Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Sonunda üçleme gibi okuyabileceğim. İdefix hediye paketi yapın dedim sağlam geldi.

21 Beğeni

Bugün aldıklarım.

32 Beğeni

Güzel seçimler. Güle güle okuyun. :heart:

3 Beğeni

Teşekkür ederim, şansıma istediğim baskıları bulabiliyorum.
Size de keyifli okumalar. :blush:

3 Beğeni

Evet geçen yanlış hatırlamıyorsam Malina’yı da eski kapakla tercih etmiştiniz. Zevkinize güvenmeye başladım. :slight_smile:

3 Beğeni

Yeni kapağa baktım da o da güzelmiş. Ses Ve Öfke’nin yeni kapağını ise sevmedim gözümü aşırı yordu. CS’de flash bombası yemişim gibi oldum :joy:

4 Beğeni

Evet doğru hatırlamışsınız. :blush:
Italo Calvino’yu da eski kapaklardan bulmaya çalışıyorum. Siyah YKY tasarımları pek beğenilmiyor ama ben seviyorum.

Evet o da güzeldir :blush:

3 Beğeni

@MelihAntepli serinin iyi kapaklarından yeni halleri aslında. Ses ve Öfke metinle kapak uyumu olduğunu düşünüyorum. Malina karışık ama renk hoş.

Benim ilgimi çeken ısrarla eski kapakları tercih ediyor olması @alys un. :slight_smile:

14 Beğeni

Ses Ve Öfke’nin kapağını beğenmedim ya çok şey üst üste binmiş öyle olunca yoruyor beni, Malina güzel ama.

Kimi Yayınevlerinin eski kapakları daha çok seviliyor. Can Yayınları kapak değiştirince linç yemişti :joy:

HAY kapaklarını mesela ben seviyorum, kapakları değişirse bir gün eski kapak toplarım büyük olasılık. İnşallah öyle bir şey olmaz, olmasın :smiley:

2 Beğeni

Biraz kafama takmış olabilirim bu meseleyi :sweat_smile: Modern klasikleri eski kapak alıyorum.
Malina’yı çok aradım sıfır olarak, kapağında yazarın en sevdiğim fotoğraflarından biri var :blush:

3 Beğeni

Sonunda geldi. Malazan’ın kalitesini beğenmeyen arkadaşları pek anlamadım. Kağıt biraz ince fakat kaymak gibi. Rahatsız edici bir yönü yok. Cilt kapağı bildiğimiz cilt kapağı. Ne olsun isteniyor ben pek anlamadım. Delta serisinin de kağıtları böyle incecik yani. Bir fark göremiyorum.

50 Beğeni

Klasik Kadıköye gidiş ritüeli olan İş Bankası Yayınlarına ve Gerekliye uğramacanın meyveleri.

16 Beğeni

Neyse kitap diyeceğim de spoiler vermiyim. Uyumlu işte. :smile:

@alys katılıyorum Bachmann fotoğrafı güzel o baskıda.

@Agape iyi okumalar. :slight_smile:

4 Beğeni

Yok verme sakın bir ara alırım ben bu 2 kitabı :upside_down_face: Konu ile uyumludur da işte yine de sevmedim :joy:

2 Beğeni

Bir ben beğenmedim galiba ve anlatmıştım aslında neden beğenmediğimi.

Beğenmediğim yönü cilt malzemesi. O fiyat farkına bu cilt malzemesi olmaz. Conan’a , Haşhaş Savaşı’na yaptıkları cilti bile yapmamışlar.

7 Beğeni

‘‘Alper’’ yazabilirdin kısaca :slight_smile:

Alper söylediği konuda haklı ama bence :frog:

3 Beğeni

@Ufuk bence @alper derede fazla vakit geçiriyor. :smiley: Tuvalet kağıdının 100 lira, sıvı yağın 200 liraya dayandığı bir dönemde bence gayet makul bana kalırsa. Her yağ almaya gittiğimde yağın rengi değişiyor. :rofl: Ne kullandığımdan emin olamıyorum artık.

4 Beğeni

O konuları hiç sorma 4 saat önce marketteydim, öyle bir iki bişey alıp çıkacaktım, kendimi Yeşilçam filminde gibi hissettim. Hangi ürüne baksam eski fiyatlarını gördüm, gözlerim doldu kafamda nostaljik müziklerle markette dolandım durdum :grinning_face_with_smiling_eyes:

Çocuklara geçen sene 140 liraya aldığım pilli diş fırçası 410 olmuş, eşime aldığım saatin fiyatı 6 katına çıkmış, 4 dal nane olmuş 4 lira :roll_eyes:

3 Beğeni

Sabahtan beri bu reklam var yukarıda da.

8 Beğeni

Evet eski kapaklar daha güzel hatta en sevdiğim Bernhard ve Max Frisch kapakları ama üst ve sol yan siyah olmasa daha iyi olur. Metin Eloğlu ve Bachmann kitaplarının tasarımı gibi.

2 Beğeni