BKM ,ilknokta karışık ilk siparişler geldi ,darısı malazanın dahil olduğu kargoya
Merhaba hocam, ben demiştim çünkü bana da telefonda stoklu çalışıyoruz demişlerdi.
Benim için sorun yok, acil bir sipariş değildi hatta göndermeseler de olur
Bilgilendirme amaçlı paylaştım sadece.
Şimdi baktım, sepete ekle kısmı hala duruyor. Piyasadaki en iyi site şu an bana göre. Ama olumsuz deneyim yaşamana gerçekten üzüldüm hocam.
Yerinde bir tespit. Ucuzluk, şeffaflık, temizlik ve hız konusunda kasım kampanyasından beri sıkça alışveriş yaptığım site
Ama @ozgurs59 durumunu da sorgulamak gerekir cidden. Geçen hafta Mersin YKY ile konuştuğumda ciltlisinin piyasada kalmadığını söylediler. Umarım bir tane bulurlar.
Uyurgezerler’in ilk 2-3 sayfasını paylaşabilir misiniz rica etsem? İngilizce metin ile karşılaştırıp ona göre sipariş vereceğim de.
BKM’den 10 gün önce sadece 76₺’ye aldığım Knausgard seti bugün geldi.Yıllardır BKM’den sık sık olmasa dahi arada alışveriş yaparım.İlk defa bu kadar iyi bir paketleme gördüm.Şaşkınlığımı korumakta zorlanıyorum çünkü kutu dev baloncuğa sarılmış sonra tekrar dev baloncuğa sıkı sıkıya sarılışı, büyük bir kuyuya konmuş.2 seçenek var, BKM kendini paketleme konusunda geliştirdi veyahut işini çok iyi yapan bir paketleme elemanına denk geldim.
Ben her ay en az bir sipariş veriyorum. Öncesinde arada sıkıntı oluyordu ama son bir yıldır hiç sıkıntı yaşamadım, gayet iyi paketleme. Kitap Sepeti ve Kitapyurdu hariç en iyilerden bile diyebilirim BKM için.
Bizim aldıklarımızı kim paketliyor acaba? Bunu BKM’den aldığına emin misin? hatlar karışmış olmasın?
Şimdi bu paylaşımını görüp BKM üzerimden alışveriş yapacakları merak ediyorum. Bakalım onlar neyle karşılaşacak.
Çok teşekkür ederim hocam.
Benim BKM alışverişlerimin büyük çoğunluğu sorunlu olduğu için bu paketleme benim için şok edici oldu.
@Artorias Yok eminim, BKM’den aldım, inanması güç biliyorum. Bundan sonra her kitap siparişimi aynı elemanın yapmasını istiyorum.
Siparişim elime ulaştı yalnız Malazan’ın sayfalarında bu şekilde kesim hataları var, görünüş olarak kötü duruyor ama baskıda bir sorun görmedim, okumayı engelleyecek bir durum değil, iadeyle uğraşamayacağım sanırım. Yine de biraz tadım kaçtı.
Malazan’a konsantre olmaktan bunu kaçırmışım, İlknokta ilk defa hayal kırıklığına uğrattı beni.
Stephen kingler amazondan sıkıntısız geldi diğer kitaplar bkm den. BKM sağolsun sadece Your Name sıkıntısız gelmiş
Üretim de hata olabilir ancak bunu paketleyen görevli kargoya nasıl verebiliyor?
Barnes&Noble ve eBay’den gelenler…
Christopher Tolkien’in çalışması için uzun zamandır indirim bekliyordum. Companion and Guide ile birlikte indirime girince iyi denk geldi.
Kuang’ın üçlemesiyle bir de ufak puzzle geldi. Hoş bir ekleme olmuş. Takip ettiğim bir eleştirmenden çok olumlu şeyler okumasam da Çin tarihine temas ettiği için şans vermek istedim.
Bunlar da Kitapsepeti, Babil (kronik kitap %40), Nadir (Türk Edebiyat Tarihi) ve Amazon TR (10 kitap %10) ‘den gelenler. Son çıkan hariç Osprey büyük komutanlar serisini tamamlamış oldum. Bu seride Atatürk de var, lakin Türkiye hakları sanırım İş Kültür’de. Kronik yakın zamanda alıp yayınlar mı bilemiyorum.
Son olarak, ilknokta’nın ithaki %50 indiriminden yolda olanlar… Malazan’ın ciltlisi paketi biraz geciktirdi. Asimov’un orijinal Foundation üçlemesi için Folio Society baskısının peşindeyim ama ilknokta kampanya sırasında bu takım için %60 indirim verince hesaplı oldu.
Herkese keyifli okumalar🙂