Son Zamanlarda çeşitli platformlardan aldıklarım😊Haşhaş savaşının kapak tasarımına bayıldım. Ayrıca boyu standart kitap versiyonlarından daha uzun olması güzel oldu benim için.
Kitabın diğer serilerini de topladığım için bu iki kitabın alametini de kestiremediğimden hızlı davrandım ancak ilk defa alacak olsaydım sanırım el sürmezdim.
Ben de ciltli sipariş ettim harika görünüyor, umarım düz baskı yapıp geçmemiştir İthaki. Video’yu çeken hanımefendiyi de tebrik ediyorum, 2 dakika olabilecek videoyu 7 dakika yapmayı başarmış.
Bakalım neyle karşılaşacağız. Fiyatı da uygun geldi Dune’un baskısından bir tık iyi olsun yeterli benim için. Bir de beyaz olmasını istiyorum. Beklentim bu kadar.
Bu videodaki gibi olmayabilir ciltli baskı, bu baskılar benim bildiğim amerika yada ingiltere kaynaklı aylık özel kutu ve kitap tasarımı yapan bazı firmalar tarafından düzenleniyor Ama tabi yapılmışsa tebrik ederim cidden.
Hepsini Amazondan aldım ama kitaplardan birisi yanlış baskı geldi kağıdın kesilmediği bir sayfa şeklinde ve birisinin ucu bayağı ayrılmıştı ama kesme ve selobantlama işlemi ile hallettim ama Akılçelen kafamı duvarlara vurma sebebi olabilecek şekilde bir iş yaparak üçlemeyi üç farklı boyda basmış.Neden yani neden?