Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

İdefix 250/25 ve sepette %7 indirimli.

Amazon

42 Beğeni

Bu kitapları ikili halde güncel tek kitap satış fiyatından daha ucuza dolaptan aldım😇

28 Beğeni

Polisiye olan, yeni serideki kitabı yakın zamanda okuyacak mısın? Senin kıyaslamana göre alacağım.

2 Beğeni

Okumaya niyetim var ama eşim benden önce kaptı kitabı. Elimdeki yarımlar bitince okurum muhtemelen. :slight_smile:

2 Beğeni

25 liraya Kolomb almayanı dövüyorlarmış :slight_smile: Bunu İş Bankasından çıkan Kristof Kolomb - Seyir Defterleri ile çok kısa yanyana koydum. Bu baskıda Kolomb’un yazdığı bu Seyir Defterlerinin kısım kısım açıklamaları ve görselleri bulunuyor fakat sanırım Seyir Defterlerinin hepsi yer almıyor. Önsözünü falan bir baştan sona okumam lazım. Konu üstünde özellikle araştırma yapmayan, tarihe meraklı okuyucular için bu kronik baskısı daha tercih edilebilir olmuş.

Diğeri ise sahaftan. Kitabın bir yüzünde Margeret St. Clair - Agent Of The Unkonwn, diğer yüzünde PKD - World Jones Made (Yaratılan Dünya) var :slight_smile:

23 Beğeni

Fransız Edebiyatı stoğum bitince aylar sonra sipariş verdim. Amazon da Kronik in istediğim kitapları indirime girince ister istemez elim onlara da gitti.

32 Beğeni

İlknokta ciltli Malazan siparişi de sonunda ulaştı.

42 Beğeni

Ani bir kararla etkinliğe yetişir diye umarak ciltli Malazan siparişini verdim Kidega’dan.
Tamamen geleceğe yönelik bir karardı. Devam kitaplarının hacimleri bildiğim kadarıyla ilk kitabın 2 katına falan çıkıyor ve öyle kitapları karton kapak olarak okumayı sevmiyorum.
Umarım pişman olmam, beğenirim :dancer: .

31 Beğeni

Kitabım geldi :slight_smile: :smiling_face_with_three_hearts:

26 Beğeni

Yitikler kulübüne hoş geldin. :joy:

2 Beğeni

2015’de Yale University Press baskısını görüp çok merak etmiştim. Okuma listemdeki kitapları almaktan buna fırsat bulamadım. Sonra bu kitabında fiyatı çok arttı. @Leingrad dostuma teşekkür ederim. Çok uygun fiyata, harika bir çalışma aldım. Etiket fiyatı 75 yazıyor.

İçindekiler kısmını da çekip koyuyorum. İlgi duyan olabilir. Ayrıca, araştırma çalışmalarında beni benden alan en önemli husus, “ileri okuma kaynakçası”. Çok mutlu oldum bunu görünce.

Amazon zarf gibi olan kartona koyup yollamış. İçinde sıfır koruma önlemi. Şans, kitap çok temiz geldi ona rağmen.

Mart ayının ilk okuması olarak yazdım bu kitabı.

19 Beğeni

Kitabı nereden kaç tl’ye aldın acaba?

1 Beğeni

Amazon, 50 lira hocam.

2 Beğeni

Hoş buldum :stuck_out_tongue_winking_eye: . Forum reklam ve pazarlama konusunda İthaki’den çok daha iyi iş çıkardı bence :joy: . Hep sizin heyecanınızla aldım kitabı ve ciltli baskıyı.

3 Beğeni

Nadir Sahaftan topladığım Ahmet Cevizci hocanın felsefesi serisi… Sağlam, temiz ve okunabilir olması en dikkat ettiğim konulardı. 4 farklı Sahaftan biri şehir dışı gerisi şehir içinden toplandı. Felsefenin tarihi baslangic seviyesi olabildiği gibi 4 ciltlik seri ise orta seviye kitapları olarak görünüyor.

23 Beğeni

İki hafta sonra beklenen iptal haberi geldi :slight_smile:

1 Beğeni

Hayda üzüldüm hocam. :frowning:

2 Beğeni

Kitapsepeti’nden 21 Ocak’ta sipariş vermiştim bu kitabı ancak bugün iptal edildiği mailini aldım. Hemen YKY’deki arkadaşımı aradım, nasibimde varmış ki sonuncuyu ayırtmış oldum. Çok mutluyum. Aynı gün kavuştuk. :green_heart:

13 Beğeni

Bende Felsefe Tarihi tek kitap olarak var. Ben o kitabı araştırırken diğer kitapların tek kitapta toplanmış hali olduğunu okumuştum. Farkı -yanlış hatırlamıyorsam, tek kitap olanda sadece incelediği felsefecilerin kitap incelemeleri yok diye aklımda kalmış.

2 Beğeni

29 Beğeni