Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

38 Beğeni

Tılsımlı Yüzük kitabını çok merak ediyorum. Tolkien ondan ilham almış. :slight_smile:

38 Beğeni

MAPP30 koduyla aldığım Amazon siparişlerim sonunda geldi.Kondisyonlar gayet güzel, hasar olmamasına sevindim.Gelecek 1 kargom daha var onunla birlikte olağanüstü bir indirim olmazsa 2021 yılını kapatıyorum.Diğer herkese başarılar dilerim.:grinning_face_with_smiling_eyes:

Ötüken keşke klasikleri daha çok bassa, baskı kalitelerini ve tasarımlarını çok seviyorum.:drooling_face:

25 Beğeni

Sefiller kutulu gelmedi mi?

1 Beğeni

Ben de aldım geçen hafta, kutulu geldi (Amazon).

1 Beğeni

Kutulu, ambalajlı şekilde geldi.Fotoğraf çekmek için çıkardım.

2 Beğeni

Kidega’dan Belgariad ve Mallaryon kutulu setlerini aldım. Belgariad kutusuz ancak jelatinli, Malloryon ise kutulu ancak jelatinsiz gelmiş. Tuhaf bir kombinasyon oldu kısacası. Gördüğüm kadarıyla alan herkeste ikisi de kutulu. Benim şansıma böyle oldu sanırım.

1 Beğeni

Üstad güzel tesadüf oldu. Benim bugün idefix’den gelen David Eddings kitapları da aynı sizin belirttiğiniz gibi geldi.

Aslında benim David Eddings’e giden yolum çetrefilli. Zaman Çarkını çok merak ediyorum ancak forumdaki arkadaşlara sıralama sordum, önce Zaman Çarkı mı, Yüzüklerin Efendisi mi diye ? Büyük çoğunluk önce Yüzüklerinde Efendisine başlamamı önerdi. Daha sonra fantastik dünyasına dalmak için şu başlıktaki tüm yazılanları okudum. Orada çoğu arkadaşımız fantastik edebiyat başlangıcı için Belgariad önermiş. Ben de işin temelinden maceraya atılmak için David Eddings kitaplarını satın aldım.

28 Beğeni

İyi günlerde oku dostum. Belgariad kutusuz mu geldi?

1 Beğeni

Teşekkürler. Evet direk böyle jelatinli geldi.

Halbuki o set kutulu diye biliyorum ben. Hatta Kidega’da iki setin fiyatı çok cazip. Bir süredir gözüm gidiyor benim de ama biri kutusuz gelirse diye bilemedim şimdi.

1 Beğeni

14 Kasım’da verdiğim siparişler. Geleli bir hafta olmuştu.
Kidega, Kitapyurdu, Amazon ve Kırmızıkedi siparişlerim.

31 Beğeni

Gönül isterdi ki Michael Moorcock külliyatına Hawkmoon veya Elric ile başlayalım ama yeni baskıları için televizyona uyarlanmalarını bekleyeceğiz muhtemelen.

25 Beğeni

Kutulu setin tükenmiş olabileceği geliyor aklıma. Metis tekli kitapları jelatinle takım yapıp bu şekilde tedarik ediyor olabilir artık. Basım tarihlerine de bakınca yanlış görmediysem 2016 yazıyordu. Bu durum da bu fikrimi az biraz destekler gibi duruyor.

1 Beğeni

Ben de amazondan almıştım. Aynı şekilde geldi. Biri kutusuz biri kutulu. Belgariad bitti sanırım. Tekli baskıları toplayıp yolluyorlar diye düşünüyorum. Gerçi ben kutuları da çöpe atıyorum valla ://

1 Beğeni

Üstat zaten gelen kutuda çok uzun süre dayanacak bir kutu değil. Yumuşak bir kutu, ben kitaplığa dizdiğimde kutuyu çıkarır atartım.

@Melkor Üstat, üstte yazdığım gibi gelen kutu pek dayanıklı değil, ama önemsemiyorum. Ben ucuza bulup aldığım için şanslı sayıyorum kendimi. Yakında 5 kitaplık setlerin 50-60 lira olması hayal olacak gibi.

@Howl ben de :slight_smile:

4 Beğeni

O kadar Belgariad bahsi geçti ki, ne zamandır istiyordum, dayanamadım ben de aldım. Bitirdim KYK’yı.
Umarım kutulu gelir. Kutusunu beğendiğim tek seri.
Edit: Malloryon’u da aldım tabii ki.

2 Beğeni

Kutu bende yok ama alan arkadaşlar kutu için hayal kırıklığı demişlerdi. Güzel görünüyor ama malzeme kalitesi filan kötüymüş. Umarım yanlış hatırlıyorumdur.

1 Beğeni

Ben de geçen haftalarda Amazon’dan aldım. Belgariad’ı. Kutusuz ve jelatinli geldi. Sanırım kutusuz gönderiliyor artık

1 Beğeni

Belgariad’ın kutusu çok tipsiz bir şey üzülmeyin.

2 Beğeni