Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Karamancı takip edebildiğim kadarıyla iyi ama özensiz bir çevirmen. Bir şey fena olmadı ise, daha iyisi için uğraşmıyor, çakıp geçiyor.

Mesela Tez Ben’e kimse Tez olmaz diyemez, o da biliyor bunu. Ama daha iyisi var mı, daha iyi yapabilir miyim diye de düşünmüyor diye düşünüyorum.

Zamanında mit yazmıştı, bir kelime için bir hafta düşünmüş. Karamancı’nın muhtemelen o kadar zamanı yoktur, hızlı iş çıkarmak için de vasatın üstünde olan ama süper olmayan çeviriler geliyor (sanki).

8 Beğeni

Bu kadar olamaz ya :joy::joy: Koskoca yayınevi bu Alfa, her serisinde bir dizayn uyumsuzluğu yapmayı başarıyorlar.

Baştan savma iş yapıyorsunuz, özenmiyorsunuz desek kızarlar bir de.

3 Beğeni

İnanır mısın bunu ben de düşündüm, yani benim de aklıma geldi. Evet, daha iyisini yapabilir, çok daha iyi karşılıklar bulabilir. Ama demek elinde o kadar iş var ki buna zaman bulamıyor.

@GKS evet, bu daha kötü olurdu :slight_smile: Belki “Düşmüşler” dese olabilirdi. Ama Kayıplar daha uyuyor gibi.

Burada da Hızlı daha uygun olmaz mı?

1 Beğeni

İmzalı kitap böyle olur. ESG’nin imzalı yeni kitabında imzayı ben atmışım gibi duruyor. :slight_smile:

5 Beğeni

Benim aslında Çevik Ben diyesim geliyor tam karşılığı olmasa da. Bilemiyorum ama. Tez Ben biraz ‘‘garip’’. Hızlı daha iyi olurmuş bence de.

Bence de şu Stephen King çevirileri veya Fahrenheit’daki gibi şeyler görmedikçe en olası durum bu sanırım.

1 Beğeni

Evet, çok hoş duruyor gerçekten. :slightly_smiling_face: Murat Menteş biraz deli dolu olduğu için onun imzası ve notu da hoşuma gitti doğrusu. :sweat_smile:

1 Beğeni

İlknokta siparişim yine sorunsuz ve tertemiz geldi. Kibrit kutusu ayraçları bitse de kurtulsak artık :see_no_evil:

35 Beğeni

Demek benim Fahrenheit ayracımı size göndermişler :slight_smile: Sadece ondan ayraç çıkmadı :slight_smile:

2 Beğeni

Göndereyim ben size :slight_smile:
BKK serisinde benim de iki üç tanesinin ayracı yok, bir siparişimde isimleriyle birlikte yazdım ilknoktaya ama göndermediler :expressionless:

2 Beğeni

Teşekkür ederim, espri amaçlı yazdım. Evet, İthaki ne yazık ki bazı kitapların ayracını göndermiyor. İlknokta’ya yazıyoruz, tamam göndeririz diyorlar ama hiçbir zaman göndermezler.

3 Beğeni

Kargomu aldık nihayet ama herkesin övdüğü, sorunsuz kitap gönderilen İlknokta’da benim şansım diyeyim, kitabı pıtpıta sıkıştırmışlar nedense, kenarı yırtılmış. Neyse, moralim bozuldu artık Malazan okurken unuturum belki.

9 Beğeni

Ben beğendim. Baskı kalitesi de kaak kalitesi de oldukça iyi. Dilerseniz içerik de paylaşabilirim. Yeterli değil tabii ki ama ilgisi olan biri için küçük çaplı sözlük diyebilirim. Henüz o 2 kitabı edinmedim bende 6 setlik kitaplar mevcut.

2 Beğeni

İlknokta

53 Beğeni

Şömiz içi bizim kapak. Güzel seçim. Karton kapağa devam etmeye gerek olup olmadığı konusunu elime ulaşınca düşüneceğim. :smile:

4 Beğeni

Bir Zaman Çarkı ciltli baskısı değil, Mukavva sert kapak hayalkırıklığı.

6 Beğeni

Benimki de yolda. Ben hem karton hem ciltli almıştım.

Fotonun kapakta soluk çıkması normal mi? Karton kapak illüstrasyonu aslında çok canlı ama fotolarda görebildiğim kadarıyla biraz soluk görünüyor.

3 Beğeni

Şahane gözüküyor. :star_struck: Bakalım benimki de dağıtımda. Umarım erkenden kavuşurum.

Edit: Zaman Çarkından kötü mü? :no_mouth:

3 Beğeni

O bez cilt ya, @alper bez cilt fetişisti. Koridorun çocuk klasiği görüntülü kitaplarını bile o yüzden topluyor. :stuck_out_tongue:

6 Beğeni

Belki dijital de daha canlı gözüküyor olabilir.

@Artorias cilt malzeme kalitesi REN baskısı kitaplardan farksız.

@BiblofilYouTube :slight_smile: Kitap eline geçince farkedeceksin, 200 TL’ye bu cilt küfür gibi.

7 Beğeni

Genel olarak mukavvaya mı karşısın yoksa bunda ekstra kötü bir şeyler mi var?

1 Beğeni