Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Son Zamanlarda çeşitli platformlardan aldıklarım😊Haşhaş savaşının kapak tasarımına bayıldım. Ayrıca boyu standart kitap versiyonlarından daha uzun olması güzel oldu benim için.

Alttaki aldıklarım ise amazonun yıl sonu indirimli kitapları. 11 kitaba yaklaşık 70₺ verdim😊

22 Beğeni

Teşekkürler. Fiyat biraz tuzlu kaçmış, 100 liraya kadar düşünmüştüm ama bacakağım.

Teşekkürler, kaliteli gözüküyor. Güle güle kullanın.

1 Beğeni

Şu iki kitaba 70 lira vermek canımı sıksa da artık gerçek bu.

15 Beğeni

Fiyat artarken baskı kalitesi de düşecek gibi görünüyor…

Kitabın diğer serilerini de topladığım için bu iki kitabın alametini de kestiremediğimden hızlı davrandım ancak ilk defa alacak olsaydım sanırım el sürmezdim.

1 Beğeni

Keyifle okuyun. Haşhaş Savaşı’nın orta sayfalarından birkaç sayfa paylaşma imkanınız var mı?

1 Beğeni

Ciltli olanını aldım bakalım gelince detaylıca resimlerini çekip forumda paylaşırım. Umarım bunlar gibi yapmışlardır.
:drooling_face:

9 Beğeni

Ben de ciltli sipariş ettim harika görünüyor, umarım düz baskı yapıp geçmemiştir İthaki. Video’yu çeken hanımefendiyi de tebrik ediyorum, 2 dakika olabilecek videoyu 7 dakika yapmayı başarmış. :clap:t2:

1 Beğeni

Vallahi kötü bir baskı ile karşılaşırsak İthaki ile kozlarımızı paylaşırız. :joy:

1 Beğeni

Emin olun dümdüz basıp geçmişlerdir. Belki şömiz içi aynı kalmış olabilir.

Bakalım neyle karşılaşacağız. Fiyatı da uygun geldi Dune’un baskısından bir tık iyi olsun yeterli benim için. Bir de beyaz olmasını istiyorum. Beklentim bu kadar. :joy:

Bu videodaki gibi olmayabilir ciltli baskı, bu baskılar benim bildiğim amerika yada ingiltere kaynaklı aylık özel kutu ve kitap tasarımı yapan bazı firmalar tarafından düzenleniyor :sweat_smile: Ama tabi yapılmışsa tebrik ederim cidden.

Elbette kitap paylaşım konusunda bir iki sayfa ekleme yaparım😊

1 Beğeni

1960’lara düşeceğiz 2-3 yıla. Saman kağıtlara basılacak kitaplar.

1 Beğeni

En azından umarım normal boyuttan büyük boy baskıdır, eski Brandon Sanderson’lar boyutunda. :slight_smile:

Tam olarak boyutu merdivenler kenti kadar.

1 Beğeni

Kidega…

Parçalanmış paketlemenin içinden kitapların sağlam çıkması hatta eksiksiz olması mucize… :slight_smile:

36 Beğeni

Hepsini Amazondan aldım ama kitaplardan birisi yanlış baskı geldi kağıdın kesilmediği bir sayfa şeklinde ve birisinin ucu bayağı ayrılmıştı ama kesme ve selobantlama işlemi ile hallettim ama Akılçelen kafamı duvarlara vurma sebebi olabilecek şekilde bir iş yaparak üçlemeyi üç farklı boyda basmış.Neden yani neden?

22 Beğeni

@SMTZHR ’den gelen kitaplar :heart: Amazon’dan üçü de. Müşterek Dostumuz fazlasıyla uygundu.

30 Beğeni