Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Power Rangers gruplarından birinde takılırken buldum.Sapık gözlüklü Carter Grayson ve popon kız Dana Mitchell ı kucak kucağa bir fotoda görünce küçük çaplı bir şok yaşadım yani.Arka plan bile çok saçma fotoğrafta :rofl:

Amazon.

31 Beğeni

Baktım kitap fiyatları sert bir artış eğiliminde, ileride toplarım diye beklettiğim Drizzt ve Philip K. Dick eserlerini Amazon’da yüksek indirim olanlarından toplamaya başladım. Uzun bir yol olacak ama bir yerden başlamak lazımdı. Stanislaw Lem için de başlasam mı diye düşünmedim değil ama onlar sonraya artık.

2 Beğeni

Hepsiburada. Hepsijet getirdi, güzel getirdi. Kitaplar tertemiz. Kolide geldiler. İlave bir önlem yoktu.

24 Beğeni

Caner Almaz - Yaşamaklar’ı idefix’ten almıştım ve okumak için merakla bekliyordum.

İş Kültür kitapları Amazon.

William Golding’in diğer sert kapak kitapları da gelince Şimdilik çıkan sert kapak kitaplardan başka almak istediğim kitap kalmamış olacak. (galiba :slight_smile: )

Tekrar tekrar her fırsatta yazıyorum :slight_smile: ama bu şömizler çok can sıkacak, neden böyle bir kağıt tercih edilir anlam veremiyorum.

31 Beğeni

Geçen gün tıkla kazan ile Hepsiburada’dan kampanya kazanmıştım. Hepsiburada kitap alışverişlerinde genelde şikayetler görüyordum ama denemek istedim şansımı. Şansıma mı bilmem ama iyi gibi duruyorlar şimdilik. Zaman Çarkı kitabının kapağında hafif bir dalgalanma var gibi ama rahatsız edecek kadar değil. :sweat_smile: Tolkien Mirasını üstüne koyup 24 saat beklersem düzelir belki. :laughing:

34 Beğeni

Bu haftaki alışverişlerim. Geneli Amazon ancak Kidega ve Kitap Sepeti de birer siparişle yer alıyor. Mauppassant, Ataç, Marquez, Necip Mahfuz, Cevat Şakir başta olmak üzere merak ettiğim temaların Kronik’ten çıkan kitaplarını elimden geldiğince toplamaya çalıştım. Mehmet Fuat hocaya ve tabii ki eksik klasiklere yer vermemek olmazdı.

46 Beğeni

Aslında kitap alma aşkım kalmadı içimde ki zaten beni çeken bir kitap yok şuan gözüme değen. Bunu da uygun diye aldım 1984 Ciltlisi de varken kardeş kardeş takılırlar yani.

24 Beğeni

Soldan sağa BKM - Amazon - Kidega siparişlerim. Bkm’yi büyük bir sabırla bekledim o yüzden çok mutluyum sağ salim geldikleri için. Everest’in ciltli açıklamalı kitaplarına bayıldım. İyi ki Sherlock Holmes için Everest’i tercih etmişim. Genel olarak almak istediğim, zamlanırsa alamam vakit bu vakit dediğim kitapları aldım. Bir de dün İthaki zammını duyunca birazcık alışveriş yapmış bulundum onları da gelince paylaşırım 🥲🥲. İyi battım bu ay.

52 Beğeni

Bkm ve Amazon karışık. Aklım hala zamlardan sonra kaçırdığıma daha da pişman olduğum İthaki indirimlerinde :joy:

28 Beğeni

Bkm benim siparişimdeki İlahi Komedya setini tedarik edemeyip, Decameron setini temin etti, kargoladı. Daha elime geçmedi kitaplar, inşallah temiz gelir.
İndirimler bitmeden Oğlak Yayınları İlahi Komedya setini almak lazım.

3 Beğeni

Ben de korktum gönderilmeyecek diye, 15 gün kadar bekledim teminlerini sanırım. Evet Oğlak Yayınları genelde indirime girmiyor ve etiket fiyatları yüksek olduğundan şu ara Decameron ve İlahi Komedya için acele ettim ben de. Umarım sizin de elinize sağ salim ulaşırlar.

2 Beğeni

Kargoist Pazar günüde dağıtım yapıyormuş. Tekinsiz Kadınlar sert mukavva cilt ve şömizli. Kar Üzerine Yazılar bir kez iade ettim, galiba iki kez siparişim iptal edildi. Neyse ki bu kez kazasız belasız ulaştım kitaba. :slight_smile:

“Tekinsiz Kadınlar”

Tekinsiz Kadınlar cilt sert mukavva ve şömiz.

41 Beğeni

Nereden kampanya bulduysam aldım. Kidega , Babil , Kitapyurdu ve Nadirkitap

45 Beğeni

Kidega ve Amazon karışık. Conan, arkadaşlarımın hediyesi.

46 Beğeni

United attı be, çok ters takım :joy:

4 Beğeni

Maçın önünü kapatmışsın usta yav :rofl:

2 Beğeni

Laflarımı yutarak Kidega’dan son 1 sipariş daha verdim.Barok Döngüsü fiyatları benzer sitelerde artınca dayanamadım 2 ve 3. kitap uygun bir fiyata sahipken seriyi tamamlamak istedim. :sweat_smile:

Komünün Lanetlileri kitabının baskısını çok beğendim o yüzden arkadaşıma da hediye almak istedim.Fiyatı 5 tl artmış ama olsun. :grinning_face_with_smiling_eyes:

14 Beğeni

Üstteki Susanna Clarke kitaplarını Amazon, diğerlerini Bkmkitap sitesinden satın aldım. Kitaplar sorunsuz.

Philip K Dick kitaplarını ve Jules Verne kitaplarını da Kidega üzerinden satın aldım ama gözüm hala alamadığım Oğlak Yayınlarının İlahi Komedyasında :slight_smile:

35 Beğeni

resim

İdefix 26 Kasım tarihli siparişim dün akşam kargoya verilmiş. Kargoya verilene kadar bekledim çünkü idefix bu aralar çok iptal yapıyor. Kitapların gelmesini beklemeden buraya atma nedenim ise siparişi verme nedenimle aynı. Büyük Umutlar kitabının ciltli baskısı piyasada çok azalmış yakında biter. Halen rahat bulunuyorken almak isteyenler alsın bence. Ne zaman 2. baskı yapacağı belli olmaz, yapsa da bu fiyata olmaz.

16 Beğeni