Kitapların objektif ve titiz araştırmalar sonucunda yazıldığına eminim. Teşekkür ederim. DK’nın fiyatları “güncellenmeden” önce böyle bir kampanyayı kaçırmak (KİDEGA’da) olmazdı
Dostum sizin kanalınız mı?
%50 + kodlar olunca indirimlere dayanamadım, bir de zam gelecek korkusuyla karışık yaptığım parça parça alışverişler. 🥲 Amazon, BKM, Hepsiburada karışık. Uzun zamandır istediğim kitapları bu indirim ve yaklaşan zamlar bahanesiyle almış oldum. Genel olarak temiz geldiler, Dostlukla hafif hasarlı geldi ama daha önce forumdaki arkadaşlardan gördüğüm kadarıyla daha hasarlı da gönderdikleri olmuş, o yüzden ben yine şanslıyım.
Hayali Yerler Sözlüğü’nü haber veren arkadaşa tekrar teşekkür ederim, o da sapasağlam geldi.
PKD kitaplarından da ilk okunması gerekenleri araştırıp aldım birkaç tane. Miras Döngüsü de %50 + kodla uygun fiyata geldi.
Pegasus’un hem yıllardır çıkarmamakta direnmesi, hem de son zamanlardaki okuru umursamama ve saygısızlığı üzerine elimde ilk dört kitabı bulunan Dark Age’i İngilizce olarak Amazon’dan anneme hesap açıp MAPP30 koduyla 125’e aldım. 🥲 Asıl sürpriz, kitabın imzalı gelmiş olması!
Dostlukla’nın hasar durumu şu şekilde, yalnızca şömizde olduğu için hiç sorun değil.
Sol taraf İdefix. Şikago Mezbahaları BKM’den. Yanında birkaç da çizgi roman vardı. Birkaçı da iptal oldu. Sağ taraf Amazon.
Evet benim
Kidega’dan beklediğim siparişlerden ilki sonunda gelebildi. BKM’nin iptal ettiği Piranesi’yi alabildim sonunda. Ernesto Sabato’nun Tünel kitabını çok beğendikten sonra yazarın diğer kitaplarını da almak istedim. Gelen kitapların hepsinin arkasında eski fiyatlar var.

Kidega’dan verdiğim ilk sipariş sonunda geldi. Geç geldi ama güzel geldi. Kitaplar çok temiz. Sadece en üstteki kitapta hafif sararma var, o da 2014 basımı olduğu için gayet normal. Bir de Tanrının Öyküsü kitabının ön kapağında yer alan kitap ismine ait kabartma tam olarak yazıya denk gelmemiş, az kaymış. Fakat iade/değişimle uğraşmayacağım, mazur görülebilir diye düşünüyorum.
Pegasus’un polisiye kitaplarını beğeniyorum. Baskıları da kaliteli oluyor. Kitaplığımda epeyce Pegasus kitabı var ama bundan sonra almaya devam edip etmeyeceğimi fiyatlar belirleyecek.
Yılmaz Özdil’in kitabı ise Kidega’nın armağanı.
Kelimenin tam anlamıyla beni mahvettiniz…MAPP30 kodu yüzünden hazır zamlar peşi sıra gelirken 4 tane Amazon hesabı açıp 4 tane sipariş verdim.Kendime engel olamasam bir bu kadar daha sipariş verirdim ki halen zor tutuyorum.Ciddi olmak gerekirse çok teşekkürler bilgi için, 30/120 bir hayli makul.
Haberi olmayanlar için ekstra Amazon hesabı açın başka telefon numarasına ihtiyacınız yok, mobil uygulamada kod kısmına MAPP30 yazın ve 120 tl üzeri alışverişe 30 tllik indirimin keyfini çıkarın.
Çok tanıdık geldi bu durum bana. Sanki yaşamış gibiyim
Son günlerim bu şekilde geçiyor benim de. Kusura bakmayın lütfen, ama bugün ben sizi batırırım yarın siz beni .
Cidden %50 üstüne 30 tl kod gayet güzel oluyor. Bir de her gün yeni kitaplar %50’ye giriyor artık bakmamam lazım Amazon’a .
Güle güle okuyun .
Robot serisini tamamladım Her ne kadar adı Complete Robot olsa da aslında içinde bütün Robot öylüleri yok. Robot Dreams, Robot Visions ve Gold kitaplarında ek 5-6 robot öyküsü daha var. Ayrıca bu Harper Voyager edisyonların kapak kalitesi rezalet. A4 kağıdına printerdan çıktı alınmış gibi.
Kitap elime geldiğinde o kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştım ki, gerçekten rezalet bir baskı kalitesi.
Morrigan Crow serisinin üçüncüsü Ruhkoparan var mıydı yoksa eklemeyi mi unuttunuz?
Aslında ikisini ayrı ayrı aldığım için diğer kitaplara öncelik verebilmek için Ruhkoparan’ı sonraya bıraktım.
Köpeğinizin iç sesi:
“Yine babam benim mama paramı kitaba yatırmış, yakında dilenmeye de yollar beni mama param için!”
Ondan ziyade “Salondaki halıya işediğimi ne zaman farkedecek acaba?” daha uygun olabilir.
Danışıklı dövüş gibi geldi bana. Kargo geldiğinde hee demek yine mama paramı kitaba yatırdın, nerede halı,haydi ohhh diye işiyor olabilir