Satın Aldığınız Yeni Kitaplar

Cizimlere bayildim. Bunlari kesinlikle almam lazim

Skyward bana biraz sert geldi. Sayfaları filan rahatça tam olarak açılmıyor yani. Kapağında da toz vs vardı. Mevcut fiyattan uzuuuun zaman satamayıp indirim yapmış olabilirler yani. Eğer öyle ise diğer kitapları da indirime girebilir bence ama amazondan tozlu kitap normalde de geldiği için öyle olmayabilir de. Kitap kapağı dışında da uzun süre beklemiş hissi verdi bana ama o yüzden dediğim ihtimal gerçek olabilir.

24 Beğeni

Bu Amazon’da satılan ciltsiz versiyonu değil mi? Ben de yakın zamanda aldım toz dışında hasar var mıydı acaba?

Hayır hiçbir hasarı yoktu sadece tozluydu.

1 Beğeni

Savaş Ritmi N11 İdefix mağazasından, diğerleri Kitapyurdu…

36 Beğeni

Hepsiburada tıkla kazan 75/500 kampanyasıyla aldığım kitaplardan birisi geldi.Forum içerisinde bu kitabı genellikle hasarlı görüyordum, mucize eseri şömizin üzerinde tek bir çizik dahi yok.Çok mutluyum. :smile:

@J.S Sonunda Malazan’ı ciltli şekilde aldım, 10 gün sonra teslim edilecek gözüküyor. :drooling_face:

@Aquila Almanızı kesinlikle tavsiye ederim.

22 Beğeni

Keyifli okumalar :slightly_smiling_face: Forumda Malazan’ı çok alıp okuyan görünce ister istemez merak edip aldın değil mi :laughing:

1 Beğeni

Sağol. :smile: Yeni Kitaplar başlığında sık sık paylaşılmaya başladığı sıralar takibe aldım, HP’de 95’e gelince daha fazla ertelemeyeyim dedim.Yani forum yüzünden alınan bilmem kaçıncı kitap oldu. :sweat_smile:

1 Beğeni

Kitap güzel ama aceleye getirip hızlı basacağız deyip herhalde gözden pek geçirmeden basmışlar. Ona rağmen kitap güzeldi :sweat_smile:

1 Beğeni

Yakın zamanda aldığım kitaplar.

35 Beğeni

Sanırım bu ay İthaki’ye çalıştım. Amazon, Kitapyurdu, Kitapsepeti karışık.

41 Beğeni

30 Beğeni

Son 2 haftada aldıklarım. Amazon, Kitapsepeti, İdefix.

41 Beğeni

Kitap365 Vodafone yanımda kampanyası ile imzalı seri.

27 Beğeni

Amazon indiriminden aldıklarım.

Sherlock umduğumdan çok daha kaliteli ve güzel bir baskıymış. İçindeki illüstrasyonlar tablo gibi çok güzeller.

Witchfinder, Hellboy evrenine dahil olan, Victoria Dönemi İngilteresinde geçen Sir Edward Grey’in hikayelerinin anlatıldığı bir çizgi roman. Gerek atmosferi olsun gerek Edward Grey’in bir elinde kılıç bir elinde silah ile taşıması olsun buram buram Bloodborne kokuyor. Bloodborne çizgiromanı deseler kimse garipsemez :slight_smile:

Birkaç örnek sayfa

Watchmen çizgi romanı Deluxe Edition diye geçiyor. Ciltli olması haricinde bir Deluxe’lüğü var mı bilmiyorum :slight_smile: Ve malesef bizdeki çizgi roman fiyatları orjinal baskıların fiyatları ile aynı seviyeye gelmiş.

37 Beğeni

İyi okumalar. Sherlock kitabında hangi hikayeler var?

1 Beğeni

Bu kısa hikayeler var içinde;

7 Beğeni

Amazon ve Hepsiburada

38 Beğeni

Kitapyurdu

Şafağın Robotları’nın kapağı ve sayfaları seride olan diğer kitaplara göre çok ince korsan gibi duruyor fakat bilemedim.

42 Beğeni

Alsam mı, almasam mı derken tam vazgeçmişken Kamuran Şipal yazdığını bir kez daha gördüm. Sonra etiket fiyatına baktım ve bir daha almak için şansım olmayacakmış gibi hissedince aldım. Bir kitap gerçekten sıkıntılı. Üstüne goril filan oturmuş sanırım ama sorun değil. Bununla yaşayabilirim.

34 Beğeni