Siz yine iyisiniz. Ben 2025 dahil aldım.
Haha iyi yapmışsınız, 2023’ü artık gelecek yıl düşüneceğim. Excel’de okuma planı yaptım, umarım tam olarak uygulayabilirim.
Benim okuma planım da yok. O da ayrı bir mesele. Beş yıl sonra “Aaaa, dur şunu almıştım, okuyayım bari.” diyorum. Bu kitap pahalılık pandemisinde okunmadık bir şey kalmaz.
Şöyle bir şey yapacağım haftaya, okuduklarımı güzelce baloncuklu poşete koyup kolileyeceğim, sadece raflarımda, boş da kalabilir önemli değil, okumadıklarım kalacak.
Kendimce baya eksiklerimi tamamladım. Annem evde kitap istemiyordu. Bazıları eve geliyor tabi ama… Bende farklı şeylere başvurmak durumunda kaldım. Uzun bir zaman bulaşamam bunlara ama sonuçta aldım, değil mi? Elbet okunur.
Güzel kitaplar, keyifle oku Ben Cehennemin Kapılarından çok beklediğimi bulamadım ama Öteki kitabını çok beğenmiştim, Klasik Polisiye Öyküler yazıldıkları zamana göre güzel ama biraz zayıf bulabilirsin. İşte Tanrılar ise mükemmeldi
Kara Çınar dizisi ya ortalama üstünde ya da altında orta düzey kitapları çıkarıyor. Ama seriden kitap çıkma hızı çok yavaş. Okumak için sabırsızlanıyorum ama en az bir yıl var kavuşmama çünkü kendi evim bitti artık @Lezek’e yolluyorum. Başka çarem kalmadı. Teşekkür ederim Melih, sana da. Anlattıkça okuyasım geldi ama yapamam. :((
Sayılı gün çabuk geçer diyeceğim ama emin de değilim
Aslında hızları fena değildi ama Cehennemin Kapıları çıkınca niyese durdular. Ben de takipteyim Karaçınar’ı umarım daha fazla bekletmezler.
@Lezek hatırladığım kadarıyla eskiden forumda yazıyordu, ediyordu artık yazısını gören cennetlik Ara ara uğra foruma
Dün gece 02:00 sularında Amazon’da öylesine dolaşırken bir sepet yaptım ve bu akşam 19:00’da teslim edildi.
Aslında TDK’nın Türkçe Sözlük’ünü birkaç ay önce sipariş etmiştim ama tedarik edilemediği için iptal edilmişti. Sonra yeni baskı beklemeye karar verdiğim için başka yerden almamıştım. Malum fiyatlar uçuyor, yeni baskı yapsa bile alamam diye düşünüp, Arkadaş Tükçe Sözlük’ü de 20₺ gibi komik bir tutara bulunca alayım dedim. Çok uzun zamandır sözlük okumamıştım iyi bir bahane oldu bu benim için.
Phoenix’leri yeğenim için aldım ama seri hakkında araştırma yapmadığım için önce okuyup ona sonra vereceğim. Madame Bovary geçtiğimiz günlerde kitaplık temizlerken korkunç çevirisini geri dönüşüme yolladığım kitaplardan biriydi, unutmamak için ertelemeden almak istedim.
Uzun zamandır kurgu dışı alışveriş yapmamıştım yılı böyle bir alışveriş ile sonlandırmak güzel oldu.
Alışveriş başlığında benden bu kadar arkadaşlar. Üç arkadaşımla kitaplıklarımızı paylaşmaya karar verdik, bazı kitapları da lise zamanlarımdaki gibi komşumdan ödünç alıp okuyacağım. Size alışverişlerinizde bol bol indirimler, eşantiyonlar, öylesine aldığınız kitaplarda tam da istediğiniz gibi konular/karakterler diliyorum.
Kidega’dan verdiğim son siparişim de geldi. Siparişimden bu yana aylar geçmiş gibi geliyor Neyse ki bu kez kitaplar kusursuz geldi. Asimov’un bu efsanevi kitapları çıkınca ayrı bir seviniyorum.
Phoenix Dosyalarını ben de aldım merak edip şu an. Bakalım nasıl çıkacak.
Kindle’ınız için kılıfı nereden aldınız? Kılıf için tavsiye edeceğiniz bir site var mı? Bende de kindle var ama kılıfı yok . Üzerinde çizikler görüyorum, daha kötü olmadan bir tane almak istiyorum.
Ben bunu kullanıyorum, sanırım arkadaşınkiyle aynı. Memnunum, kapağı kapatınca ekran otomatik kapanıyor. Arka kısmı kalın, darbe falan olursa korur diye düşünüyorum. Satıcı aynı zamanda ekran koruyucu da yolluyor ama pek işe yarar bi şey değil.
2000 kitabı en son baloncuklayıp poşetlemem 1 hafta sürdü. İnanılmaz zor ve baloncuklayıp kutulayınca 30 koli yer kaplıyor.
Çok mantıklı buldum. Zamanında alayım da dursun, ileride nasılsa lazım olur diyerekten almıştım. Huzurluyum.
Fiziksel baskı şart diye düşünmüyorsan ve korsan içerik tüketiyorsan ülkemiz açısından çok faydalı bir cihaz. Ben aldığım için çok mutluyum. Maaşımın yetmeyeceği İngilizce manga, çizgi roman ve kitapları Kindle’dan okuyorum. Ama korsan tükettiğim için de içimde bir burukluk oluyor. Umarım Kindle en yakın zamanda ülkemize resmi giriş yapar.
Merhabalar. Sahibinden ikinci el aldım. Hatta sağolsun arkadaş yanında bir de çok kullanışlı bir el taşıma çantası da verdi.
Ben de kılıf baktığım zaman internette bulamadım. Bulduklarım ise neredeyse cihaz fiyatıydı.