*Güle güle okuyun hocam 
Notun püf noktası olur mu, bilemedim. Kendime göre notlar alıyorum. Tamamen duygusal yani. Diğer yandan da merak ettiğim noktalar oluyor. Farazi örnek veriyorum: bir şiirinde x ayaklanmasından bahsetmiş. Merak edip duruyorum orada ve gidip x ayaklanması nedir, ne değildir, öncüleri kimdir, sonuçlar nasıl olmuştur bakıyorum. Bunu yazıyorum. Şurada şair/yazar şu duruma dokundurmuştur, gibi. Bazı isimler geçiyor bakıyorum çünkü unutkanım. Tekrar döndüğümde hatırlamak isterim.
Bazı şiirlerine içimden o an geçen cümleyi, dizeleri yazıp yapıştırıyorum. Tamamen şahsi aslında ve bence püf noktası yok. Bu sebeple bazı kitapları okumak uzun sürüyor.
Kidega ,Amazon ,idefix ,BKM alışverişlerim .
Jules verneler kidegada indirime girince iş yeri için aldım ikinci defa .Daha gelmeyen kargolarda bakalım ne zaman gelecek
İyi okumalar diliyorum güzel kitaplar ilk defa Rasim cinaslı’nın bir eserinin benden başka birisi tarafından alındığını görüyorum…
Teşekkürler, aslında sizde görüp merak etmiştim. Kitabın içeriği oldukça dolu ve bir dönemi anlatan belgesel-anı tadında bir kitap. Bir dönemin fotoğrafını çekmek için güzel bir kaynak.
O dönemler çok karanlık ve pek aydınlatılmadığı kanaatindeyim onun için farklı okumalara gerek duyduğum için aldım. Fiyat ve çitli olması hatta hacimli olması çok memnun edici…
Dün kampanyalar başlığında paylaşmıştım.
Kitaplar geldi ve bu kampanya benim için büyük fırsat alışverişi oldu. Hasan Hüseyin’in Bilgi baskısı kitaplarının bir kısmını 5.90 TL’den alabildim.
Uzun zamandır aklımdaydı bu kitaplar. Daha önce Nutuk özel baskıyı da almıştım ve çok beğenmiştim. Bir çılgınlık yaptım ve aldım. Pişman değilim
Hepsi birbirinden güzel.
Güle güle okuyun, çok güzel kitaplar almışsınız.Aldığınız baskıların hemen hepsini almak istiyorum, listemdeler…Lakin fiyatları inanılmaz pahalı.Sanırım sizin attığınız fotoğrafa ekmek banmakla yetineceğim… 
Kalite ve içeriklerine bakınca piyasadaki diğer kitaplara göre aslında pahalı değiller bence. Ben de çok düşündüm açıkçası almadan önce. Keşke %35 ten daha fazla indirim görebilseydi.
Hatırladığım kadarıyla İş Kültür çevirilerini birisi dışında diğerlerinin çevirmeni olan Levent bey videolarda öyle “iştahla” Jack London anlatıyor… insanın hep Jack London okuyası geliyor.
İlk okuduğum kitabı İletişim baskısı olan “Martin Eden” idi. İnanılmaz bir keyifle okumuştum ve daha sonra içerisinde açıklama notlarının zengiliği açısından İş Kültür baskısı almadığım için pişman olmuştum. Diğer kitaplarını da yeteri kadar ertelediğimi düşünerek geçen gün Amazon’un tanımladığı hediye çeki ile onları da aldım. Umarım İş Kültür diğer kitapları da seriye ekler.
Keyifli okumalar dilerim şimdiden. Size zahmet olmazsa Fotoğraflarla Çankaya kitabından birkaç örnek sayfa paylaşır mısınız? Sayfa kalitesi nasıl? Nutuk gibi kuşe değil sanırım.
%50 indirim olsa ne harika olurdu. 
Özellikle Fatih bir hayli pahalı geliyor, mümkünse içerisinden birkaç sayfa atabilir misiniz? Baskı kalitesi çok iyidir diye umuyorum.
Teşekkürler Alper Bey haber verdiğiniz için sayenizde ben de dün Hasan Hüseyin külliyatını sipariş ettim
İyi okumalar.
Ben de sizin yaptığınız gibi yapıyorum başka yazarlar aynı konu hakkında yazmışsa ya da yazar diger kitaplarinda benzer zaman mekan, ve karakterler tercih etmisse kenarına not alıyorum veya bir kâğıda yazıp kitabın son sayfasına koyuyorum. Sormak istediğim ben renkli kağıt kullanmıyorum onu çok merak etmiştim, genelde neler hakkinda not aliniyor gibi. Instagram kitap sayfalarında goruyorum bayağı dolu dolu yazanlar var ne yazıyorlar diye hep merak etmiştim. Siz bahsedince sormak istedim, teşekkür ederim.
Kağıdın renklisi, renksizi filan aslında seçmiyorum. Yapışkanlı ve geniş yüzey olması yeterli. Şok Market’ten aldığım saçma sapanlı şeyleri de kullanıyorum, düz yapışkanlı kağıtları da… O an elime ne denk gelirse ona not alıp arasına da atıyorum. Bu konuda özel bir ihtimam göstermiyorum. Çok beğendiğim ve hakkında kendi kendime konuşmak istediğim şeyler varsa sağa sola (yine bir düzensizlik) önce alıntıyı yazar sonra da altına kendimce döşerim. Bazen bir kelime bile yazdığım olur.