Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Kolomb Seyehatnamesi resimli mi(harita vs)? Baskısı nasıl filan nasıl acaba?

1 Beğeni

İlknokta’dan aldığım kitaplar geldi. Sonunda Malazan’ın ciltli edisyonuna da kavuştuk.

46 Beğeni

Cilt konusunda @alper gibi mi düşünüyorsun, yorumuna katılıyor musun? :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Malazan konusuna detaylıca resimler atacağım. Takipte kalın. :slight_smile:

1 Beğeni

Merhaba aşağıda belirttiğim mesajda paylaştım.

3 Beğeni

23 Beğeni

Benim de İlknokta siparişim sonunda geldi.4 gündür Aras kargo dağıtıma çıkarılmıştır diye mesaj atıyordu artık getirmelerinden ümidi kesmeye başlamıştım.Türk Edebiyatından eksiklerimi , Vakıf serisinden kalan kitapları ve de yıllardır forumda konuşulan Malazan sonunda elime geçmiş oldu.Beklenti yükseltmemeye çalışıyorum ama bakalım artık.İntibah kitabının kapağı da yırtık bir şekilde geldi.İlk defa bu sitede böyle bir problemle karşılaştım.Aralarında en ucuz kitap olduğundan iade işine uğraşmayacağım ama oldukça sinir bozucu. :neutral_face:

29 Beğeni

Benimkiler de geldi, ciltlerin ana malzeme kalitesinin günden güne düşmesi biraz üzücü maalesef alperin dediği gibi. Ciltlemesi sorunsuz gibi ama okurken belli olur. Karton mukavva cilt olmasına rağmen ciltsiz kapaktaki illüstrasyon baskılı gelmesi sayesinde beni kazandı gibi şimdilik :slight_smile:

Karton kapak İthakinin diğer fantastik baskılarındaki ayarda ( Işıkyaratan, Kadim Kanunlar, Locke Lamora vs ). O da gayet güzel ve sorunsuz yani, ikisi arasında kalıp fiyat farkının sorun yaratacağını düşünenler gönül rahatlığı ile karton kapak alabilir bence.

29 Beğeni

Hocam Dakikalar İçinde Serisi’nden bir iki foto atabilir misin rica etsem?

2 Beğeni

Benim de İlknokta siparişim geldi.

Sarmaşık’tan iki tane göndermişler diyordum, siparişi kontrol ettim, ben fark etmeyip iki defa sipariş etmişim. İleride kıymetlenirse satarım artık. :slight_smile:

Malazan’ın cilt kalitesi konusunda bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum. Ama şömiz çıkarıldığında altındaki cildin üstüne neden isim filan yazılmamış anlamadım. Haşhaş’ta yazmışlardı mesela. Ayrıca üzerindeki resim çok karanlık, çok soluk çıkmış. Özellikle Ay Tohumu’na ait detaylar kaybolmuş (Fotoda parlak görünüyor ama aslında değil, Samsung telefonun gücü :slight_smile:)

Bir de benim ciltli maalesef şöyle geldi:

37 Beğeni

Aa çok kötü hocam, bilimkurgu fantastik dünyayı bırakmıştım ama bu forum vesilesi ile Malazan’ı ben de okuyacağım bu yıl içinde:)

3 Beğeni

Kötü görünüyor evet. Ama değiştirmem sanırım, çok üşengecim böyle şeyler için.

Fantastik bırakılır mı? Taş olur insan. :slight_smile:

Memnun olurum hocam okursan, etkinliğe de katılır anlamadığın yer olursa sorarsın.

5 Beğeni

Merhaba üstat, alttaki linke ekledim.

3 Beğeni

Tamamdır eyvallah :slight_smile:

@Srbs teşekkür ederim hocam emeğin için. :slight_smile:

3 Beğeni

Conan’ın cilt kalitesini ben de çok beğeniyorum. Bence o baskı her şeyiyle çok iyi. Malazan ciltli kalitesi madem o kadar iyi değil, karton kapak almıştım zaten, ciltliyle değiştirmeye gerek yok o zaman.

3 Beğeni

Malazan karton kapak tercih ettim. Çok düşünmüyorum ama %50 + kod vs. olursa belki ciltliyi alırım daha sonra.

40 Beğeni

Kötü demeyeyim de o fiyat farkı ile en azından bir Conan cilt kalitesi bekliyor insan.

3 Beğeni

Hepsiburada, 13Gezegen ve Amazon siparişlerim. Hepsiburadadan R.U.R kuponla 9,26 ya geldi ve Kırmızı Kedi şaşırtarak çok iyi bir paketleme yapmış. Kolomb Seyahatnamesi ise aşırı merak ettiğim ve indirim oranı için aldım, fasikül P. R ise her ayki gibi koleksiyon tamamlama. Önceliklerim en sevdiğim kapaklar, bu da bayıldığım kapaklardan sonuncudan bir önceki. Ondan sonra düşüyor beğeni seviyem.

17 Beğeni

İlknokta siparişim geldi. Ciltli Malazan’ı beğendim. Ahım şahım bir kalitesi yok ama kötü de diyemem. Şömizi çıkarıp okuyacağım için iç kapağın karton baskıdaki görselle basılması güzel olmuş. Bir an önce okuyasım geldi. :slight_smile: Diğer kitapların kondisyonu da iyi.

46 Beğeni

Teşekkürler bilgi için. Tolkien forumlarında detaylı içerik paylaşımı yapmışlar, size zahmet vermeyeyim. Ben de sırası gelince bir giriş yapacağım Day kitaplarına artık.

2 Beğeni