beğeni

Bunlar da benim geçen hafta aldıklarım.Birkaçı sahaftan kalanları ilknokta ve Amazon.Aslında Dune serisinin yan kitaplarını alma gibi bir düşüncem yoktu ama heralde filmden sonra gaza geldim biraz :blush:Sürekli artık alma diyorum kendime ama zam gelecek diye de korkumdan bu ara biraz abarttım.Elim giderse kampanya bitmeden İlknoktadan bir alışveriş daha yapmayı düşünüyorum.Sepete attım bakışıyorum kitaplarla.Bakalım daha ne kadar devam edecek durum :sweat_smile:

23 Beğeni

Kidega indiriminden aldıklarım. Kayıp Tanrılar Ülkesi’nin üst köşesi hafif darbeli geldi, onun dışında sıkıntısız geldiler…

26 Beğeni

Uzun zamandır foruma girmiyordum. Kitap da almıyordum. Herkes çok güzel şeyler almış. Ben de bu ay bir alışveriş yapmayı düşünüyorum. Ama bu seriyi hemen paylaşmam gerekiyordu. Forumda paylaşıldı mı bilmiyorum ama Yordam Kitap’tan çıkan bu set bulabileceğiniz en geniş Siyasal Düşünceler Tarihi serisi sanırım. Ateş Uslu benim hocam. Bu dönemle birlikte üç dönemdir dersini almış oluyorum. Ve kitaplarının çıkış yeri de yıllardır biriktirdiği ders notlarıymış. Ama çok geniş bir külliyat var arkasında. Kendisinden ders alabilmenin mutluluğuyla paylaşıyorum bunu da :slight_smile:

24 Beğeni

Telefonla irtibat kurarak değişim yapabilirseniz daha kısa sürebilir. Benim bir kitabı tekrar gönderme ve para iade süreci 3-4 gün kadar sürmüştü. Maalesef idefix alışverişlerinde bu tür şeyler oluyor.

1 Beğeni

Güle güle okuyun harika kitaplar, insan hayran olduğu kişilerden eğitim alınca bir hayli mutlu oluyor. :drooling_face: Ben Şeyhmus Recai Tekoğlu,Mustafa Daş ve Hakkı Uyar hocalardan bir süre eğitim almıştım.Girdiğim dersleri halen unutamıyorum, muazzam bir haz yaşatıyordu, sizi çok iyi anlıyorum. :slight_smile:

Ek olarak baskı kalitesini nasıl buldunuz? Yordam’ın baskı kalitesi genelde iyidir ama söz konusu seri kitaplar olunca biraz daha dikkatli olmaya çalışıyorum.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :slight_smile: Gerçekten ilgili hocalardan ders almak inanılmaz bir haz.

Bu kitaplar ilgilisi olan herkesin okuyabileceği kitaplar olmakla birlikte esasında ders kitabı formatında desem çok yanlış olmaz. Bu yüzden kağıtlar ince. İlk başta şaşırdım buna. Ama sonradan daha kalın bir kağıt kullansalar çok ağır olacaklarının farkına vardım. Bununla beraber kesinlikle kötü değil. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

1 Beğeni

Cevap için teşekkür ederim. Yarın dediğiniz gibi bir arayım.

1 Beğeni

Kidega siparişim geldi. Enpara ile yine güzel bir alışveriş oldu.

37 Beğeni

Avatar etkisiyle 2-3 defa ateş ulusu diye okudum yazarın ismini hatta yordam kitap logosunu görmesem kendimi ateş ulusu diye kandıracaktım.

2 Beğeni

Birkaç gün önce İlknokta’dan verdiğim sipariş bugün geldi. Kitaplar jilet gibi. Şu kitapların basılmasını ne çok bekledik be. Yine de mutlu etti.

36 Beğeni