Sen Kasvetli Ev’i okumadın mı daha? Son derece şüpheli 
Alfa’dan yine alacak bir şeyler bulmuşsun, sonra yer yok 
Sen Kasvetli Ev’i okumadın mı daha? Son derece şüpheli 
Alfa’dan yine alacak bir şeyler bulmuşsun, sonra yer yok 
Okumadım. Bence almadıysan sen de al. @Agape bu sene bu kitaptan sorumlusunuz dedi. Yazılı ve sözlü sınavları bu kitaptan yapacakmış.
Ben çoktan aldım, sen de vardır zaten diye düşünmüştüm.
Çoğu yerde tükenmiş. Bir tek KY’de vardı. Sonra aylarca çıkmaz filan. Çıksa kaç para olur, bilemeyiz. Fırsat varken alın. 
İş kültür kendi sitesi, Babil ve Eganba’dan aldıklarım.
Öykü okumayı seven herkes Yüz Kitap yayınlarının kitaplarına mutlaka bakmalı, gerçekten güzel öykü kitapları basıyorlar. Desteklenmeyi hakeden bir yayınevi, Eganba’da %40 indirimde.
https://www.eganba.com/yayinevi/yuz-kitap
Diskdünya’yı okudukça beşer beşer almayı planlıyordum ancak savaşlar, krizler durmuyor. Ölümlü dünya diyerek bi çılgınlık yaptım.
Kitapyurdu sitesinden aldım geçen gün sanırım hala stok var 75 tl.
@Erdal_01 Ayrıksı Kitap’ın Martin Beck serisini okudun veya aldın mı?
İlk kitabı almıştım, bugün okudum yani genel itibariyle beğendim. Soruşturmanın ilerleyişi delil bulma aşamaları okuduğum diğer polisiyelerden farklı, o kısımları çok başarılı buldum. Adım adım cinayetin nasıl çözüldüğünü gösteriyor. Okuduysan sana fikrini sormak istedim. İlk kitabı 19 TL’ye almıştım şimdi etiket 70 olmuş indirimli de 45 olmuş
Devam edecektim alıp okumaya fiyattan dolayı kararsız kaldım.
İlk @fortknoxt sen alınca ya da paylaşınca senden görmüştüm. Sen ne düşünüyorsun?
@Blackheart sen de bir dönem ilgilenmişsin sanırım aldın, okudun mu?
@Ufuk evet, ben ilk kitabı almıştım. Kitabı yaklaşık 100 sayfa kadar okudum ama nedense devam etmedim. Polisiyeyi çok sevmeme rağmen sanırım beni pek sarmadı. Ama tabii kitabı bitirmediğim için seni bu konuda etkilemiş olmayayım
@Erdal_01 bey okumuşsa onun yorumu daha faydalı olacaktır.
3 tanesi hariç ben de aldım kitapları ama sadece ilk kitabı okudum. Güzeldi beğendim onu, sonrasına sıra gelmedi bir daha.
Geçen kalan üç kitabı alıyım demiştim fiyatı görünce erteledim. 
Evet ben de fiyat böyle olmasa alacaktım gerisini
Teşekkürler 
@Blackheart ben de başlarda öyle düşündüm ama sonra kitabın işleyişini anlayınca diğer polisiyelerden farklı bulup devam ettim, zaten bir yerden sonra çok hızlı okutuyor kendini, teşekkür ederim görüşlerin için 
Ek: N11 de indirimli buldum bazılarını oradan aldım, etiket fiyatı güncellenmemiş. Zubizu N11 kampanyasını da kullandım.
O zaman elimdeki kitap bitince tekrar okuyayım
Ben de teşekkür ederim.
Arkadaki şirin kitap alışverişinden pek memnun değil gibi 
Ahsha evet, o benim muhasebe işleriyle ilgilenen memur
. Kargo gelince ondan habersiz yaptığım bu harcamadan hoşnut olmadı. 
Toplam 50₺ olan kitap alışverişim. Soldan ilk kitap Amazon’dan ve 25₺. Son iki kitap ise Hepsiburada ile geldi ve 25₺ tuttu. Cumartesi günü sipariş etmiştim, bugün erkenden geldiler. Ve temiz bir şekilde. Artık çok kitap da alamıyoruz, fiyatlar malum…
Migrostan 11.90tl ye aldım. Bayadır listemdeydi. Hemen de okumaya başladım. Bu da arka kapak. Damızlık Kızın Öyküsü ile gerçekten aynı çizgide.