Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kidega alışverişim:

22 Beğeni

Amazonda demek ki ben denk getiremedim. Ankara’da ikamet etmiyorum tatilde denk geldim. Yine gidince ilk durağım olacak.
Umarım istediğimiz kitaplara kavuşuruz. :blush:

1 Beğeni

Büyük bir indirim, “Aman tanrım bunu almayı nasıl unutmuşum?” gibi bir karşılaşma ya da gökten tepeme para balyası düşmesi gibi bir durum yaşanmazsa 2021’in son kitap alışverişini yaptım.

Otuz Beş’i Beklerken abimin siparişiydi ve acaba nasıl bir kitap diye karıştırırken hemen bitiverdi. Efsanevi Yaratıklar’ı da muhtemelen yıl bitmeden okurum ama diğer kitapları 2022’de arkadaşlarımla birlikte okuyacağım.

Efsanevi Yaratıklar’ı kargo kodu kullanıp İdefix’ten aldım. Aynı gün kargolandı ama Kargom Sende şubesinde 3 gün dağıtıma çıkmayı bekledi. Diğerlerini BKM’den aldım, tedarik ve teslimat 10 gün sürdü ve sorunsuz ulaştı.

19 Beğeni

Time Traveller’s Almanac kitabını bildiğin kıskandım. Acaip güzel bir kitaba benziyor. Keyifle okuyun.

Ama çok pahalı

https://www.amazon.com.tr/Time-Travelers-Almanac-Travel-Anthology/dp/0765374242

4 Beğeni

Malesef sıfır fiyatları çok uçuk. Bookdepository aslında Pound üzerinden listelediği için hepten uçuyor. Yurtdışındaki insanlar bunu böyle “kendileri için” komik denebilecek fiyatlara alıyorlar.

Ben de sahaftan tam bu fiyata almıştım. Yoksa hiçbir kitabın, içinde ne yazıyor olursa olsun öyle 300 400 500 TL falan edeceğini düşünmüyorum.

13 Beğeni

Sol taraf Kitapyurdu, sağ taraf Kidega. Sol taraf forumda son zamanlarda gördüğüm ilgimi çeken kitaplar. Thibault’ları, sağ olsun bir arkadaş Adnan CEMGİL çevirilerini överek bahsetmiş, ilgimi çekti aldım. Jean-Christophe romanını da alacaktım ama 2. cildini hiçbir yerde bulamayınca erteledim. Osokin’ide bir ara birileri bahsetmişti. Forum hep keseye zarar. Lem’leri 4. kitap hariç tamamladım. Onun da baskısı yok, artık onu güncel fiyatıyla alacağız.

29 Beğeni

Ölüm kapısı hep merak ettiğim bir seri olmuştur. Sonunda kitaplığımdaki yerini aldı. Okuduğum seri bittiği gibi bu seriye gömüleceğim.

33 Beğeni

kitapyurdu

19 Beğeni

Keyifle okuyun, kitapların listesini yapmak fotoğrafın için ekran görüntüsünü alabilir miyim?

1 Beğeni

Tabii ki, alabilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. :relieved::relieved:

Siz bu kitapları ne kadara aldınız? Yeni bir zam gelmiş Pardayanlar kitaplarına da. Bu aldıklarınızı da yeni aldığınız için zam geldi mi acaba merak ettim.

25-28 arası almıştım, şu an gördüm gelen zammı. 7 ve 8’i alacakken hoş olmadı.

2 Beğeni

Artık ileride aşırı aşırı indirimler denk gelmezse; %50 indirim + cart curt kodu + zırt pırt iadesi falan combo olmazsa birkaç ay kitap almayı düşünmüyorum. Bekle gör politikası güdüp, beğendiğim kitapları listeleyip uzun vadede uygun ortamda belki almayı düşüneceğim. Zaten 5-6 yıl yetecek kitap stoğu var evde :grinning_face_with_smiling_eyes:.

Diskdünyaları trendyol kuponuyla alınca uyguna geldi, trendyolda idefix’in dükkanından aldım. Dex in kitabını da 10 tl hepsiburada bonusuyla aldım, ne alsam ne alsam diye bakarken karşıma çıktı. Poşete koyup göndermişler her zamanki gibi, pek bir hasar yoktu.

Diğerleri de kidega dan, yer açın yer açını hediye almıştım arkadaşa. Köşesi kıvrılmış, kendi kitabımı hediye ederim artık daha sağlam :slight_smile: Kidega hem geç hem hasarlı gönderimle bir eksi puan daha yazdı, enpara olmasa kapısından girmem artık.

25 Beğeni

@KutayBurak Hocamdan aldığım Harry Potter seti gıcır gıcır geldi. Kitapyurdu’ndan aldığım zaman bile bu kadar temiz gelmemişti. İkinci el diye aldım ama hiç de öyle değil. Ateş Kadehi’nin jelatini bile açılmamış.
Buradan kendisine çok teşekkür ederim, gayet ilgili ve naif birisi. :pray:

48 Beğeni

Kitapsepeti ve BKM alışverişleri hepsi %50 indirimle ve uyguna geldi.
Sadun Boro kitabının diğerini Amazon’dan almıştım bu ise BKM üzerinden.
Ahmet Hamdi Tanpınar serileri tamamlanmak üzere
Nurettin Topçu ise merak ettiğim bir yazar
Mehmet Kaplan’ı ne zamandır listemde bekletiyordum.

35 Beğeni

Kidega’dan gelmesi iki haftayı buldu ama kitaplar tertemiz, hasarsız. En alttaki hediye, diğerleri seri tamamlamaca. Stoner da forumda görüp merak ettiğim bir kitaptı.

36 Beğeni

Kitapyurdu’ndan verdiğim sipariş bugün geldi. Runik Bilgi serisine devam. Büyücünün Ölümü ise Dedalus Kitap’a ait bir polisiye. Konusu hoşuma gittiği için siparişe ekledim.

26 Beğeni

Kidega’dan küçük kızım için P4C kitapları aldım. Günışığı Yayınları’nın Çıtır Çıtır Felsefe serisinin 28 kitabını Kidega’dan, 4 kitabını da Eganba’ dan aldım. Özge Özdemir’in Çocuklar İçin Felsefe serisinden 7 kitap aldım, 1 kitabın baskısı yok. Tudem’in Filozof Çocuk ve Mandolin Yayınlarından çıkan Melek Özlem Sezer’in 12 kitaplık serisini tavsiye ederim. Yine Say Yayınları’ndan çıkan Düşünme Çemberi serisi de çok keyifli bir seri.

12 Beğeni

Not almanın püf noktaları var mı? Nasıl notlar alıyorsunuz?