Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Zamlar gelmeden doğru düzgün toplayabildiğimi topluyorum. Bu sıralar İtalyan Edebiyatı ve Tarih kitaplarına göz diktim diyebilirim. Decamerun’u da Oğlak Yayınlarından almak isterdim ilahi komedya gibi ama fiyatı düşmeyince istediğim gibi Alfa versiyonu %50 gördüğümde Amazondan aldım. İleride onu da alıp ikisini karşılaştırırım olmadı.

22 Beğeni

Kidega’dan biraz uzun sürse de tertemiz geldi kitaplar.

32 Beğeni

Sırtlan kitap en çok ne kadar indirim görüyor. Ve Nick Cave’in baskısını beğendiniz mi? Listemdeydi. Sizde görünce yıl bitmeden alsam mı diye düşündüm.

Yüzde 50 ile aldım ben. Daha fazlası oldu mu sanmıyorum. Baskısı gayet iyi bence.

1 Beğeni

Yaktın beni İş Bankası Yayınları. :joy::joy::joy:
Kidega’da %50 indirim görünce birikenleri alayım dedim. Kidega’dan ilk alışverişim. Bir iki sıyrık haricinde tamamı temiz ve hasarsız. Bunun yanında kargo biraz gecikti. Ama genede tavsiye ederim.

43 Beğeni

9 Beğeni

Ben de görünce şok oldum boyuta :smiley: . Umarım Alfa böyle tekil başka çizgi romanlar da çıkarır.

1 Beğeni

Merhaba, iki yıldır Amazondan sipariş vermiyordum. Kodla aldım ciltli kitplarda maalesef hasarlar vardı ama hemen sorunsuz baskılarını gönderdiler, daha sık Amazon kullanacağım artık.

30 Beğeni

31 Beğeni

Sağdakiler BKM’den ( kitaplar dayak yemeden gelmiş valla şaşkınım :upside_down_face:), soldakiler ise Kidega’dan (Savaş ve Barış ile Tom Jones %50 indirimliydi. Hala devam ediyor mu bilmiyorum. Bana Savaş ve Barış için ısrarlar Leyla Soykut çevirisi önerilmişti).

Bu kitapları aldım, bunları okuyacak zamanı da almalıyım. Bakalım :running_woman: :running_woman: :running_woman:

33 Beğeni

Taha Akyol’un kitaplarını pek beğeniyorum. Her biri iyi bir araştırma kitabı niteliğinde oluyor. Sahaflarda denk geldikçe almaya çalışıyorum, DK pahalı malum. Keyifle okuyunuz :slight_smile:

2 Beğeni

Uzun süredir yapmadığım tüm alışverişlerin acısını çıkarıyorum sanırım ama dur noktasını kaybettim sanırım. Amazon 30 tl kodunu kaldırırsa rahat edeceğim artık kaç kez kulandım hatırlamıyorum :sweat_smile:. Sherlock Holmes için uzun süredir düşünüyordum ve Everest baskıları çok kapsamlı ve özenle hazırlanmış diye onları tercih ettim. Diğer emsalleri de çok da ucuz değil neticede :unamused:.

15 Beğeni

Bu bahsettiğiniz kod yeni hesaplar için geçerli değil mi? Her seferinde yeni hesap mı açtınız?

1 Beğeni

Nöbet sonrası gelen hediyelerim :relaxed: Şaka şaka :rofl:

Dün doğum günümdü. Dune Serisi doğum günü hediyesi olarak geldi. Gerçekten hiç beklemiyordum çok sevindim, alışveriş listemden bile çıkartmıştım çünkü.

Geçen ay İlahi Komedya’yı okudum ve diğer yayınevleri ile karşılaştırma şansım olduğu için Rekin Teksoy farkını görebildim. Decameron’u hemen okumayacağım ama %50 indirimde diye zam öncesi almak istedim. Decameron, 6. Yaramaz Çocuk ve İlişmek Kidega’dan geldi. 6. Yaramaz Çocuk 8.11’de ön siparişe açılmıştı ama 18 Kasıma kadar tedarik edilemedi maalesef. Geç gelse de temiz geldiler.

OZ, John Verdon kitapları ve Adam Strand’ın Otuz Dokuz Ölümü BKM’den. Adam Strand’ın Otuz Dokuz Ölümü çoğu yerde baskısı tükendi gözüküyor, nasıl buldular nasıl geldi gerçekten hayret içindeyim. Ayın ilk günlerinde Ayrıntı, April ve Koridor’un %50 indirim gördüğü bir kampanya olmuştu. BKM’yi tercih etmesem de karşı koyamamıştım. 12 gün gibi, BKM için nispeten hızlı bir sürede ve temiz geldiler. İptal edilmemelerine sevindim.

image

39 Beğeni

10 Kasım tarihli Kidega siparişim 10 günde güzel bir paketlemeyle tertemiz geldi. Tek hasar Kaptan Singleton’da. Sırt üst tarafta ufak bir yırtık var, canları sağolsun. :slightly_smiling_face:

Idefix’ten aldığım Hayali Yerler Sözlüğü de 4 gün sonra sağlam bir şekilde elime geçti.

31 Beğeni

Decameron’lar ciltli mi acaba? Bende almayı düşünüyorum.

Ciltli değil, sanırım Oğlak’ta ciltli baskı yok. Benim aldığım ‘2 Cilt Takım Kutulu’ olarak geçiyor. Şuradan inceleyebilirsiniz.

Evet, engellenmeme ramak kaldı :sweat_smile: .

3 Beğeni
13 Beğeni

O kadar Decameron konuşunca dayanamadım siparişi verdim. (Kidega)

10 Beğeni